Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #11549 üzenetére
Nekem azért működött a hétvégén. Azt az amuletet, amit együtt találtunk 45M buyouttal vitték el.
Lehet picit olcsón adtam.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Sirandrish
legenda
válasz radi8tor #11551 üzenetére
Nekem nem megy..
Bármi ami értékesebb a szarnál az nem látszik..
100-500K-s cuccokat viszik, így gondolom azok látszanak, de se a Xbowom, se a Zuni cipőm, se a fasza kis bracerem nem látszik..
Pedig a 3 együtt alsó hangon 50-60M ami azért nem jönne rosszul, de nehéz lenne úgy eladni ha az AH nem mutatja az esetleges vásárlóknakMÁS:
Van a D3-nak valami friss telepítője ami tartalmaz néhány patchet?
Gépet veszek, aztán ha lehetne valami kevésbé időigényes telepítővel pakolnám fel az új sasra, már persze ha megoldható..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tomazin
veterán
válasz Sirandrish #11552 üzenetére
nálam a sima másolás is ment
mod: igaz kellett neki pár perc az induláshoz, de ment
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Fogod és átmásolod a komplett d3 mappádat
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
Gorneck
legenda
válasz vendingo #11550 üzenetére
Mint írtam korábban gyengébb statos motyókra kéne váltanom, hogy ne bukjak a béka elhagyásával. És néha irreális ár is csapódik a pickuphoz. Már 3szor futottam ennek neki, zsákutca volt minden esetben.
Nekem ez így tökéltesen megfelel... Csak buknék a mojo variával. Szal a dps számomra nem minden, ha érdekelne, már rég 200k felett lennék minimális beruházással.
Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #11555 üzenetére
A legtöbb blizz játéknál megy így a móka
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #11557 üzenetére
Ritkábban cserélek gépet mint ahogy a Blizzard kiad egy játékot ami érdekel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
-
HZoli87
veterán
Szintén, nálam ugyanez van (mondjuk csak 1 itemnél, de messze az lenne a legdrágább).
-
Sirandrish
legenda
válasz radi8tor #11564 üzenetére
Nekem van minden..
Ilyen protect, olyan izé, amolyan hozé
Akkor nekem nem lesz gebasz?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
SLYM
veterán
válasz radi8tor #11564 üzenetére
igen, ez az a cucc amivel azt se tudom mit kell csinálni. egyszer majdnem rászántam magam, hogy foglalkozok vele, de felidegesített, hogy egy játékkal ennyit kelljen pöcsölni. én még azt is vállalnám, hogy ha valaki feltöri az accom akkor vigye a cuccokat meg a pénzt, nem érdekel. és szerintem kb a játékosok 99%-a így lehet ezzel, dehát nagyon fontos a blizzardnak ez az authszarság
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én is féltem tőle...
Aztán kaptam egy magyar nyelvű leírást és kb 3perc alatt belőttem, majd belépésenként +2sec-et vesz el az életemből..
Ennyit szerintem megér, ha a másik oldal az hogy több 100órád szállhat el..
A játékosok nem hogy 99%a de még 50%a sincs így ezzel szerintem...
Mindenki óvja azt ami az övé..főleg ha igazából semmit sem kell érte tenni..radi8tor1 Akkor királyság
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Egy kis műanyag szar egy darab gombbal...
Belépésnél kér a játék egy extra jelszót, amit az authentikátorból nyersz ki gombnyomásra. Mivel csak rövid ideig érvényes a kód, amit mutat, ezért gyakorlatilag csak ennek birtokában lehet belépni.
Tehát a "pöcsölés" kimerül egy darab gomb megnyomásában
(regisztrálni az eszközt plusz 3 kattintás, az is túlélhető)[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #11532 üzenetére
Thx Hát ezt a kardot még asszem 103 előtt találtam és ebből ennyit ki lehetett hozni ~180k dps, mostmár látom, hogy 200k dpst akkor tudnék elérni ezzel a fegyóval ha mégtöbb mainstatot pakolnék magamra, viszont ha fury-ra+triumra váltanék még túl is szárnyalnám a 200k dps-t, úgyhogy a köv. lépcső az lesz ...
Vagy leszarom mert most is elvagyok mint a befőtt mp7 solo/party/über, mp6 már közel faceroll, mp5ről nem is beszélve.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
SLYM
veterán
válasz Sirandrish #11570 üzenetére
megvan még az a magyar nyelvű leírás valahol? ha megvan és belinkeled, akkor köszönöm. bár nekem tuti nem 3 perc lesz, de ha 15, annyit simán megér
-
persil
nagyúr
válasz tomazin #11574 üzenetére
"android szimulátor" ?!
Ha nagyon nincs droidos/iOS eszközöd, és nincs 3 ezred magára a kütyüre, akkor még mindig van windows-os verzió is.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
szallasi007
őstag
Andris te szerverre rakod a diot?
"Gépet veszek, aztán ha lehetne valami kevésbé időigényes telepítővel pakolnám fel az új sasra, már persze ha megoldható.." vagy ez vasra akart lenni? -
Sirandrish
legenda
válasz szallasi007 #11579 üzenetére
nem..sas az...gépsas
-
szallasi007
őstag
válasz Sirandrish #11580 üzenetére
azt hittem most veszel valami durva szervert hogy fix 100 fps-ed legyen ehhez a módhoz:
quadloot -
Sirandrish
legenda
válasz szallasi007 #11581 üzenetére
Hidd el hogy nem a D3 miatt veszek gépet
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
D4v3
őstag
AH beszart? Mi ez a sok expired cucc?
-
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #11582 üzenetére
Tán csak nem melózni fogsz? Ha igen akkor grat!!
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
F-ECT$
titán
Nekem van pickupos 160 intes strongom, az talán 6-7k-t adna, inna gatyából meg olyat vennék, amin van 70 körüli int (tegnap láttam ilyet 15-20m körül) ez az 2 lukkal + chc + ias miatt szerintem 10k fölött adna valamivel. Egy próbára azért elkérném a cuccokat, estefelé leszek.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Tom5
addikt
Még mindig szar az AH?
-
Szatesz.
aktív tag
Én sem látom a cuccaimat amiket felraktam ah ba!
Mit lehet ezzel tenni? Igy aztán várhatom hogy vigyék el.... -
kornel76
aktív tag
válasz #57919488 #11593 üzenetére
Nekem a játékkal nincs bajom azon kívül, hogy rövid és kellene még bele tartalom, az AH bajok "kicsit" zavarnak (bár most azok sem nagyon mert melóban vagyok és nem rakhatom ki az asztalra a notit, azzal a felkiáltással h: "Ne Zavarjatok farmolni mentem!! vagy Licitálni kell kuss legyen " Miért is nem jöttem inkább éjszakára ) .
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
donsimon72
tag
Szia!Nekem se ment a hétvégén ,de vasárnap kíprobáltam amit itt írtak,hogy használtam meghaltam és vesztett a durabilitiböl,kesztyü,őv és naci!!ezekből az övet és a nacit vissza tudtam tenni ugy ,hogy láttam legalább öket az AH-ban,és lön szerencse el is ment az inna naci35milláért,kb 2-3 óra után,a kesztyüt nem sikerült nem is láttam ,erre ma megint felvettem, használtam ,meghaltam és kiraktam az AH-ba .!kb 2-3 órán belül el is vitték 50 milláért(persze ezt már én is láttam az AH-ban ,az ominozus túárazott(250m)páros volt,amire irtad,hogy nem sikerült neked se sokáig eladni!!,de azért igy is 85millás eladás összejött! én ezt ajánlom kiprobálni!!
[ Szerkesztve ]
-
dadabu
csendes tag
HY! Full szetteket vásárolnák pénzért de csak komolyabbak érdekelnek wizard,witch doktor, demon hunter,
goldot is veszek ah ár alatt forint alapon pm me -
törölt tag
válasz kornel76 #11595 üzenetére
Én csak a pályákat tartom érdektelennek mert már előre lehet tudni a legtöbbször, hogy mikor merre kell menni. Semmi változatosság nincs bennük, most balra kell menni ja nem jobbra következő körben megint balra.
Csak ez is olyan, hogy mindent nem akarnak ellőni mert akkor mi lesz a kiegekben
Azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen új Class lesz majdszerk:
(#11599) kornel76:
Jaja tuti hihető[ Szerkesztve ]
-
kornel76
aktív tag
válasz dadabu #11597 üzenetére
Hy! Van Trade totyik.
Más:
AH ár alatt mindenki venne goldot(0.25 euró/milla ez alatt akarod megvenni? ).0 perces hiéna reg. Biztos mindenki megbízik benne.......
(#11598) K_mester Én is nagyon bízom a kieg (ekben) bár a D-ben is a kieggel annyi változott h ACTIV Diabló run (jó tudom volt Mephi run is sok) kitolódott ACT V Baal runra. De a lepényhal megy utoljára .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest