Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberbeni

    addikt

    válasz vhunor #52925 üzenetére

    BT cipőn 3 primary stat alap: armor, regen, ms
    Set bónusz nem olyan rossz (bár szerintem inkább az a jó, ami minden ellen ugyanúgy véd, mint pl aughild 3 set), ezért raknak kb hasztalan statokat rá, hogy azért ne legyen OP.

    Majdnem mindenhol ez van. Van egy-két tárgy, amin nincs rossz main stat alapból (pl act3-as bounty sisak-ra már csak skill bónusz kell, és akinek nem kell vit helyett socket, annak 4/4-es), de egy csomó cuccon van 1, amit ugye mystic újrapörgethet, meg ugye van alapból main stat rajta, de a másik 2-t el kell találnod, hogy 4/4 legyen. (mondjuk a másik 2 mindegy, hogy a main stat melletti 3-ból mi)

    Ha megemelt stat kell, akkor Asheara setet könnyű farmolni (vállas, gatya, cipő könnyű 4/4-re, de kesztyűt sem lehetetlen, 2 set: 100 all res, 3 set: +20% life), act 2 Dahlgur Oasis végén a kígyót kell farmolni, story módban utána a barlangban van checkpoint.
    Ezen kívül még Demon setet is lehet farmolni, bár annál a set bónusz nem ilyen jó, ott act4-ben a 2. hell rift után a garden végén kell megszerezni a checkpointot.

    más: valaki próbált már ias helyett RCR-t vagy CDR-t stackelni? DH-n elég OP a RCR, bár mondjuk Cindercoat sokat (+30-40%) dobna a sebzésen. Esetleg legacy HotA/Meteor/Disintegrate/stb. cost reduction cuccokkal (bár ahogy néztem Disintegrate mellé anélkül se nagyon kell primary skill)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák