Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz R3ĐßuŁŁ #5575 üzenetére
el akartam adni a talált dex vit chd as kesztyűmet, nézegettem az árakat, aztán bidről fogtam egy jobbat 800k-ért, amit tegnap eladtam 5.5eur-ért nem oltári nagy pénz, de csomószor jártam így... vagy be akartam lőni másik cucc árát: látom 1d11h 30k, következő 1-2milla... gyorsan buyoutoltam is és pakoltam be milláért a többi árához képest alulárazva... csomó pénzt lehet szedni ilyen flipelgetéssel is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
userxy
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #5575 üzenetére
Én azt vallom, hogy a WOWban is és a Diabloban is sokkal kifizetődöbb az idiótákon és lustákon meggazdagodni mint ugyanannyi idővel farmolni.
Ha már csak abbol lehet pénzt csinálni, hogy vmit megveszek goldér és eladom euroért és ujra goldot veszek és ezalatt a tranzakció alatt csinálok 2-3-4-5 millió profitot. Akkor inkább 2 órán kersztül AH-t bújok 5 napig azt utána megvan ami kell és lehet kényelmesen jáccani.
Nem esek kelek össze vissza és mérgelem magam..
Meg mellékesen aki egy játékon idegeskedik az árulja el nekem, hogy minek jáccik akkor.
Én azért jáccak, hogy szórakozzak. Ha idegeskedni akarok akkor Híradót nézek
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest