Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
Atombalu #15976 üzenetére
Az nem, épp azt a célt szolgálja, hogy a kettő ne keveredjen.
nuskingb: notebook esetén játék alatt abszolút az. Ha ez vigasztal, én nem játszom, és 57 fokos a T7250-em.
pumukli23: általában belülről kifelé haladnak a fémmel, szóval még a műanyagkasztnis gépekben is lehet belül fém váz. A Vostrók régebben teljesen fémek voltak (nekem is az van még, ld. profilomban), egyedül a kijelző körüli szegély, és a billentyűzet feletti gombsor lapja műanyag. Szóval minden bizonnyal most is ez a helyzet, ha kívül fém a Vostro, akkor belül is. De ha lekapod a memóriafoglalatok fedőlemezét, alatta megnézheted.
moland007: ha windows, akkor eszközkezelő... és ha Intel kártya, akkor már a nevéből kiderül.
PB: alaplap halála esélyes.
Cyberpunk: engem csak a kijelző érdekelt, i7-re nincs szükségem (túl sokat fogyaszt és hőt termel, teljesítményben az i5 is elég lenne nekem, a T7250-emet az is kenterbe verné, megtámogatva egy SSD-vel...
)
Ha ennyi a felár, akkor 400 alá is lehet menni, de azt hiszem, mégiscsak a következő utáni noteszomban lesz RGB LED kijelző... Most valahol 300 körül meg szeretném a dolgot úszni (harmadik noteszem lesz, és második Dell-em).Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Synology NAS
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P53 15.6" 4K OLED érintő i7-9850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 OLED/Ryzen 7 5825U/16GB/512 SSD, 1,5 év gari
- Eladó DELL Latitude 7400 - 2-in-1 -- 14" -- Intel i7-8665U 16GB RAM 256GB SSD Érintőkijelző
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS