Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Bird #40419 üzenetére

    Szerintem az AH egyik igen rossz mellekhatasa volt az altalam un. mezesmadzag effekt.

    D2-ben is volt persze pvp trade, meg volt Arreat Summit website ahol elvileg lehetett latni, hogy egy-egy set v legendary (akkoriban unique) itemben mi lehet. De valahogy a szeles casual gamer retegeknek nem volt mindennap az arcaba tolva..

    Ellenben D3-ban ahol az AH resze a jateknak, es csupan 2 kattintassal meg 1 keresessel azonnal lathatta barki, hogy van olyan hogy mempo, es abban lehet 6 chc meg 200 ero.. innentol kezdve mindenki kizarolag a top itemekre vagyott, mikozben (sztem ezt a Csirke mar megfogalmazta egyszer..) - nem lett volna rossz a loot, ha nincs ennyire nyilvanvaloan mihez viszonyitani.

    Szerintem itt hibaztak oriasit. Persze hogy utalni fogom a jo kis opel kadettem ami mindenhova elvisz ha azt latom hogy 2-3 porsche is all az utcaban..

    Nem allitom hogy a kieg / loot 2.0 utan majd nem fogjuk tudni / sejteni hogy adott item roll mennyire durva is lehet, de nem lesz ennyire nyilvanvaloan az arcunkba tolva, hogy a top-top itemhez kepest hol van amit talaltunk.. Es persze az elejen tenyleg az lesz hogy a mostani cuccainkhoz kepest viszonylag sok rare item is komoly upgrade lesz, szep zold lesz minden osszehasonlito sora, es mivel nem lesz AH nem fogunk azzal foglalkozni, hogy amit most talaltam brutal jo uj item az amugy meg csak a roll legalja..

    Igy legyen igazamvan.. :P

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák