Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    Sziasztok!

    Eladó lakásomra üzenetet kaptam egy külföldi emberkétől, hogy mennyi lenne a végső ára az ingatlannak.
    Megírtam neki xy összeget majd egy ilyen levelet küldött:

    "Helló,

    Hogy vagy te és családod ma, imádkozom, hogy mindannyian biztonságosak és jóak. Nagyon szeretnék köszönetet mondani az ingatlanra adott válaszért, és nagyon érdekel az ingatlan. egy jobb és magasabb platform, figyelembe véve az országodba való áthelyezésemet, őszintén szeretnék bízni benned. Háborús veterán vagyok a NATO-csapattal Afganisztánban, a terrorizmus elleni háborúban. Az iraki Bagdad első páncélos osztályában szolgáltam, és most Afganisztánban szolgálom.

    Szükségem lesz erre a tulajdonságra a személyes célokra, és az én hazámba költözöm a visszavonulásomhoz. Ennek eredményeképpen fontos, hogy megmutassam Önnek, hogy birtokomban van 7,2 millió euró összege. Kabulban Afganisztánban a terrorizmus elleni támadás során kaptam. és itt leszek, hogy segítsek.

    Ezt a pénzt tárolják valahol Kabulban Afganisztánban, ami egy pillanatra vár. Van egy nagyon nyereséges befektetési tervem. Nem tudom mozgatni ezt a pénzt az Egyesült Államokba, mert körülbelül öt évig az Ön országában lennék, ezért szükségem van valakire, akire bízhatok. Ha elfogadja, képes leszek fizetni a pénzedet az országodnak, mert jelenleg néhány pontot rendezek az ötszögrel, így nem tudok ilyen mértékű parádézni, így be kell mutatnom valakit a kedvezményezettnek. Amerikai és egy hírszerzési tiszt, akinek 100% -ban hiteles módja van a pénznek a diplomáciai futárszolgálat útján történő átadására. Csak az elfogadásra van szükségem, és mindent meg kell tenni.

    Kérjük, ha érdekli ezt a tranzakciót, sikeresen átadom neked a tranzakciót. Biztos vagyok benne, hogy biztos vagyok benne, hogy a személy valódi. Azt hiszem, bízhatok benned. Most nagyon óvatos vagyok azzal, ahogy a jövőben kommunikálok veled. én e-mailen keresztül kommunikálok, és szeretnék tájékoztatni Önt. Azt akarom, hogy bátor legyen, mintha mindent kontrollálnék. Minden bizonyítékom van az alapról, hogy megmutassam, hogy minden hiteles.

    Ha nem érdekli az e-mail cím, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Ezt bizalommal teszem, ezért szeretném, ha jól éreznéd magad az üzleti kapcsolatban. 7,2 millió euró egy csomó pénz, amely bárki álma. Most Afganisztánban vagyok, és meg kell őriznem ezt a pénzt, és elküldöm neked, ha megfelelő megállapodásra jutunk. Privát e-mail címet írok, kérjük, törölje ezt az üzenetet, ha nem érdekli a munkámat.

    Várom a kapcsolattartási adatait, hogy folytassuk. Az alap kevesebb mint 5 napon belül át kellett volna adnia Önnek. Az összeg 20% -át adom, és 80% számomra. Remélem, tisztességes vagyok ebben az ügyben.

    Üdvözlettel,
    kapitány Liam Purple
    "

    Na most az a kérdésem hogy ezmiezmi?? :DDD

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák