Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- GTA V
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hafy75
aktív tag
válasz psycroptic #107800 üzenetére
WD-hez sem esnek, para370-en vagyok és még mindíg hiányzik a fej és a kés..Minden más esett, már van 4 teljes set-em is, de ez a kettő sehonnan sem esik. Minden más igen...
Na!!!
-
psycroptic
őstag
-
LélekVándor
tag
Okés!
Barto: Nem hiszem, hogy annak, aki több száz órát tolta már ezt, mint Te az újdonság erejével fog hatni
Most inkább a znecro lesz a reflektor fényben, kb. másfél éve írtam már ezzel kapcsoaltban, ott a dps-esekre és a barbra is kitértem, vissza lehet keresni.
Az alábbi linken megtalálható a gear-em, ami messze nem fullos, de irányadónak megteszi.
Szerintem nem árulok el nagy titkot avval kapcsolatban, hogy a build lényege az, hogy a "land of the dead" skillt végig fenn tudjuk tartani. Erre rakják be sokan a "captain" set két darabját, amely ugye 10%-al csökkenti a CD-t. De ez most Nekünk nem fog kelleni. Az újabb buildben nem használjuk a "blood rush" skillt, helyette a command skeleton van benn. A gyors mozgást a "Lost Time" offhanddel, a "Rachels's ring of Larceny" gyűrűvel valamint az "Illusory Boots"-al érjük el. A gyűrű azt csinálja, hogy "fear" esetén akár +50% movement speedet ad. A feart pedig a secondaryből érjük el, ami fixen néhány százalék rajta. Valamint ha nagyon szerencsések vagyunk akkor a későbbiekben esik majd jó offhand szintén fear secondary-vel. A leoric satyin is lehet secondaryben fear. Elöször vit-life-cd-set kell keresni offhandből, azzal már lehet vmit kezdeni. A cipő miatt minden akadályon ugye át tudunk menni és mivel szinte folyamatosan repkednek a tüskék a mobokba "Corpse Lance/Brittle touch", így kvázi állandó a növelt movement speed még ilyen alacsony érték mellett is, mint pl. "4% chance to fear". Az offhandet a "Land of dead" skill is proccolja a tüskék mellett. Ugyanerre az elképzelésre épül fel a strongarm bracer is, melynél szintén a secondary stat folytán "chance to knockback" procolja a bracer-t, mely ugye így +30% dmg-t ad. Ami egyszerűvé teszi, hogy sem az átkot "aura of frailty" sem az említett "corpse lance"-t nem kell nyomkodni, mind két skill automatán teszi a dolgát. Azért az elitekhez közel kell menni legalább egyszer, hogy átkozzunk, de ha ez megtörtént akkor az "eternal torment" passive miatt nem kerül le róluk soha(max az örök vadászmezőkön ). (Elvileg 10-15 perc után lekerül, de ha addig nem halnak, vmi nagy baj lehet a builddel ). Később majd nem az a kesztyű kell amit rajtam láthattok, hanem a "gloves of worship", mely a kockában lévő "Lycander spear"-el együttműködve 10 perces shrine effekteket ad, amely főleg az XP shrine effekt miatt lehet igazán üdvözlendő.
Kicsit a CD visszatöltésről: a "Dayntee's Binding" öv van fenn, nem pedig a CD csökkentő, mert a "command skeletons" skill miatt nem is fog kelleni többé, hiszen ha folyamatosan nyomod a mobokra a skeletonokat, irtó gyorsan töltődik vissza a "land of dead" CD-je, szépen kooperálva az "obsidian ring of zodiac"-gyűrűvel. Kezdetben az sem igen gond, ha nincs maxon a gearből származó CD csökkentés sem a fenntiek miatt.
A "Death nova/blood nova" a CD csökkentésen kívül azért kell, hogy a másik passive-skillből profitálhassunk "Blood is Power", hiszen megy le a HP vele, ami csökkenti a CD-nket. A "Fueled by Death" és a "Final Service" passiveok magától értetődőek, movement speed és túlélés miatt vannak benn. A "Devour/Cannibalize" pedig ugye szintén az essence visszatöltéséért felel. Ami még triviális de leírom azért, az "Occulus ring" kis karikákat hagy a mapon, amibe beleállva a DPS karakterek sokkal nagyobbakat csapnak, annyival nagyobbat, hogy erősebb ez a bonus, mint a "Zei" gem"-ből eredő maximális bonus, így akkor is megéri beleállniuk, ha közvetlenül az elit mellett van a karika. Ha két karika van metszésben, akkor pedig mindenkor a metszéspontba kell állni, mert stackelődik!
A CD mellett a gearben az attack speed a másik nagyon fontos stat, melyből szintén maxra érdemes törekedni, és akkor már novázni is csak a passive miatt kell megállni. Megkerülhetetlen a HellFire Amulet az 5 passive miatt, lehetőleg as-cd legyen rajta!Egy-két gyakorlati tipp a játékkal kapcsolatban:
-A znecro irányítja a partit, mindig őt kell követni, nem elkalandozni másfelé, ha zsákutcába megy, akkor is hűen menni utána, mert különben idő veszteség lesz csak belőle.
-Nem kell beleállni minden trutyiba, távolról is vissza lehet tölteni a CD-t a "command skeleton" skill-el.
-A "Devourt" és a "commmad skeleton"-skilleket folyamatosan nyomkodni kell, ha csak a numlock-os trükk játszik, akkor a Devourt tegyétek rá, többi manuál.
-Nagy tömegek szélére álljatok és ott nyomkodjátok periódikusan a "nova"-t nem kell ráfeküdni erre a gombra. Vigyázz ha nyomva tartod a "Nova"-t, akkor nem veszi be a numlock-ozott "Devour"-t!
-Elitről elitre kell menni, nem vacakolni minden mobon
-Ha az elit HP ja olyan 30% körül van, lehet indulni tovább.
-Érdemes egér görgőre állítani(mindkét irányra, fel és le) force move speedet így nagyon könnyű aprókat mozogniKöszönet az apró tévedések javításáért Fatpresident kollégának
Ha ezzel metávalfarmoljátok az xp-t nem írtok olyanakot majd, hogy 8-900 szint az perpillanat magasnak számít. Láttam egy gyereket tegnap aki 96 órával plvl1973-as volt, na az már magas. Nem sokat játszottam, 2 nap xp ztem csak így vagyok lvl983, kb 28 óra játékkal.
-
mikromanus
veterán
válasz Vistaboy #107772 üzenetére
Lehet jobb a hack-kal a sebzés ütésenként, de nem is azzal szokott gond lenni, hanem a bekapott sebzéssel. Oda meg jó ha sok LoH van és gyors fegyver. mondjuk dagger. például a disznóölő bicska. Az ad bónuszt állatok ellen is. Meg aztán invoker 2 darab bonusz punish ütésenként ad thorns bonust. A daggerral 4-7 stack is összejöhet. Axe-val kevesebb.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
shotika
őstag
válasz Peppo #107791 üzenetére
plusz 1: én nem tolerálom (és ahogy elnézem, mások se nagyon) ha valaki public bountyban a városban rejszol meló helyett. Az más, ha beírja, hogy alacsony szintű, és szeretne pár bountyt így, de ha szó nélkül ott gubbaszt, akkor kick.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
looser
addikt
Köszönöm a válaszaitokat. Nem vagyok HC játékos, ha eszembe jut, játszom pár órát, de évek kimaradtak, látom, sok új dolog van. Egy hete kezdtem újra, elkapott a vágy :-) A Season kari egyébként egy szezonra jó, vagy mondjuk a 18-ban megint újat kell indítani?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Vyr Archon (nem szezonos) wizardhoz van olyan leírás, ami részletezi, milyen follower ajánlott hozzá milyen gearrel és képességekkel?
-
looser
addikt
Szuperek vagytok, köszönöm, hétvégén indítok egy szezonális barbárt :-)
-
looser
addikt
válasz Peppo #107818 üzenetére
Én mentem velük, de nyilván túl sokat nem ért a jelenlétem. 250e sebzés a többmilliósok mellett nudli. De őszintén szólva magam sem gondoltam volna, hogy velük sorsol össze a rendszer, mivel egyedül relatíve kényelmesen verhető a T1 nekem ezen a szinten.
-
soo277
őstag
Sziasztok
valakinek lenne 1 kis idelye feltrántani 70 re
wersoo#21211
nagyon tyBT: wersoo#21211
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
Skacok...ez a St Archew's konkrétan mit is tud?
Sikerült forgatnom egy szép magefistet végre, de sokkal papírabbnak érzem magam.Sacc per kábé értem, de pontosan mit is tud?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
reelc
veterán
válasz Sirandrish #107824 üzenetére
Pontosan én sem tudom, sosem használtam.
De kb.: amikor egy elite pack először megsebez, akkor 10mp-re sebzéselnyelődést nyersz, a maximum life értéked kékszámos %-át.Cserébe sok dmg-t buksz, ha a Magefist helyettesítésére lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz reelc #107825 üzenetére
Tudom hogy sok dmg, és én sem használtam emezt még soha, de én is így értelmeztem
Viszont ez kegyetlen jó tank cucc így
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
rumkola
veterán
válasz Sirandrish #107826 üzenetére
én sokat használtam, pont levered az elite packot mire elmúlik a hatása
-
Sirandrish
legenda
Tudtok olyan vidit amiben a Crusi mind az 5 setjéhez találok buildet?
Lassan elkéne kezdeni a 6 55ös GR-tEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
reelc
veterán
válasz Sirandrish #107828 üzenetére
Ha csak leírás is elég: Team BRG.
Innen néztem a Crusi buildeket, a 4 DH-s mellé innen szedtem a maradékot.
Teljesen jók voltak. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Én nem értem ezt...
Összeraktam ezt , de én egy trasht sem tudok megölni vele T12n nemhogy Gr120+...nem igazán értem a működését, de ez az első a 6 setből, éás már elakadtam
-
SQX_Barto
addikt
válasz Sirandrish #107831 üzenetére
Akarat's Championnak mindig aktivnak kell lennie, szoval kell lennie 55% cdr-nek (ha jol emlekszem)
Ha az nem aktiv, akkor lof@~t se sebzel es meg valoszinuleg el is taknyolszIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #107831 üzenetére
T12-147 gyorsfarmra (vagy T16-ig?) a thorns-invoker build szerintem gyorsabb és egyszerűbb. Meg az az alap ajándék set is, tehát könnyű induláshoz is.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #107834 üzenetére
6 settel akarok 55ös GR-t menni.
Csak egy GR erejéig kéne működnieEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah a 4 Crusi setes 55üs GR megvan, aztán felhuztam egy Barbit ha már minden cuccom STR-es
Ha valamelyik Barbár unatkozna és segítene kiszedni 1-2 setecskét, az visítson
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz LélekVándor #107804 üzenetére
Koszi a valaszt, sokan meg ismerosok kozul a regi valtozattal toljak, nincs jo statos Rachel ringem, majd valamikor atvarialom, ha lesz.
Mondjuk nem is emlekszem, mikor jatszottam speedet utoljara, speciel a LoN bejovetele ota talan nem is, csak meg a regi Rathma runokban...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
psycroptic
őstag
Az létezik, hogy peddlernél valamilyen okból kifolyólag nem tudom megvenni a drágábbik hellfire amulett receptet? A gyűrűből két recept van, de az amulettből csak egy. Valamit nem csináltam még meg?
PSNID: Tomy83PS
-
rumkola
veterán
válasz psycroptic #107839 üzenetére
csak 1 recpet van
gyűrűből is csak azért maradt kettő, mert bennehagyták még a kieg előtti LVL60-ast -
faragojof
őstag
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Sirandrish
legenda
-
faragojof
őstag
-
Sirandrish
legenda
Barbár barátot keresne aki segítene kiszedni 2 setet. Annyi kéne a Guardianhoz...
Kadala néni nem akarja adni a csupsztestünekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest