Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pekkk
aktív tag
Valaki ismer magyar multiboxert? Tesóm elég inaktív mostanában, ezért kihasználnám a lehetőséget, hogy 2 karit vigyek egyszerre. A segítségét szeretném kérni a témával kapcsolatban.
-
Edge
veterán
Erről jut eszembe ha vkinek van Androidos telója van rá armory app:
Mobile Armory for Diablo 3unofficial de teljesen jó:
1.Multi-TAG management.
2.Multi-server hero character profile.
3.You hero's Nomal progress and Hardcore progress.
4.26 Summary information of your hero.(including Resist information)
5.Detail profile of your each gear (including gem slot effect).
6.Detail information for skills (active skill & passive skill).
7.Details for the followers.(including skills & gears)
8.Showing level for blacksmith and Jeweler.
9.Set bonus information
10.Showing Fallen Hero.
11.Support view cached hero information while offline.Skill kalkulátor is van benne.
Én már egy ideje használom tök jó kis app csak ajánlani tudom.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Zan
aktív tag
A tegnapi nap nekem is beteg volt...! Kb játszottam egész napra lebontva, darabokban vagy 3 órát és ez alatt esett vagy 3-4 crap legend (már a nevüket sem tudom..annyira gyorsan váltak brimstone-vá, hogy nem volt időm elemezni őket.., 1 lacuni (vérfos), 1 Manajuma carving knife (776-os, de socketes +71% chd ), meg egy decent Tal öv.. (lásd: trade topic) Szóval a drop-eső gomb tegnap on-ra volt állítva.. !
Minél jobb, annál jobb!
-
thomeef
őstag
Urak, RMAH-ba érdemes még berakni itemet, vagy már senki nem vesz euro-ért cuccot? Csak mert van 1-2 50m+-os cuccom messze áron alul bennt, és 1 hete semmi
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
persil
nagyúr
válasz thomeef #11908 üzenetére
Érdemesnek érdemes, csak könnyen elképzelhető, hogy azok az "50m+ os itemek" 20-at sem érnek.
Illetve arra is érdemes figyelni, hogy 10mill arany jelenleg kb 2.5 euro.Szrk.: amúgy is főleg a top cuccokra van kereslet, a középszerű motyót egyre nehezebb (is lesz) eladni.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Thrawn
félisten
Még ha nincs is benne biztonsági kockázat, akkor sem használnám, egyszerűbb megnézni az Armoryt. Hivatalos WoW-os app már van, csak lesz egyszer Diablo 3-as is.
szalontai: Az offal teljesen egyetértek.
Zan: Ne nekem köszönd
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tomazin
veterán
-
frenkdrebin
csendes tag
Sziasztok! Az elmúlt 1 hónapban elolvastam szinte az összes hsz-t Gondoltam most már regisztrálok. Kellene egy kis tanács a dokimhoz. Főleg Gorni-tól mert úgy tűnik itt ő az egyik prof. Egész jó, egész tetszik de a dps-t kicsit keveslem. frenkdrebin #2705 a tag-em. A WH az biztos de ahhoz még gyűjtenem kellene. Fegyót kellene szerintem cserélni de nem tudom milyen lenne jó. KB 30m van rá perpill. Előre is kösz.
frenkdrebin #2705
-
Telda
addikt
válasz Thrawn #11910 üzenetére
Mivel az AH köré van építve a játék, szerintem hamarosan lesz mobil app hozzá.
thomeef:
Az RM és Gold AHról annyit hogy, ami gold AHban 50 misi, volt rá példa hogy RMAHban 2euro volt.
A goldos AHban minden túl van árazva a többszörösére, mindneki ebből akar meggazdagodni, persze nagyot koppannak a végén.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz frenkdrebin #11913 üzenetére
Fogalmad sincs, hogy "milyen fegyver lenne jó" neked, de kevesled a fórum egyik pro dokijának a dps-ét?
Csak én érzek némi ellentmondást a dologban... ?Meg amúgy is... mi az, hogy milyen fegyver lenne jó?! Minél több dps, crit dmg, socket és, ha még ezen felül is engedi a lóvé, akkor main stat, meg esetleg loh/ls. Ezen mit nem lehet tudni? Minden karakternek ilyen fegyver kell...
-
F-ECT$
titán
Változó, hogy mi melyikben drágább. Pl volt egy ice climbersem amihez hasonló olyan 4m körül volt gah-ban, és 3 eu körül rmah-ban. Betettem 2.9-ért rmah-ba, kaptam érte 1.9-et, és tudtam rajta venni 7m goldot.
De olyan is volt, hogy 10m goldért vettem egy source-t, és 7 euroért el tudtam adni (ami akkor olyan 20m goldot ért).Szóval változó a dolog, figyelni kell a tendenciákat.
Dive ever, work never.
-
Gorneck
legenda
válasz persil #11915 üzenetére
Ő a saját karijából hiányolja a vitamint... Bár nem nagyon értem miért, mert teljesen oké a karija. Leszámítva az allresit, az lehetne több...
Mondjuk ehhez a gearhez sztem jobb lenne egy LS skorn, ha már túlteng benne az AS. Lehetne magasabb mpl-en nyomulni és a refi se okozna gondot. Ha már így építette fel a kariját...
Egyébként én nem vok pro doki...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sárpac
nagyúr
válasz Gorneck #11920 üzenetére
Egyértelműen skorn való neki jó magas 300+-os inttel ls-el 1000+ loh-al!
#11913: Jut eszembe van is hasonló skornom ha gondolod megnézheted kipróbálhatod, magas 400 körüli int, ugyan vitás de 1300 feletti dps-es(1345 aszem)! Sarpac#2632 este 6 körül szoktam fent lenni!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Gorneck
legenda
válasz Sárpac #11921 üzenetére
Őőőőő...oszt LOH minek? Csak azé kérdem, mert aszhem úgy drágább és egy deka olyan skillt se használ amivel ki is használná.
Viszont ha van elfekvőbe tényleg egy skornod, akkor érdemes lenne neki kipróbálni már csak a sebesség miatt is...mert 32% AS nem árt mellé és nem ártana a chc-n is nővelni kicsit.
Gorneck#1239
-
Thrawn
félisten
válasz frenkdrebin #11913 üzenetére
Ha már így frissiben elolvastad az egész topikot, biztos leszűrtél sok információt. Szerinted a barbár OP, vagy nem OP?
Gorneck23: vendingo kukázta a Skornját, de talált helyette mást (valami Uhkapian vagy mi) amivel még brutálabb lett, mint előtte volt. Mondjuk nem tudom mennyi AS-sel volt megáldva, hogy nem jött be neki, de azóta inkább egy marék kígyóval megy neki a moboknak
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
persil
nagyúr
válasz Thrawn #11924 üzenetére
"kukázta a Skornját, de talált helyette mást (valami Uhkapian vagy mi) amivel még brutálabb lett"
De a skorn az egy fegyver, míg az uhkapian serpent egy offhand, nem... ?"e azóta inkább egy marék kígyóval megy neki a moboknak "
Ez kurva nagysith7
Szerintem Gorneck úgy értette, hogy +32% atk speed[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Item %-ot írtam....
(#11924) Thrawn: Ettől még teljesen oké...vagy mondjam inkább azt, hogy kukázza a gearje felét ami szinte csak ASből áll?
Kegyetlen jó menni egy LS-es skornnal kellő AS mellett...és egyszerűbb kipróbálni vmi olcsóbb darabbal ezt, mint nekiállni szétkapni a gearjét.Egyébként tanul kolléga szerint az polip...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Thrawn
félisten
válasz persil #11925 üzenetére
De, fegyver, csak ugye kétkezes és ezért bukod az offhandet.
Gorneck23: Csak megemlítettem a kolléga mit tapasztalt, de tényleg nem tudom mennyi AS van/volt rajta. A Skorntól pedig ügyesen megszabadult
-
vendingo
veterán
válasz Thrawn #11924 üzenetére
Az első skornom azt kukáztam, hogy mégis milyen vele az élet, aztán 44m-ért vettem egy LS-el megáldottat, amit 2 nap után el is adtam, mert lassú volt, ritkábban criteltem vele. Aztán vettem az árából egy uhkapian-t, meg egy amut, amitől +20k dps-em lett a skornhoz képest arról nem is beszélve, hogy az AS-em nem 1.33 volt, hanem 1.81 ráadásul gyakrabban criteltem, igaz kicsivel kevesebbet.
Most vagyok azon a szinten, hogy elégedett vagyok a WD-el. Megállíthatatlan. Próbáltam tegnap MP10-et. Ment, csak kicsit lassan. PtV passziv skillel most 155K a DPS
Jövő héten remélhetőleg meglesz a 170kCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Gorneck
legenda
válasz Thrawn #11927 üzenetére
Tudom, hogy vett és azt is, hogy mi lett helyette. Ettől még azon nem változik semmi, hogy kellő AS mellett kellemes egy LS skorn (1,2-1,4es AS mellett, macik nem nagyon igényelnek többet). Főleg a 20k-s visszatöltéseivel...
Skorn gear alapja a sok chc sok as, ha ez nincs meg, akkor tuti nem fog tetszeni...lsd kolléga.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Thrawn
félisten
válasz vendingo #11929 üzenetére
155k? Akkor húzzál bele
ui: Ugyanitt allresistet vennék
Gorneck23: Csak leírom még egyszer, hogy nem tudom hogy áll/állt AS-sel Mert egyébként egyetértünk.
-
Sárpac
nagyúr
Jut eszembe tegnap nem jártam arra, de ACT3 laggos szaggatásos hibáját javították már?
-
vendingo
veterán
válasz Thrawn #11931 üzenetére
Ha ultrabrutálul felbuffolom magam, akkor 400-500K simán megvan, csak nem tudom sokáig tartani
Amúgy nem álltam annyira rosszul AS-el amikor skornom volt. 1.33 volt, csak nekem baromi rossz érzés volt 1.81-ről visszazuhanni 1.33-ra.
