Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris811
tag
Pl nekem szimpatikusabb lenne, ha a legend-ek nem randomok lennének. Ha már kiesik egy a 100 óra farmolás után, akkor azt ne kelljen kihajítani a kukába. Alacsonyabb drop rate-tel persze. Nekem így az egész nem éri meg a ráfordított időt. Jó tudom, vegyem meg a goldból, amit farmoltam.... persze... az már teljesen más játék
-
karlkani
aktív tag
válasz F-ECT$ #14229 üzenetére
Én ma szerintem 10 körül vagyok, legend és set vegyesen, a "legértékesebbet" egy goblinból vertem ki, a többi brimestone...
-
drk88
senior tag
uberezni mennék mp7+ Nivenzor#2970
-
Kicsimix
őstag
-
törölt tag
Lehet hülye kérdés, de mi az ami értékes? Mert semmit sem birok eladni még 10k-ért sem.
-
Nordic
Közösségépítő
Ti egyáltalán felveszitek még a rare cuccokat? Mert egyre inkább úgy érzem, hogy semmi értelme, úgyis kuka mind.
-
buherka
addikt
válasz radi8tor #14259 üzenetére
Én már Lvl 61-es (Shoulders) cuccért is kaptam már 30 misit, nem is olyan rég. Lvl 60-as ringek és amuk 100 millákat is érhetnek.
Szóval engem a level nem izgat...ami sárga az jön velem.Múltkor Szabiékkal mentem egy kanyar Act3-as runt.
Bevett szokás mostanában hogy szopatásként dobálja ki mindenki a kérdőjeles legendeket - lvl61-es és az alattiakat.
Vesztükre három ilyen azonosítatlan cumó egész jó roll volt. Az egyikért netto 1.6M-át kaptam.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Nordic #14257 üzenetére
legjobb kesztyű, amu és ring mind rare lehet csak, shoulder és bracer is bőven lehet 30m felett. gatya is mehet olyan rollal, hogy endgear.
fegyverek szintén.
buherka: pár napja az egyik legjobb chc/chd/dex/ias gyűrű lvl60-61es volt az AHban. de láttam lvl58ast is (60as statokkal) bőven 30m felett.
xRagna: elnézve a többit egyáltalán nem volt elrugaszkodva az ára, ez a négyes (főleg vittel/allressel/dammal) kiegészítve eszméletlenül drága.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
tapasztalat: kb 25-30perc alatt lvl31ről 40ig húztunk egy cain setes HF ringes karit sima perf square jewellel a sisakban night pónin. tippre ha ezt a tempót tartani lehet (plusz némi xp gearrel, esetleg egy leoriccal megfejelve) olyan 3 óra alatt elvileg egy lvl60as karit nulláról fel lehet húzni. egyetlen probléma, hogy kell egy "felfutó" kari, ami jelen esetben egy DH volt. ja meg a húzott karit minden 1hitelte a lvl51es ellenfelek és az mlvl10 miatt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TeeBee73
veterán
Momo, Tribulus, Parsival néven van itt fent valaki?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Sárpac
nagyúr
Gyerekek nem semmi AH-t RMA-t tegnap 10-10Tétellel hagytam bent, reggelre AH 8 tétel semmi not sold vagy sold, RMA 5 tétel 3 unsold 2 eltűnt onnan is ráadásul egy 30-40Millás tétel!
Hát ne kapjak ilyenkor agyvérzést!Kinek írtatok ha már valaki találkozott ilyennel?
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Bennyboy
őstag
Sztem mindent elárul a blizz-ről, h bő fél év alatt sem tudtak egy működő ah-t összerakni. Az már csak hab a tortán, h vasárnap van és most "pörögne" az ah. A reflecktes minyon bug sem mai. Kb egyre szarabb a játék.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
mar_tin
tag
válasz Sárpac #14267 üzenetére
Nekem pont a tegnap esett IK kesztyű tűnt el nyomtalanul se pénz se infó az eladásról a logban. Pedig pár száz millát megért állítólag (trade topik). Eddigi legjobb eladásom lett volna. Ja és nem járt még le az ideje. Legalább 12 óra volt még hátra. Érdekes a többi szemét megvan.
Egyébként a hivatalos fórumon is írják ezt a hibát. -
Szancsó
aktív tag
Ezt nekem is csinálta: kb. 5x kellett az AH -ra klikkelni, mire végre bejött.
Per pillanat a profilokat sem mindig tudja betölteni (párat eltettem könyvjelzőbe): azt mondja nincs ilyen, próbáljam másik régióban.
AH -an nem mindig tölti be a lejárt cuccaimat, ilyenkor nem is engedett eladni, stb...My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Szancsó #14285 üzenetére
Ez hagyján de a csíterünk továbbra is nyomja kifelé, neki persze nem rossz az aH!
Egy időben tesz ki fél áras gatyákat int/str/dex, a vicc az, hogy ha dex-esbe kitesz féláron 5.99-ért utána fél órával 3-ért is még 1-et! Az is lehet, hogy bot van a dologban!(#14287) DjEszti: olvass lejjebb pár hszt nem vagy egyedül!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
DjEszti
tag
Sziasztok!!
Tegnap beraktam egy gyűrűt 65m ért most meg nem látom sehol..
Azt se hogy megvették vagy hogy bent van e . Mi lehet a gond tudtok segíteni?:S -
abéla
senior tag
válasz DjEszti #14287 üzenetére
Csatlakoznék a klubbhoz, egy kb 100m-ás kesztyű+vw tétel személyében.
Számos tétel azonban normálisan látszik (legend/rare/kis/nagy értékű vegyesen), kivegyem vajon őket amig el nem tűnnek azok is? (költői kérdés volt )szerk: a sz*rokat benthagyom, ha eltűnnek, legalább nem kell tovább nyűglődni velük
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
eldiablo
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy AH-ba felrakott cucc egyszerűen eltűnt?
Nem járhatott le, el nem vitték, ládában vagy karakternél nincs.
Az egyik motyó ráadásul nem is valami kacat volt:Support vajon segít ilyen esetben?
Ami még fontos lehet, hogy nem vett cuccok tűntek el, hanem olyanok, amiket én találtam játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
Az a dúrva, hogy auction log-ból is szőrén-szálán eltűntek, basszus a vételek, majd a későbbi AH-ba pakolás, újraárazás miatti cancel-ek, minden...(jelzem ezek egyike sem flip volt, hosszú heteken, ha nem hónapokon át használt cuccosokról van szó).
Na most akkor aggódjak vagy ne? Azért mégis 67+24 milláról van szó.Ticketet hogy is kell írni, valaki leírná részleteiben. Nem a nyelvi, inkább a bürokratikus útvesztő érdekelne.
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
flash-
veterán
komolyan mondom elveszi ez a játék az ember kedvét...
leülök jó kedvvel játszani,de azonnal elmegy a jó kedv mert ugyan perc alatt esik két legend egyik egy stormshield amit 20 ezer aranyért árulnak,másik egy socket nélküli xephirian amulet,vagyis két olyan hulladék esik amit még brimestone olni sem akar az ember inkább eldobja ott ahol találta....
inkább csak 100 óránként esne valami mpl és minden mftől függetlenül, de az legyen normális item...
-
abéla
senior tag
válasz Sárpac #14294 üzenetére
Remélhetőleg vigaszdíjként küldenek majd pár milla G-ot a cuccokkal(persze mielőtt ugrana erre vlki, nyilván nem komoly). Ha nem, megy a fenyegető ticket, hogy beperelem őket az okozott idegfeszültségért + nem tudtam a munkámra koncentrálni és ez jövedelemkiesést okozott...stb
flash- : bammeg akkor meg azért pampuláznál...nyuszika sapkájának minősítettt esete
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
flash-
veterán
hát nem hiszem hogy téged nem - vagy ha téged nem mást biztos - zavar az hogy esik valami,és olyan szar hogy inkább dobod vissza a földre mert...
de lehet hogy én vagyok válogatós,és hülye,hogy ha van szabadidőm a család,a munka,és egyéb elfoglaltágok mellett hogy inkább játszok valamelyik acton,mint bámulom órákat az ah-t és várom hogy valamit le tudjak flipelni..
amugy mért baj hogy ha valami eltünik neked az aukciós logból??
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
az hagyján hogy az utolsó 100 komment csak az ah bugról szól, és mindenki csak write only, de végülis a megjelenés óta az van hogy megy az ah- 3-4 hétig, majd bebugol, újraindítják, megint megy 3 hétig, szar, újraindítják, megint megy stb stb, ennek ellenére még mindig világvége lincshangulat van minden nap. kezd iszonyat unalmas lenni az állandó sírás.
-
abéla
senior tag
válasz flash- #14296 üzenetére
Ne a droppért játsz...és máris nem érzed ilyen drámainak a fentiekben leírtakat.
Jön majd az magától.
De kérlek, ne legyünk már ez az állandóan semmiségekért a világot telesíró, az esetlegesen ezt kritizálónak egyből a munka és család mint idő-relativizáló tényezőt felhozó, önmagát sajnáló post-kádári archetípus.Ja és hogy miért baj ha eltűnik esetleg 90-95 millám? Hahh, igazad van, semmiség...megvan a mai úrizálási fejadagom
adrian360 : természetesen, ha visszakapom a cuccot/árát (nagylelkűen a vigaszdíjtól eltekintve ) akkor természetesen semmi gond, de ha benyeli a rencccer a cumót, háát... azért akármilyen bugok is voltak eddig, ilyenre még nem volt példa.
De legyen Neked igazad és legyek hát túlaggodós nyámnyila[ Szerkesztve ]
hootka!
-
flash-
veterán
hmm látom nem érted..
te kisirod a problémád hogy eltünik x millád,de mást meg leoltasz ha van problémája,és ide beírja...
ezek szerint csak neked lehet problémád,másnak nem,sőt azt még le is oltod..
én befejeztem..van jónéhány topic itt prohardveren amit élmény látogatni,na ez a topic nem tartozik közéjük... -
abéla
senior tag
válasz flash- #14299 üzenetére
esetleg a munkát, családot, a nehéz sorsot nem kevernéd bele?
szerk: egyébiránt az én problémám -sajnos úgy tűnik- jelenleg sokunké is egyben és nem relativisztikus, a Tiéddel ellentétben, így nagyobb a létalapja itt a topicban, hátha esetleg megoldás, változás áll be ezügyben.
Te viszont leginkább az általam fentebb vázolt habitust képviseled és adsz hangot ennek, ami már kezdetektől fogva jelen van mint "probléma" és így mind a jelentőségét, mind aktualitását tekintve -azt hiszem ezt beláthatjuk- kevéssé fajsúlyos, sőt, mint sokadik reinkarnáció, kissé unalmas is már.[ Szerkesztve ]
hootka!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest