Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz DIMITRIUS #14449 üzenetére
"Igen mp7+ csak uberezni szoktam persze nem egyedul (van egy monk /230kdps\ meg egy Barbar /150kdps\)"
Nekem is monk/barbi a két mondhatni állandó társam, iszonyat vicces, hogy a befagyasztott ellenfeleket szanaszét darálják A monknak csak 130k körül van a dps-e, de a tornádókkal így is borzasztó brutális, képzelem milyen lehet a 230k
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
DIMITRIUS
tag
válasz mcwolf79 #14450 üzenetére
Mivel telefonrol vagyok igy nem tudom megnezni a cuccaid statjat de azt latom hogy mik vannak rajtad es elsore azt mondom en inkabb egy tal rasha chestet vettem volna az attspeed miatt megy egy blackthrone justing mail gagyat es a valladra egy vile wardot, meg talan egy zunimassa cipot a set miatt. A sourceot talan valtoztatnam meg egy triumviratusra kerdes milyen skilleket hasznalsz.
Most hirtelen ezt tudtam osszeszedni majd ha gep kozelben leszek bovebben is megtudom nezni.Skill: a passziv pajzs-os skill helyedt hasznald a critical mass-t. A meteornal meg a meteor shower runat.
[ Szerkesztve ]
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
Sirandrish
legenda
Én nem rég kezdtem a WIZ-t így nem is akarok világmegváltó tanácsokat osztogatni, de szerintem azt az Oculust kb 500K-ból le tudnád cserélni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
Nekem hirtelen két lehetőség ugrott be:
1. eladod a sloraks madness-t és veszel egy full fizikálos fegyvert, én meg adok ingyen egy triumvirate-et
2. nem adod el a pálcát, hanem veszel egy erősebb source-ot.(chantodo, vagy ha nincs annyi lóvé, akkor tal rasha/oculus) Törekedj a min. 200, de inkább 220+ körüli átlag sebzésre.Build kérdése,hogy pontosan mire van szükséged. Ha kell az apoc(arcane power on crit), akkor a 2-es pontban említett source-okat kéne nézni, mert triumon normális sebzés mellett kb 100-150milláért kapsz 9-10-et. A többi alapból drágább, mint a trium, viszont azokon meg alapból van apoc.(mondjuk a chanto így is úgy is kurva drága )
Meg az sem mindegy, hogy milyen skilleket használsz, érdemes úgy nézni a source-ot, hogy jó legyen.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mcwolf79
veterán
válasz persil #14455 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat srácok.
Mivel elköltöttem a 20 miskát, és nem szándékozok egyelőre több pénzt kiadni aranyért, így vásárolni már nem tudok.
Most megy a farm mpl3-on, aztán gyűjtögetés.Persil:
Vegyél fel frindnek, és megleshetjük, hogy a triumvirate cuccoddal mi változik. Ha este 22:30 után vagy,akkor ütközhetünk (du meló).Az az Occulus annyira tré? Vagy 1 órán keresztül mazsoláztam az AH-t,mire összehoztam ezt a cumót. Mit ajánlototk helyette?
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Sirandrish
legenda
válasz mcwolf79 #14459 üzenetére
Nagyon gyenge a DMG-je..
a CHC meg AP on Crit tudtommal garantált stat..az egyetlen ami király a tiedben az a magas INT..
De azért annyira nem magas hogy egy 110AVG DMG-s OH-val mászkálj..Szerk: látom Meteor "árát" is csökkenti ami neked még hasznos, de az a DMG akkor is nagyon gyenge
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz mcwolf79 #14459 üzenetére
"és megleshetjük, hogy a triumvirate cuccoddal mi változik"
Ahhoz kell fizikálos fegyver, hogy a leginkább ki tudd használni, bár szerintem tudok olyat adni, ami alapból erősebb, mint az okuláréd."Ha este 22:30 után vagy,akkor ütközhetünk"
Most én is munkázok, de ha hazaérek felveszlek. Még az is lehet, hogy van pár levedlett holmim, ami neked jó lehet."Az az Occulus annyira tré?"
Nem maga az oculus a szar, hanem a tied. Nagyon kevés az átlag sebzése. A legalja, amivel érdemes foglalkozni, az 200(100-300). Innen megyünk feljebb, ahogy a pénz engedi.(persze, ha kell rá skill bónusz, apoc, magas int, max crit chance, akkor érdemes tágra nyitni a bukszát.)[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Ha már így benne vagytok a wiz témában. Ezzel a kis aranyossal - így buffolt dps-sel és armorral - mit lenne érdemes változtatni?
Az eredeti felálláshoz képest az övet, meg a oh-t cseréltem össz-vissz 1,5M értékben.[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
persil
nagyúr
válasz mpierre #14462 üzenetére
Fegyver és offhand helyből csere
Ne ragaszkodjatok a fury-hoz, ha normálisra nincs pénz, mert ez így ebben a formában egy kalap szart nem ér. 1-2milláért kapsz olyan rare-t, amin van 1000dps, socket és crit dmg. Máris kétszer annyit sebzel.
Ugyanígy a tal rasha amulettnek sincs értelme, ha nincs rendes crit chance-es példányra pénz.Én a mempót is lecserélném andarielre, sokkal jobb dps-ben, amíg a mempón nincs critchance(gondolom nincs rá 500 millád), illetve a gyűrűkre is jó lenne legalább 3-4% critchance.
A prodigy passzívban sem látok sok fantáziát, az a 4 ap nem oszt, nem szoroz, kb az összes többi jobb választás. Energy armorhoz pedig beraknám a prismatic rúnát.(és akkor nem fáj annyira, hogy levetted a mempót)
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz persil #14463 üzenetére
Nem ragaszkodom a fury-hoz... Ez volt a ládában, amin volt int. Tescós a kis csaj. Tulajdonképpen a csajon majdnem minden item talált. Össz van 10M goldom, tehát nincs nagy duhajkodás.
A passzívokat épp ma reggel nézegettem, hogy át kéne szervezni. Valami ilyesmire gondoltam... [link]
Az oh ennyire tré? Megtetszett a vit, ment az int párosa, egy kis apoc-tel megfűszerezve. Ócsó vót szerencsére.
Fegyót kerestem ilyen feltételekkel - igaz nem csak a rare itemeket szűrtem - de 10-12M alatt nem volt egy se. A 90% így is fury volt, 20-1000M között. Sebaj este megnézem ismét.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Bird
addikt
válasz persil #14463 üzenetére
Klímaügyi miniszterem! Csak nem az elnök úrra és a KGB főnökére gondoltál, mint kvázi állandó "társak" a bajban?
Ha most nem néznek hülyének akkor soha....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
persil
nagyúr
válasz mpierre #14464 üzenetére
"Fegyót kerestem ilyen feltételekkel"
Csak írd be, hogy átlag sebzés min 700, crit dmg - érték nélkül és socket. Sorba rendezed ár szerint növekvőbe és kész. Int nem kell rá, az a 100, ami a mostani fegyódon van, nem hoz világmegváltást, másrészt meg main statot könnyebb máshol begyűjteni. Pl szerintem nadrágból nincs olyan húdehajde legend/set, ami kihagyhatatlan lenne, szóval oda jó egy rare, akár 250-300(int+vit) össz stattal, ha mélyebb a buksza, akkor allres és/vagy armor, socket is lehet rajta.
1-2 milláért lesz fegyver, ami bőven többet sebez."Az oh ennyire tré? Megtetszett a vit, ment az int párosa, egy kis apoc-tel megfűszerezve. Ócsó vót szerencsére."
Vit-et nem teszünk offhand-re, mert feleslegesen drágítja. Szóval átlag dmg és critchance legyen top. Ez után jön az int és a skill bónusz.
Apoc meg egy érdekes állatfaj, mert csak akkor kell, ha kell, de akkor nagyon. Ez azt jelenti, hogy ha 10-15 másodpercenként lősz egy meteort és kész, akkor nincs rá szükséged. Ha viszont bal gombon twister van, akkor meg el se indulj 25-30 nélkül.
Szóval offhand-en elsődleges legyen a legalább 200 átlag sebzés.(ez a minimum)Galvanizing wardot csak akkor tedd be, ha lifereg fetisiszta vagy(mint én - bár már én is kivettem, keveset ad), különben nem nagy szám 2 percenként frissíteni az armort.
Nekem amúgy kicsit furának tűnik ez a build, mintha csak összeszedted volna azokat a skilleket, amik szerinted jók és ennyi, nem látom benne a "buildet". Márpedig a gear attól függ, hogy mit játszol, tehát úgy könnyebb tanácsot adni is, ha van egy konkrét elképzelés.
Ez nem leszólás volt, ha hatékony vagy és megy a játék, akkor mindenki boldog.Madár elvtárs!
De, magukra gondoltam természetesen! És igen... valszeg hülyének néznek[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz persil #14466 üzenetére
Build? Inkább leírom, hogy hogyan is haladok:
Főként lézerágyú, ha elfogyott az ap, akkor spctral blade, aztán megint ágyúzás. Ha sz@r van akkor diamond skin, meg egy wave és minden rendben.
Az már kiderült a lézerágyú nem critel, tehát (jelenleg) a spectral blade + passzív skill + apoc tölti vissza sebtiben az ap-t, hogy mehessen az ágyú újra.
A fenti munkafolyamat mindenre jó. Sima mob, elit. Utóbbinál néha szaladgálni kell.Amit linkeltem, az csak a ma reggeli törpölés eredménye. Maradnék a fenti munkafolyamat mellett, amennyire csak lehet. Eddig bejött. Majdnem jobban haladok, mint a barbival. Csak sűrűbben csapnak agyon.
-
F-ECT$
titán
válasz mpierre #14468 üzenetére
A "lézerágyú" (=disintegrate) kritel, csak nagyon kevés a chc-d, hogy láthatóan töltse az ap-t. (Nekem 40.5% chc-val, és 26 apoc-vel már csak 1-2 ellenféllel szemben sikerült kifogyni ap-ból a disint buildemmel, 2+ mob esetén töltődött annyi, amennyi fogyott.)
Szerintem fölösleges 2 védelmi skill mpl3-ra ennyi hp, all res és armor mellé, én a wave helyett betenném az archont. Egyrészt erősen megdobja a valós dps-ed, másrészt félig meddig ez is tekinthető védelmi skillnek, hiszen ad +40% all rest és armort.
Ja, és crystal shell, nem enduring skin meg chaos nexus és nem convergence.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz persil #14466 üzenetére
azért az inna gatya a movement + AS kombóval elég jó. más kérdés, hogy wizardnak nem biztos tökéletes választás.
mainstat fegyveren szinte kivétel nélkül felesleges (nagyobb base DPS jobb szokott lenni, DHval pl én esetemben damra a 180dexes Manticore ott lett volna, mint a 30dpssel magasabb intes). viszont mainstat általában meredekebben drágít, mint még dps (aztán van az a helyzet, ahol már mainstat is kell továbblépéshez, de az szerintem itt még odébb van).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Bird
addikt
válasz szallasi007 #14470 üzenetére
Pontosan Elnök Úr! Magát és a hazát szolgálom.... Este egy run?
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
hamham
tag
Most kezdtem a játékot, wizardot választottam, de látom és tapasztalom nem olyan könnyű. Még kell egy két rúna hátra, szóval a build alakul.
Az elején milyen cuccokat érdemes felszedni magamra?Ha valaki akar csatlakozni nightmare eleje felé járok, este még fogom tolni.
-
Gothmog
senior tag
válasz DIMITRIUS #14475 üzenetére
Két ilyen fegyverrel nem is csoda Bár a fejszén az ias helyett jobban mutatna némi +chd.
Szerk: Azért a monk páncéljában (nadrág, mellvért) lévő kövek kisebb vagyont érnek önmagukban is. (Ha belegondolok, hogy én most éppen arra gyűjtök, hogy a két fegyverembe jusson 100-as kő, erre más meg a páncélját is ilyenekkel csinosítja ki... )
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Cadal
őstag
Hátőő, itt csak 175K DPS-t ír mert még nem volt frissítve a profil és a kezében van a két fegyó is. De persze így is szép.
#14478 DIMITRIUS: Én sem gondolom hogy kamuzik, de ott vannak a számok...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Miért van az hogy az Attributes-nél low statok vannak írva?
Kb mintha pucér lenneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DIMITRIUS
tag
-
Sirandrish
legenda
válasz DIMITRIUS #14480 üzenetére
Értem én, de!
1. A linken minden cucc rajta van
2. 695 STR-t ír az Attribute-nál, míg 3 centivel feljebb a "Gear Bonuses"-nél +1357-et írErgo ha ő nagyon kemény volt és úgy sikerült felfejlődnie 60-ra (majd 11 paragon szintre) hogy 0 azaz nulla mainstatot adott neki a játék, akkor is legalább 1357 STR-nek kellene lennie...
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz DIMITRIUS #14478 üzenetére
Ez 175K unbuffed sebzés.Az is nagyon szép ám
Az amulettben nincs loh, csak fegyverében van 2.8 ls+ringben némi loh.Ez refisek ellen tud gondokat okozni, főleg úgy, hogy az all res is 500 alatt van (ha jól látom a barbáron lévő gyűrűket). De ettől függetlenül ez egy nagyon király karakter. -
Gothmog
senior tag
válasz ProEvoFan #14482 üzenetére
Azt néztem én is. MPL3 fölött kevés lenne már az a minimál LoH az LS mellé. Illetve nagyon-nagyon oda kell figyelnie.
Most MPL3-at én is a "gyilkolós" amulettemmel tolom és elvagyok a 2.8%LS-sel natúrban, de ha feljebb megyek, akkor bizony váltok át a másik amulettemre (az -15k sebzés, de 900LoH és +50 reziszt). És még ez a 900LoH és az off-handben lévő 2.8% LS is éppen elég tud lenni olyan MPL5-6 környékén is. Sőt, ésszel kell lenni, mert bizonyos refis csoportok, főleg ha egyszerre ütök több dögöt, még ilyen életszívás mellett is akkorákat tudnak ejteni a HP-men, hogyaz csak na!
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Chiller
őstag
válasz Sirandrish #14481 üzenetére
Totál bugos az armory, ez még nem esett le?
Amikor a HC karimat még csak 42-es szintűnek írta, már vígan 60-as volt, így fordult elő, hogy azt írta, level 42, és reqlvl 60-as cuccok voltak rajta, zárójelben pedig 1-es paragon szinten (!!!).
Sajnos lusta voltam képet lementeni, mivel szinte állandóan van valami ami nem stimmel (hol az attribútumok, hol a gear, hol az egész úgy, ahogy van).[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Gothmog #14483 üzenetére
Így van.Ezért nem vettem még olyan amulettet (90+ chd, 8+ chc, dex...) mert a minimum 700 loh kell az amulettembe.Minap volt egy amulet, ami adott volna 17k sebzést...de loh nem volt benne, így nem vettem meg, mert nincs értelme loh nélkül.
A DHm amulettje is adna +10Kt, de loh nélkül felejtős.
Miért írsz offba?Mondanivalód témába vág.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Chiller #14484 üzenetére
Én még csak olvastam hogy bugos, de tapasztalni még sose tapasztaltam
-
Gothmog
senior tag
válasz ProEvoFan #14485 üzenetére
Mert csak a "margóra" szántam a mondanivalód mellé
Azt néztem egyébként, hogy két 100-as kővel és egy dexben kicsit izmosabb bracerrel nekem is meglesz a 175k unbuffed (sőt, talán még kicsit több ism de nagyjából annyi összejön).
És még lehet fejlődni onnan felfelé is persze, de már vagy csak erős kompromisszumokkal (pl. Vile-os vállvért magas dex-szel, de akkor egy rakat HP-nak búcsút mondhatok) vagy pedig irdatlan költségek révén. De nem gond, a mai napig szívesen futok két-három rövidke farmkört minden nap, egyáltalán nem unom, és marad ez így a jövőben is, így előbb-utóbb lesz talán olyan drop, amiből lehet még nagyot ugrani. Addig viszont megelégszem azzal, rövidtávú tervként, hogy legyen meg a két kavics meg egy jobb bracer. Most ezek érdekében hajtom a szerzetesemet.Endure. In enduring, grow strong.
-
DIMITRIUS
tag
válasz Sirandrish #14481 üzenetére
Jaaaa én monk-ra gondoltam nem a barbárra és igazad van picit fura
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
fahrii
őstag
Bannolták a paragon 100as, 320k buffed dmges wizemet
kellemetlen -
fahrii
őstag
válasz John D'oh #14491 üzenetére
Volt egy pillanat amikor már faszom kivolt a játékkal és megkísértett a gonosz, aztán abbahagytam a rosszalkodást és újra elkezdtem tolni, 1-2 hónap késéssel le is csapott a bannhammer pedig már "tiszta" voltam. Nem akarom sajnáltatni magam csak gondoltam behányom ezt ide
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fahrii #14492 üzenetére
" 1-2 hónap késéssel le is csapott a bannhammer"
Kb ennyit ér a jelenlegi Blizzard...
Szarnak a pofon kategória..
Az ügyesebbek ennyi idő alatt kb 100-200 D3 árát szedik ki...ha nem többetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #14497 üzenetére
Egy-két hét alatt már pénzednél vagy. Ha többet tudsz csalni akkor már nyerőben vagy.
Azaz megéri a dolog. Persze nem para százas karikkal kel csinálni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Sárpac
nagyúr
válasz Sirandrish #14497 üzenetére
Jah meg nincs csít meg dupe meg ilyenek, dehogynem!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest