Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz Gorneck #11943 üzenetére
Aha. Az szép gold mennyiséget fog felemészteni. Vagy visszamegyek D2-be a kovácshoz oszt furatok likat a fegyókba, meg a sisakba... Szóval akor chd-t kéne tolni. No akkor AH-t fogok böngészni egy ideig.
thomeef: Ezekből nem szívesen engednék, vagy igen sokkal kéne feltolnom a strenghtet, hogy maradjon is armorom. Sajnos nincsen stone skin passzív. Lassú játékos vagyok, így ha bebambulok, akkor kisebb védelemmel becsuknak a konzervdobozba (Az pedig nagyon tud bosszantani). Pajzsot nem használok, az a paladin kiegészítője, nem egy barbáré. Még meglátom mit tudok tenni, de ha nagyon nem jutok sehova a likas fegyverekkel, akkor marad a védelem csökkentése.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Thrawn
félisten
Sajnos azt tapasztaltam, hogy kevés az a 3% Life Steal amit adhat egy fegyver. Egyetlen megoldás van: Shadow Power. Ez alapból 15%-ot ad, megfelelő rúnával pedig 25-öt.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ProEvoFan
nagyúr
Kis változatosság nem árt.16 milliót költöttem a csajra.(Mempo sisakot nem mutatja még az armory) Ebből a fegyver volt 9 millió.Ez lett belőle.Nem is rossz.Mpl3 elég jól megy vele.Vicces karakter, még a végén rákattanok, és lesz belőle 200k unbuffed sebzés
Ja, a vicc az, hogy 15 óra alatt húztam fel 60 lvlre.Jó dolog az inferno nélküli mpl10.[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz Gorneck #11956 üzenetére
Igen, kezdem elérni a LoH határait. Ehhez már lassan túl sok hp-m van. A rend nem is rossz ötlet... A hc barbimmal azt használom. Ejjj, elég régóta nem játszottam a csajszival.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Gorneck
legenda
válasz mpierre #11957 üzenetére
Igazából neked is egyik fő problémád, hogy a statok jelentős részét a fegyókon tárolod...így hasonló statokkal likkal horror áron tudod csak cserélni...bár 160 chd elég sokat nyomna rajtad...
Ismerőseimen keresztül megtapasztaltam (gear építés közben - közelharcosoknál), hogy mennyire rossz fegyón tárolni sok sok statot...függsz tőle, nem tudsz lépni csak csillió gold árán tovább. Én ezt mindig próbáltam elkerülni így nagyon jó fegyvereket nagyon olcsón tudtam venni nekik.
Gorneck#1239
-
mpierre
veterán
válasz Gorneck #11958 üzenetére
A statok az armoron is igen drágák, főként a vit és a str. Nem vetett fel a gold sose, magyar valutát meg nem ölök bele pluszba. Tehát maradt az 5-7M ársáv ahonnét öltözködtem és fegyverkeztem, onnét is jobb armoros egyedek érdekeltek. A chest armor volt a leghúzósabb a saját 40M-jével (Ezt a cuni csuka fedezte). Tehát marad a "mindenre rakjunk valamennyi main statot" megoldás, ami bizony zsákutca.
A vit függéstől sikerült a jobb kézben megszabadulnom, de a LoH az maradt. Ezt ráadásul találtam. Valami
trash mob sz@rta ki ijedtében.
A bal kézben lévő csak mák volt. Ennél jóval gyengébb volt egy héttel ezelőttig, több LoH-tel, de ezt kirakták 6,5M Bo-ra. (Láttad volna az előző baltát. Azon ~300 vit volt és ~300 str volt vagy 8xx dps-sel, meg 900 LoH-tel. )
A kesztyűn már beáldoztam, vagy 2-300 armort, azt cseréltem. 1,8m-ért.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Gorneck
legenda
válasz mpierre #11959 üzenetére
LOHtól 1-1ben meg tudsz szabadulni (Rend+Belt)...ami már jó a fegyók esetén szvsz...a komótos játék viszont sajna nem fog jobb loot mennyiséghez juttatni...
Armor is lehet kevesebb szvsz...és 1-2 sloton jobb cuccokat tudsz venni. Kicsit erősíted a statokat rajtad...Gorneck#1239
-
frenkdrebin
csendes tag
válasz persil #11915 üzenetére
Na hazaértem! Utólag is elnézést kérek ha félreérthető volt a kommentem. Természetesen a saját DPS-emet kevesselltem. Megakadtam a fejlesztésben. A 2 kezest kipróbálom (van egy elfekvő SKOR-om 400 int LS nélkül) de nagyon nagyon hiányozna szerintem a békucim 20 yardja. Az a bajom hogy kulcsozni mindenki MPLV5-ön akar de oda valahogy keveslem a sebzést, dam buff passzívból eléggé függ tőle és a buffed DPS lehet kevesebb lenne mint így. WH ami szinte biztos de ugye az még lejjebb vinné az életemet (így sem túl magas). A kérdés valahogy így néz ki: hogyan tovább? fegyver váltás vagy kezdjek el átöltözni inkább chc-ra és hagyjam az AS-t? Cirka 180K DPS hosszú távon elég lenne. Zunib satyóból próbálok még chc ami egy 5letem volt de lehet utána zsákutca. A skilleket ismerem még mielött valaki mondaná hogy soul harvest Csak fun build volt public farmon
frenkdrebin #2705
-
vendingo
veterán
válasz frenkdrebin #11961 üzenetére
A 180k dps elég nagy kompromisszumokkal, vagy több száz milla goldbol valósítható meg.
A 20yardot könnyen össze lehet hozni, ahogyan én is tettem. A békát eléggé untam, ezért cseréltem egy uhkapian serpentre ami hozott 17k dps-t.Annyira nem állsz rosszul, mert amikor bejött a MP level sokkal kevesebb dps-el kulcsoztam akár nagyobb szinteken is, csak kicsit tovább tartott.
A héten cseréltem pár dolgot és még egy részük megvan. lehet valami jó lenne neked, ha gondolod vegyél fel:
vengtti#2858Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mpierre
veterán
válasz Gorneck #11960 üzenetére
Hogy is van ez a Ls? A dps 2-3%-nak a ~20%-t kapom csak meg?
Az armor mennyiséget lehet megnézem 1-2 kisebb armoros, de jobb statos olcsó cuccal. Nehéz a beidegződésektől szabadulni... Jó az a 11k armor war cry-jal.
-
persil
nagyúr
válasz mpierre #11964 üzenetére
"Hogy is van ez a Ls? A dps 2-3%-nak a ~20%-t kapom csak meg?"
Infernón igen."Jó az a 11k armor war cry-jal."
Jó, viszont egyre kevesebb a haszna. "Diminishing returns"
Próbáld ki, hogy mondjuk 5000 armor hány% dmg reduction-nek felel meg, aztán nézd meg, hogy 10000 mennyinek felel meg. Nem a kétszeresét, de jó, ha a másfélszeresét adja.Az általad említett 11 ezerből, ha mondjuk 2 ezret leadsz és dps-re cseréled, azt jóformán észre sem fogod venni védelemben.(és papíron %-ban sem kell nagy hejehujára gondolni)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MrCsiT
addikt
válasz Horbal #11937 üzenetére
Ahogy számoltam - ha nem tévesztettem el - 1 db radiant star : 15.4 M -ba kerül, ha craftolod a található flawless square kövekből.
(a craft "árak" rendre :
1 db radiant square : 140e
1 db star : 500 e
1 db flawless : 3.2M
1 db perfect star : 5M
1 db radiant star : 15.4 Mgold/db, + a "tome of secrets" hozzá, de az elég olcsó, ha nem találtál esetleg.
)Ha azért craftolsz, hogy eladd, akkor még valamennyit (15 % ? ) levesz a blizz az eladási árból, tehát ennyivel kevesebb lesz a haszon, és persze az AH -s "blizz-bolt"-nál drágábban nem veszik meg tőled , szerintem.
Ha olcsóbb lesz AH-ban , mint a fenti értékek, akkor ott kell megvenni, egyébként craft.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz ProEvoFan #11955 üzenetére
Steady aim helyett használj Perfectionist passzívot szerintem, illetve..
A Nati chest nagyon szép, de ha veszel egy 2-3 lukas The Inquisitor ruhát AH-ban, azzal jóval előrébb leszel : én, mikor sokat haltam, feltettem 2x +75 allres ruhát, és fele annyit haltam.
A köveket most elvettem a DH karakteremtől, azt ne nézd, de egy 3 lukas ruha van rajta.(még annyit, hogy ez egy GF gear, szóval helyenként lehetne más..de ez ilyen )
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz MrCsiT #11968 üzenetére
Megfontolom.Amúgy ez csak egy "hobbi" kari.Monk a kedvencem.Csak kezdtem egy DHt, mert sok cucc esett hozzá.A cél az volt, hogy mpl3on tudjak játszani, minimális anyagi ráfordítással, ami 16 milliónál megállt.Ez sikerült.
Ha megtetszik, akkor csinálok belőle egy 200Ks sebzésű gyilkoló gépet
Azt már most látom, hogy a ranged kari huszad annyira szopás, mint a kezdeteknél.Sőt, 1.3ban is az volt még.Legalább is a mostani helyzethez viszonyítva. -
mammutka
tag
Sziasztok. A kiadás óta játszom a játékkal és a napokban tapasztalom először (és egyre növekvő számban) a legendás, több másodperces lagokat. Más is van így ezzel, vagy nálam lehet a hiba? A latency 50-60 ms a program szerint.
Mammutka#2227
-
MrCsiT
addikt
válasz xavix13 #11969 üzenetére
köszi, ezt nem ismertem A számításoknál még 1.6M volt a flawless star, csak mire átírtam kézzel egy másik cellába, addigra szoroztam meg vmiért
ProEvoFan : csak az a baj, hogy azt látom, hogy
1. találsz akár publicban (mp0) olyan - nevét nem tudom, nagydarab, alapból életerős, túlméretes állatka - elit pakkot, ami ebből a nagydarabból fast + extra health, és 3-4 halál nélkül DH nem csinálja meg.
2. act3 tower szinten, a teleportos hulkok is kicsontozzák a DH-kat, ritka a kivétel.
Ezt paragon 30-60 szintű DH-knál látom - akár magamnál - akik max. 200k dps-t tudnak.
A 300k+ dps DH meg nem a normális pénzből összerakható kategória. (végtelen pénzből akármit fel lehet ugye gear-elni..)[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz MrCsiT #11972 üzenetére
Na igen.Ez a baj, no balansz.De nem akarom megint elindítani a "melyik a túl erős karakter témát", mert felesleges és uncsi már.Meg megint nekem esnek páran, akik sajnos szemellenzővel látják a dolgokat.
No war.
Részedről ez egy szép önvallomás voltÉn is halok ám mpl3on...de ez van.Még így is jobb a helyzet, mint régen.
Gondolom nem olcsó mulatság volt összehozni egy ilyen DHt.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Azért ne túlozzunk. Az MP0 még DH-nak is faceroll. Az én übertank nolife DH-mnak meg pláne. MP5-ön kicsit küzdelmesebb, de ott se nagyon halok. Lehet mert teszt jelleggel ráaggattam pár bóvlibb LoH-os ringet és amut, Az 1800LoH meg néha a bekapcsolt gloomos életszlopálás csodákra képes. Szerintem MP0-ban még LoH nélkül is laza lenne minden.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
SLYM
veterán
válasz mikromanus #11975 üzenetére
persze, öcsém MPL4-en is mittudomén 1-2 óránként hal egyszer. igaz neki SS nélkül van annyi DPS-e, mint a srácnak SS-el, a többiről nem is beszélve. az viszont tény, hogy a DH túlélési képességei viccesek magas MPL-en, mert amint elfogy a discipline, elfogy minden védelmi skillje is azzal a lendülettel. és ez az elitek rengeteg élete miatt nyilván folyamatos probléma
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
most látom, hogy csak 42000 DPS unbuffed-ed van. emellett 311 CHD-d van, de ehez 5 CHC párosul, ami nagyon kevés. critical hit chance-t kell magadra aggatni és akkor nagyon hamar ütőképes karaktered lehet. az SS-el hiába látsz 100% critical hit chance-et az adatlapodon, ez csak az első ütésig igaz, utána az visszaesik az alap 5%-ra. ez a legnagyobb probléma a karaktereddel, de ha ezt orvosolod, akkor hamar jön majd a változás hidd el
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
-
Helmoras
őstag
Megvettem az eddigi legdrágább fegyvert, mondjuk csak azért mert el akarom adni majd euroért... 84 milla volt.
A kavics miatt ne dobáljatok meg kakival downgradeltem a karit pár hete :S.
-
Gorneck
legenda
válasz mpierre #11964 üzenetére
Ne számolgass...go rend és nem fogsz meghalni, persze kell alá pakolni némi DPS-t is...lehet szolidabb armort resit tartani...több statot szerezni gearen...így olcsóbban fogsz tudni fegyót venni.
Pedig ideje lenne.Nekem több armorom és resim van, mint a barbároknak partyban.
Gorneck#1239
-
mpierre
veterán
válasz Gorneck #11983 üzenetére
Nyaaaaa, kis fájdalommal megúsztam.
950-1000 resi, 10k armor, 42k hp, 96k dps. Felhergelve 150+k dps. Olyan 250-300k-t kritelek.Szerk: Armory persze sehol se.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
ma a para48-as DH, aki ott volt a publicban, bizony, meg-meghalt. OK, lehet, hogy nem értett hozzá, vagy fáradt volt, de ezen a szinten ezt nem gondolnám.
A para30 körüli, nem tehetségtelen DH ismerősöm reflect miatt halt meg, 3 egymást követő pályán egyszer egyszer, igaz, az mp3 volt, de akkor is.
A teleportos lények ellen nincs sok fegyvere. Ez nem kaszt-sepcifikus kérdés, ez tény. (jó, persze, normál teleportost lelassítom trap-pel, és szétlövöm, mire megmozdul, de elit pakknák ez nem ennyire triviális.)Nem véletlen kezdtem fagyasztós varázslót a para50+ DH után. : azt egyáltalán nem hatja meg a reflect. Lehet, hogy lassabb picit, de mivel nem kell "kite-olni" (olvasd: menekülni a lények elől) nem biztos, hogy annyival lassabb. Hogy kényelmesebb, az biztos.
MP0-n DH-nak csak annyi kell, hogy elit pakkal találkozva
-vagy legyen szűk tér;
-vagy még azok tegyenek le 2-3 sentry-t is;
-és legyen extra fast (pl. teleportos hulk..nem tudom a pontos nevét) vagy az a rohangálós nagy darab lény-pakk, amit korsikk környékén a mezőn kaphat.
-netán szorítsák sarokba.ezekben az esetekben igen alacsony a túlélési esélye..
Mikroman vagy slym: ha van DH-d, menjünk egy egyszerű mp0 -t.. mondjuk, keep lvl3-tól azmóig.
Csak az érdekesség kedvéért.Mellesleg, én még hatékonyan Shadow power-ező DH-t nem láttam élőben, ettől persze biztosan van pár ember a DH közösségben, akik jól tudják használni. Én még 1.03 előtt próbáltam, és nekem nem jött be.
Szeretem a DH-mat, de meguntam a menekülős harcot vele.
Wiz-zel végállomás van a szörnyeknek. Most nekem ez a fontos.Nem tudom, hogy a GF gear pontosan mennyibe került. de ma a para41-es wiz-zel játszottam, és kaptam egy Achi-t, hogy "100M gold collected"
-
MrCsiT
addikt
ezt csak most olvastam, de megfogalmaztad a lényeget :
"a DH túlélési képességei viccesek magas MPL-en, mert amint elfogy a discipline, elfogy minden védelmi skillje is azzal a lendülettel. és ez az elitek rengeteg élete miatt nyilván folyamatos probléma"
nem a 42k unbufffed a probléma, hanem az amit írtál.
Trap-es DH vagyok, és 80%-ot lassulnak a szörnyek. (plusz egyből trap-pel robbantom is föl)
Ami nem hal meg rögtön, arra mondhatni sok időm van leszedni.
Elit pakknál viszont nem mindig van idő, plusz, elég sok zárt tér van ám a játékbanMp3-ig azért én is keveset halok a DH-val, de fölötte nagyon kell figyelni, és van, hogy az sem elég.
Aki nem akar fentebb menni, annak jó választás lehet ez a karakter, mert sajátos harcmodora van, ami szerethető."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
update: most benéztem public-ra.. para 25-ös, unbuffed 140k-s DH lefeküdt az elit pakknál (más nem halt meg, 4 féle faj volt ott). . még csak nem is volt sentry..
A srácon fullos 2x100% chd-s Manti, Mempo, stb.. full arany cuccos, nem gyengéből.. mégis kevés volt neki."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MrCsiT #11988 üzenetére
ma végigfutottam teljes A3mon Mp2őn dhval 50p alatt. összesen két halál volt, egyszer az arcomba robbant egy maniac, egyszer pedig valami arcane extra health waller desacrator befalazott. ja és siettem, szóval befutottam olyan csapatokba is, ahova normál esetben nem mentem volna. shadow power+ gloom elemental arrowval megtámogatva erre tökéletes, annyit tölt vissza, hogy nem szabad bajnak történnie.
mp0án nagyon nincs millió hp feletti épségű elitcsapat, annyit meg az echoing blasttal egy akna levisz. a három akna kb 2-3met crittől függően lecsap, alacsony mpn innentől két shadow power után nem maradhat ellenfél. shielder neccesebb, de shadow power után el lehet futni.
fáradtság DHnál szempont. jelenleg még vagy magas dam lesz, vagy a védelem lesz jó, vagy még relatíve olcsó marad, kettő választható. movement speed pedig csak addig véd, ameddig az ember kihasználja. (az én esetemben 400as resist kb 40m ráköltésével lehetne meg a dam és life megtartásával... jó lenne, de jelenleg egy mempoval a hátizsákomban hidalom át a problémát lényegesen olcsóbban).
barb tényleg jobban skálázódik magas MP levellel, DHnál onnantól, hogy egyre lassabban öl sokkal jobban csökken a túlélési esély.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SLYM
veterán
válasz MrCsiT #11988 üzenetére
szólok öcsémnek menjen veled egy kört. nem tudom hogy kell felvenni ismerősnek valakit vagy ilyesmi, szóval ezt neked kell intézni [link]
proci985 WD is hasonló, ha elfogy a mana kényelmetlen a játék, bár az állatkák magmaradnak és a jaunt sem manafüggő, de ettől még nem egy nagy élmény elfutkosni. wiz is hasonló, bár ott azért lehet trükközni. monknál meg barbinál meg csak arra kell figyelni, hogy le állj bele a zűzbe, meg kerülgesd az arcana hülyeségeket, onnantól meg a life steal elintézi a többit, csak idő kérdése még meghal az ellen
[ Szerkesztve ]
-
frenkdrebin
csendes tag
válasz vendingo #11962 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget. Felveszlek, ígérem nem sokat zaklatlak. Mivel nős vagyok és jön a gyerek is ezért a játékidő nálam meghatározhatatlan de egyszer csak elcsíplek majd Néztem Gorniék videóit is szívesen mennék velük egyszer egyszer de azt hiszem ahhoz még kicsit combosodni kellene a békahordozónak. Úgy döntöttem hogy kicsit feljebb viszem a CHC-t és valami lassabb fegyót keresek CHD+soc és ott megállok. Az álmom mondjuk egy manajuma bökő sockettel de ez elég elérhetetlen kivéve ha találok egyet. Kérdezték tőlem mivel új vagyok mi a véleményem az OP NOP témáról. Mivel minden karakterből van hatvanasom és a barbival haladok a legkönnnyebben (tizede a gearje a WD-nek) MP5-ön ezért szerintem van az OP megállapításban valami. DE erősen gear függő azért. Én pl. monkkal értem el először infernót de rájöttem hogy tök béna vagyok hozzá. A WD volt amit félbehagytam és az utolsó volt ami LV60 lett. Mivel D2-ben summ necro volt a main (persze volt OP hammerdin is ) valahogy ez áll hozzám a legközelebb. Amúgy ele dudut akarok
frenkdrebin #2705
-
ProEvoFan
nagyúr
Nos, az öcséd mpl3ig nem hal sokat?Mer' az a 1000 LoH kb semmire sem elég a refisek ellen, főleg mpl3 felett...vagy a 81k élet miatt van ideje menekülni.Bár ezt is hamar leütik mpl3 felett, ha nincs pluszban LS.Haver 50k élettel rohangál, 3.0% ls+759 LoH társaságában, és azért vannak nehéz pillanatai mpl5 környékén...
A másik lehetőség hogy az öcséd ügyes játékos, avagy rengeteget mozog, és Vaultot nyomkodja mint süket a csengőt. -
mammutka
tag
DH-nál a reflectesek ellen ajánlottam a páromnak, hogy cserélje le az egyik gyűrűjét, így meglett a négyes Natalya set, ami +20 discipline-t jelent. Így a shadow power/gloom 15%-os life steal-lel lebont mindent, ha meg kifogy, akkor szaladgál egy kicsit (ezer éve wow-os, úgyhogy megy neki, csak lesek). A mai árak mellett, lehet, hogy olcsóbb erre gyúrni, mint minden pénzt a bazi drága LOH meg LS cuccokba ölni, nem tudom, csak egy tipp. Itt a karaktere: http://www.diabloprogress.com/hero/awoq-2341/Pindurpandur/17246789
Linkesítve.
[ Módosította: radi8tor ]
Mammutka#2227
-
Thrawn
félisten
válasz ProEvoFan #11996 üzenetére
DH-nak tök felesleges a LoH, Life Steal kell, de a 3% ami fegyveren összeszedhető édeskevés. Azzal a DPS-sel mint ami SLYM-nek is van, elég ha elnyomsz 1-2 Cluster Bomb-ot és már meg is feküdtél. Shadow Power kell, anélkül kínszenvedés refis elitekkel szórakozni, nem túl haladós ha folyamatosan a potion cooldownra kell várni.
MrCsiT: 5% crit ch édeskevés akárhogy is nézzük. Látom jól felpakoltál lifeból, resistből, life regenből, stb, de mindezt a DPS rovására megtenni szerintem kibillenti az egészséges balanszból a karaktert. Egyszer jöhetnél DH-val a wizz helyett, kíváncsi vagyok hogy haladsz ezzel a builddel.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest