Új hozzászólás Aktív témák

  • LélekVándor

    tag

    Okés!

    Barto: Nem hiszem, hogy annak, aki több száz órát tolta már ezt, mint Te az újdonság erejével fog hatni:)

    Most inkább a znecro lesz a reflektor fényben, kb. másfél éve írtam már ezzel kapcsoaltban, ott a dps-esekre és a barbra is kitértem, vissza lehet keresni.

    Az alábbi linken megtalálható a gear-em, ami messze nem fullos, de irányadónak megteszi.

    Szerintem nem árulok el nagy titkot avval kapcsolatban, hogy a build lényege az, hogy a "land of the dead" skillt végig fenn tudjuk tartani. Erre rakják be sokan a "captain" set két darabját, amely ugye 10%-al csökkenti a CD-t. De ez most Nekünk nem fog kelleni. Az újabb buildben nem használjuk a "blood rush" skillt, helyette a command skeleton van benn. A gyors mozgást a "Lost Time" offhanddel, a "Rachels's ring of Larceny" gyűrűvel valamint az "Illusory Boots"-al érjük el. A gyűrű azt csinálja, hogy "fear" esetén akár +50% movement speedet ad. A feart pedig a secondaryből érjük el, ami fixen néhány százalék rajta. Valamint ha nagyon szerencsések vagyunk akkor a későbbiekben esik majd jó offhand szintén fear secondary-vel. A leoric satyin is lehet secondaryben fear. Elöször vit-life-cd-set kell keresni offhandből, azzal már lehet vmit kezdeni. A cipő miatt minden akadályon ugye át tudunk menni és mivel szinte folyamatosan repkednek a tüskék a mobokba "Corpse Lance/Brittle touch", így kvázi állandó a növelt movement speed még ilyen alacsony érték mellett is, mint pl. "4% chance to fear". Az offhandet a "Land of dead" skill is proccolja a tüskék mellett. Ugyanerre az elképzelésre épül fel a strongarm bracer is, melynél szintén a secondary stat folytán "chance to knockback" procolja a bracer-t, mely ugye így +30% dmg-t ad. Ami egyszerűvé teszi, hogy sem az átkot "aura of frailty" sem az említett "corpse lance"-t nem kell nyomkodni, mind két skill automatán teszi a dolgát. Azért az elitekhez közel kell menni legalább egyszer, hogy átkozzunk, de ha ez megtörtént akkor az "eternal torment" passive miatt nem kerül le róluk soha(max az örök vadászmezőkön:) ). (Elvileg 10-15 perc után lekerül, de ha addig nem halnak, vmi nagy baj lehet a builddel:) ). Később majd nem az a kesztyű kell amit rajtam láthattok, hanem a "gloves of worship", mely a kockában lévő "Lycander spear"-el együttműködve 10 perces shrine effekteket ad, amely főleg az XP shrine effekt miatt lehet igazán üdvözlendő.

    Kicsit a CD visszatöltésről: a "Dayntee's Binding" öv van fenn, nem pedig a CD csökkentő, mert a "command skeletons" skill miatt nem is fog kelleni többé, hiszen ha folyamatosan nyomod a mobokra a skeletonokat, irtó gyorsan töltődik vissza a "land of dead" CD-je, szépen kooperálva az "obsidian ring of zodiac"-gyűrűvel. Kezdetben az sem igen gond, ha nincs maxon a gearből származó CD csökkentés sem a fenntiek miatt.

    A "Death nova/blood nova" a CD csökkentésen kívül azért kell, hogy a másik passive-skillből profitálhassunk "Blood is Power", hiszen megy le a HP vele, ami csökkenti a CD-nket. A "Fueled by Death" és a "Final Service" passiveok magától értetődőek, movement speed és túlélés miatt vannak benn. A "Devour/Cannibalize" pedig ugye szintén az essence visszatöltéséért felel. Ami még triviális de leírom azért, az "Occulus ring" kis karikákat hagy a mapon, amibe beleállva a DPS karakterek sokkal nagyobbakat csapnak, annyival nagyobbat, hogy erősebb ez a bonus, mint a "Zei" gem"-ből eredő maximális bonus, így akkor is megéri beleállniuk, ha közvetlenül az elit mellett van a karika. Ha két karika van metszésben, akkor pedig mindenkor a metszéspontba kell állni, mert stackelődik!
    A CD mellett a gearben az attack speed a másik nagyon fontos stat, melyből szintén maxra érdemes törekedni, és akkor már novázni is csak a passive miatt kell megállni. Megkerülhetetlen a HellFire Amulet az 5 passive miatt, lehetőleg as-cd legyen rajta!

    Egy-két gyakorlati tipp a játékkal kapcsolatban:
    -A znecro irányítja a partit, mindig őt kell követni, nem elkalandozni másfelé, ha zsákutcába megy, akkor is hűen menni utána, mert különben idő veszteség lesz csak belőle.
    -Nem kell beleállni minden trutyiba, távolról is vissza lehet tölteni a CD-t a "command skeleton" skill-el.
    -A "Devourt" és a "commmad skeleton"-skilleket folyamatosan nyomkodni kell, ha csak a numlock-os trükk játszik, akkor a Devourt tegyétek rá, többi manuál.
    -Nagy tömegek szélére álljatok és ott nyomkodjátok periódikusan a "nova"-t nem kell ráfeküdni erre a gombra. Vigyázz ha nyomva tartod a "Nova"-t, akkor nem veszi be a numlock-ozott "Devour"-t!
    -Elitről elitre kell menni, nem vacakolni minden mobon
    -Ha az elit HP ja olyan 30% körül van, lehet indulni tovább.
    -Érdemes egér görgőre állítani(mindkét irányra, fel és le) force move speedet így nagyon könnyű aprókat mozogni

    Köszönet az apró tévedések javításáért Fatpresident kollégának:)

    [link]

    Ha ezzel metávalfarmoljátok az xp-t nem írtok olyanakot majd, hogy 8-900 szint az perpillanat magasnak számít:). Láttam egy gyereket tegnap aki 96 órával plvl1973-as volt, na az már magas:). Nem sokat játszottam, 2 nap xp ztem csak így vagyok lvl983, kb 28 óra játékkal.

Új hozzászólás Aktív témák