Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    válasz ProEvoFan #13811 üzenetére

    Nem tervezem a skorn hasznalatot. A pajzs mellett is azert dontottem mert kellett az allres. Van 1 shenlong settem is azzal 130k az unbuffed megis azt erezem hogy ezzel a pajzsos megoldassal gyosabban haladok. Shenlonggal hundred fisttel apritottam azzal valoban bitang gyorsan pusztulnak az elitek de a trash mobokat knockbackeli ami meg cyclone melett is baromi idegesito volt. A hallowed set meg csak ma kerult a teritekre de egyelore jobban bejon. Nem kell annyit helyezkedni. Gyakorlatilag egy helyben allva le lehet szedni az eliteket max ha 3-4 desecrator van alattam vagy pont ram raknak egy arcane sentryt akkor kell elmozdulni.

    Egyelore a pajzsos megoldasbol akarom kihozni a legtobbet, mert allrest nagyon mas cuccon nem tudnek potolni, mert baromi draga lenne vagy buknek Hp/dps-t.

    Jelenleg tankolas es masok tamogatasa a cel. Az evasion mantraval magas dodge melett iszonyat latvanyos pusztitast tudok elvegezni, de partyban annyira nem hasznos. Hallowed stormot fogom majd cserelni egy 1)b dps, socket, 150+dex, LS fegyora.

Új hozzászólás Aktív témák