Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Nem szeretem a rabszolga melót...semmit nem ad az a gyűrű...majd egyszer meglesz...legalábbis én így gondolom...
DHnak elsőre. Barbárunk egész napos melója volt. Másik barbárnak és nekem sok minden hiányzik...én részemről kihagyom a dolgot...ahhoz, hogy felvegyem olyan roll kéne, hogy beszarás...szal azé, hogy álljon nem fogok szenvedni vele...Egyébként kicsit többre számítottam...Magda + Csonti párosnál volt 2 halálom...míg az effekt árban rá nem jöttem, hogy a bogarai zabáltak le...után már nokedli volt, ahogy a többi is...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Hun'reeth
őstag
Nos a patch nálam is hozott némi legend esőt végre láttam zöld cuccot is esni meg két legend is esett. Persze az egész nem ér 5 millát se mert szarok estek de hát ez van.
Ami a legértékesebb az egy set plan nahh legalább az érdekes volt. Egy Aughild's plan. Ért 2 millát.Amit én nagyon sajnálok a hogy a patch hozhatott volna némi agyat is azaz AI-t de sajna még mindíg semmilyen AI nem létezik a játékban. (persze a Hack&Slash sosem erről volt híres nyilván túlzóak az elvárásaim), mert bár a marketing gépezet ír ilyesmit de ebből semmi sem valósult meg.
Amúgy MPL 4-ig még simán lehet menni de felette már tényleg csak a unbuff 100k dps-es embereknek mert egyébként túl sokáig tart a pépesítés.
Kulcsokból az act2-est simán odaadta de az act3-ban a keywarden nem akarja eldobni az istennek se....
jahh igen a puzzle ring működik itt is bár már nem úgy, már nem lehet farmolni úgy vele pl. Butchernél mint korábban
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
mikromanus
veterán
válasz Hun'reeth #6304 üzenetére
Sose gondoltam volna hogy épp én mondok ilyet, de a tegnapi tesztek alapján Act 3 MP5-ön már a 22k life az komoly diszkomfort érzetet kell barbárnak (is). 24k azért kell. Vagy 23k. A 22 már sok helyen "épp meghal" kategória nálam. Persze kicsit több armorral és absorb passzívval lehet lejjebb van a tűréshatár
Eh, most meg van egy plusz ringem amit el kell majd sóznom... (mondjuk jó ára volt, de a ring-amu piacon nagy lesz az infláció, így hamar el kell majd paszolni)
Tegnap 3 legend esett. Nem rossz kombó: Hellrack, Manticore, Immortal öv
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ProEvoFan
nagyúr
Jó lenne ha a Blizzard nem tenné tönkre a saját játékát ezzel a legendary esővel...
Például az Inna's armor + sapka 15 millióból kihozható....3nappal ezelőtt 15 millió volt egy normális sapka....
És mielőtt valaki azt mondaná hogy vége van a legendary esőnek (ok, akkora nincs mint az első nap), az frissítse a legendary tárgyakat és meglátja megint milyen sok a 1d11h felirat....szerk: AHban most látok egy inna's sapkát 1.5 millióért....
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #6306 üzenetére
Szerk.: sapkát te veszel fel télen. Sisakról van szó. (esetleg egyes tárgyak esetében maszk, vagy csuklya)
Sirandrish
ImádomErről az jut eszembe, amikor a silkroad-ban a degenerált angol félrefordításban a glaive úgy szerepelt, hogy glavie A userek pedig, akik nem tudtak angolul mind elkezdték glavie-nek hívni
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sirandrish
legenda
szőrszálhasogatás rlz
ProEvo: legendeső? Miről beszélsz? Tán arról hogy tegnap a csapatban 10perc alatt 2 witching hour esett? Ugyaaaan
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Hun'reeth
őstag
válasz mikromanus #6305 üzenetére
Ezen nem csodálkozom részemről a 40+-t tartom ideálisnak (persze nem nőből ) a barbinál.
Az AH amúgy összeomlani biztos nem fog legfeljebb "ócó" lesz minden, érdemes megnézni az ázsiai árakat. (töredéke az itteninek)
rmah-ról meg annyit, hogy aki a játék árát már visszakapta annak nincs oka sírni.Amit még kitalálhattak volna, új settek meg új skin-ek stb., talán egy újabb patcban lesz ilyen is.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #6309 üzenetére
Nyugodtan hülyézz le, én tuti nem jelentelek De ettől még ezekben a játékokban továbbra is csak sisakok vannak, vicces is lenne egy sapka (persze néhány elborult japán baromságban tuti vannak baseball sapkás lovagok, meg télisapkás íjászok.)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Bazsi1987
őstag
mit kell változtatnom hogy életképesebb legyek MP3 fellet? [link]
-
Kephamos
addikt
-
pulcsi
tag
válasz ProEvoFan #6306 üzenetére
Legendary eső vannak akiknek nemhogy eső de még csepegő vízcsap se jut :-) . Nekem ami legendem settem volt 80 % a Andrishnal landolt,én szerncsétlen 80% ba tartozom, 15 millás dolognak meg kifejezetten örülnék 15 millát eddig osszefarmolni nem tudtam:-) de majd 1szet
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Szatesz.
aktív tag
Valamiért a battlenet nem frissiti a karim adatait! Tegnap már 14. szinten voltam a battlenet meg 12 ir és más adatokat mint a jelen állapotban lévök! Neketek is ilyen?
-
Bazsi1987
őstag
válasz Sirandrish #6313 üzenetére
Sirandrish muti már meg a karakter lapod légyszi nekem is egy barbárom van és kiváncsi vagyok hogy milyen írányba menjek el mert most MP3 meg akadtam
-
Sirandrish
legenda
-
félisten
válasz Sirandrish #6328 üzenetére
Mert nincs benne az aláírásodban.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sirandrish
legenda
Amíg nem lépek ki addig a régit látod...és már nem úgy nézek ki..
Eddig 4 itemet cseréltem szóval pötylit sem vedi a valóságot amit ott látsz...de csak bátran..lehet ám kukkolniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #6331 üzenetére
függő
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bazsi1987
őstag
rendbe
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Csizmás #6332 üzenetére
Az 1.0.4-es Patch 2. napja óta nem fejlesztettem semmit a karakteremen..
Most olyan mintha karácsony lenneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #6334 üzenetére
Én is idióta mosollyal az arcomon bevásároltam két kacat ringet tegnap, hogy milyen jó lesz, aztán az egyik még mindig a ládámban lapul, mert DPS-ben nagyon ott van, de valahogy 22k life már nekem is stresszes volt (life%-ban erősen minuszos lett volna a dupla váltás)
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #6335 üzenetére
Én amit eddig vettem azokat nem is bántam meg..
Igazából csak LOH-ot áldoztam be, de nem is hiányzik a life steal melléEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #6331 üzenetére
Hogy bírod, hogy hónapokig nem cserélsz?
Gyűjtöd hegybe a goldot vagy mi?
(minden nap játszol sok órát, tuti van rengeteg lóvéd)[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Mrdevil
addikt
Csak nem átállsz két egykezes fegyóra?
Egyébként gondoltam, hogy fejleszteni fogsz a patch után.
Jó sok DPS kell, rengeteg all res, ( én azon leszek, hogy amit most elvettek tőlünk, azt visszahozzam ) minél több HP+ Armor.
A pénz nem számít, had szóljon.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Gorneck
legenda
No meló...ebből pótol a háztartáshoz...ő is váltana annyi játékidőre, mint amennyit pl én játszok...mondjuk azt hozzátenném, hogy már az az időmennyiség is kurva unalmassá teszi ezt a játékot...bele se merek gondolni, hogy neki mennyire unalmas lehet vagyis tudom mennyire unalmas mert kb napi szinten elmondja...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
Eladok minden goldot..
Mivel a karakterem életképes MPL5-ig legalább (tuning után megyek feljebb is ) így nem tartom fontosnak a fejlesztést..
De mivel tegnap volt egy jó kis lootom így most némi goldot magamra fordítokMrdevil természetesen nem...
Nekem még mindig fontos a túlélés, és az hogy Barbárként az arcába állva üvöltsem bele a mob arcába hogy "most megdögleeeeeeesz"HP-m rendben...all resi nerfet tudom kezelni kis odafigyeléssel így most a DPS-re fekszem rá..
Eddig üzemi hőmérsékleten volt 114K a DPS-em..most ezen csiszolok...ofc továbbra is MINDEN tank abilitásomat megtartva[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
válasz Sirandrish #6341 üzenetére
Ha épppp nem nyomják el a macik a hangod... Max akkor... De szegény kis mobocskák, hogy érezhetik maguk...mikor egy papi karddal pajzzsal hangoskodik velük és a háta mögött megjelennek a csupasz brumik...
Gorneck#1239
-
sith7
nagyúr
Nekem még mindig fontos a túlélés, és az hogy Barbárként az arcába állva üvöltsem bele a mob arcába hogy "most megdögleeeeeeesz"
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #6342 üzenetére
Attól még üvöltöm max nem hallani
sith7 Oh..sok volt az "Arcába"
Egyet vegyél el belőle[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Nyomasd a DPS-t fel az egekbe, most van az a szitu, hogy DPS-ből sosem elég. Minél több annál jobb.
Majd figyelgetem én is a karid. A LOH meg tényleg nem nagyon kell, ha van sok DPS, én pl soha nem is használtam. 200-250k DPS-alatt meg ne lássalak.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Sirandrish
legenda
válasz Mrdevil #6346 üzenetére
250K? Hát akkor egy ideig még nem nézz rá a karimra
Lehetőségeimhez mérten akarok a legtöbbet kihozni magamból..
Nem költök 30-40M-et 1-1 itemre..minél olcsóbban akarok kihozni minél jobbat..a maradékot meg inkább eladomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
AtHoS
nagyúr
válasz szallasi007 #6175 üzenetére
Nálam peccs előtt is összejött 300k/óra + rakat essence.
Viszont az mf/goldfindes DH-mal mpl2-n már sokhalálos küzdelmek voltak az elitekkel (ruci ugye nem dps/vit-re hegyezett), holott peccs előtt simán vitte így.
Szócal ez az mpl3 = peccs előtti állapot kijelentés eléggé gyanús számomra.
Barbival viszont meglepően könnyen haladtam mpl1-en act3/act4-en, tehát itt meg igazolódni látszik az előbbi állítás.
Valahogy nem értem ez miért lehet
read-only mode on the forum
-
Kephamos
addikt
Én bármelyik arcába beleüvöltöm. Az más kérdés, hogy nem hallgatnak rá.
----
Gearelésben segíthetne valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gumi és felni topik