A másik meg a CHC hiánya volt. Skornal 33 chc volt, uhkapianal 43 chc.
Most vadászok : 6 chc-s lacunira, 4-5 chc-s zuni sapkára, 3 chc-s pox-ra.
50-55 chc-nak mindenre elégnek kell lennieCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Horbal
őstag
Radiant Star köveket ki milyen módon szerzi be, lassan időszerűnek érzem a gemekkel való foglalkozást.
Összerakosgatni vagy megvenni szoktátok inkább? Vagy éppen mikor, hogy áll AH-n?
Karakter:
[link]MPl 5-ön kellemesen farmolgatok vele.
[ Szerkesztve ]
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
persil
nagyúr
válasz Horbal #11937 üzenetére
Olyan bazi kellemes nem lehet 90k unbuffed dps-sel. Vagyis, ne érts félre, én elhiszem neked, hogy megy, én is szoktam mp5-ön játszani, de ennyi dps-sel mp4, vagy 3 sokkal jobb lenne farmolni, nem?
Kulcsot kiszedni jó mp5, de farmolni mindenképp 3/4 lenne jobb ilyen dps-sel.Vagy szégyen azt mondani, hogy "én csak mp3-on, mp4-en" játszom?
Lehet úgy érzed, hogy kötekszem, de nem, ne is érts félre, csak most jött ki belőlem
-
-
Thrawn
félisten
válasz vendingo #11935 üzenetére
DH topiktársaknak köszönhetően végigpróbálhattam az egész fegyverkollekciót ami csak létezik, de mégis sokáig leragadtam a Windforce-nál. Sokáig idegenkedtem a Manticore-tól is, pont azért, mert nagyon lassúnak találtam, de DPS miatt mindenképp kellett szereznem egyet. Azóta megbarátkoztunk
A vadászathoz sok sikert és jó vastag pénztárcát kívánok! Nem éppen filléres holmik ezek
Horbal: A nagy kőakció (dupe) idején vettem egy fullos ametisztet és egy emeraldot, a többi mind saját gyártmány.
szerk: Az a 17 crit ch nem kevés egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
Horbal
őstag
válasz persil #11938 üzenetére
Nemtom, nekem jó, meghalni nem nagyon tudok, rage-el meg 127K a DPS, ami állandó, a rend és a Skorn saját Bleed-je Ami nem látszik az armoryban (nemtom miért) elolvasztja a monstákat...
Sietni nem sietek, napi 1 szint kb megvan így is, sokat játszottam 4-en de a kulcsos szarakodás már az agyamra ment.
A gemekre vissza térve most apródonként rakosgassam össze, vagy vegyem meg bazi drágán egyben, vagy mi a jobb stratégia...
Thrawn
Buffal 40 a chc,
Jetiben 50Akkor gyártok... jaj de lassan fog menni
[ Szerkesztve ]
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
mpierre
veterán
Növelném a dps-m, de elég nehéz, úgy hogy a resi és az armor se változzon jelentősen. [link] Elég komótosan játszom, így el-elérnek a mobok... Dt build főként az eliteknek van, meg ha prtiban vagyok. Mi lehet a kiút? Chd és As?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
thomeef
őstag
válasz mpierre #11942 üzenetére
Szerintem a resid is, az armorod is, és a hp-d is aránytalanul sok a dps-edhez képest. Ugyh nyugodtan faraghatsz le belőle a dps javára
Itt az én barbim jóval kevesebb védelemmel mint a tied, de mp5 übereket úgy solozom vele hogy közben family guyt nézek. Elite farmolásnál meg mp6-on is kényelmesen lehet tolni vele
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
persil
nagyúr
válasz Horbal #11941 üzenetére
Nincsen stragéia, az esetek többségében olcsóbb megvenni a nagyobbat ah-ból, de sehogy nem jársz sokkal jobban.
Szrk:
Illetve, ha nincs pénzed egyben a nagyra, akkor annyit nyersz az összerakosgatáson, hogy mindig tudod fejleszteni pénztárcádnak megfelelően és élvezheted az egyre nagyobb kövek előnyét.Szrk.:
Most nézem egy csomó karakternél(most pl thomeef), hogy mp5-6on játszotok, de inferno még valójában ki sincs végezve :S Mi az oka?[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz persil #11945 üzenetére
A 90CHD-s emerald 5M előállítani, gyűjtött kavicsból!
Ha veszed akkor:
27kavics=Star 500K +kavics 108K(4k/db)
Ebből kell 9 plusz az előállítási költség 500K (3x100+200)
Tehát vett kavicsból is megáll 6M alatt ergo nem éri meg venni AH-ból![ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Sárpac #11949 üzenetére
Ja, hát vannak kivételek, de ez nem örökérvényű szabály, általában tök mindegy, mert nem nyersz vele semmit.(=jelentéktelen a különbség. Most 20 kavicson, ha keresel 300 ezer aranyat, de cserébe negyedórát kattintgatni kell, akkor szerintem inkább megveszi az ember)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest