Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
válasz 7Sony7 #125273 üzenetére
+1 Erre a Prevent-es kefésre.
Autókárpitra például fújtam,"belekeféltem" a kárpitba, ez feloldja a kisebb olyan szennyeződést is, ami amúgy nem feltétlenül jön fel, azután sima normál porszívóval átfutok rajta és szép újszerű lesz tőle.
A gond az, hogy sokáig nem találtam bevásárlóközpontokban.Dan-szan(#125300): 30 nappal korábbi nap a határidő, tehát április 3. Persze, nem kell kívárni azt, már március végén mehet a felmondás, sőt, jobb nem az utolsó pillanatban a bürokrácia miatt. A második kérdésre nem tudom a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #125273 üzenetére
Igazság szerint ennek már mindegy, egy olcsó garnitúra
A problémám inkább a hab eltávolításával van, mert a porszívóm sima porzsákos.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Hol érdemes Debrecenben pólóra nyomtatni? Munkatársnak lenne emlékbe és jó volna ha péntekig elkészülne.
Amik eddig szóba jöttek az Auchan és a Plázában lévő, de nem tudom hol a legjobb a minősége. Többen pótolunk bele, így az ár nem olyan fontos, csak hogy jó minőségű és tartós legyen a nyomtatás és a póló is.
Köszönöm! -
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Levi's 501-es, W30 L34 farmert, kék és fekete színben, akár többet is.
Továbbá Tronsmart Encore S6 fejhallgatót.
8"+ Hoverboard-ot.
#?*@&!
-
Dan-szan
senior tag
válasz John_Deere #125301 üzenetére
Köszi, a másikra is lesz válasz előbb-utóbb. De ez volt a fontosabb.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Zola007
veterán
INGYEN elvihető gépház, belül rozsdafoltok vannak tárolásból adódóan: [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek elektromos kotyogós kávéfőzőt.
(Csak elektromos érdekel, "sima" már van)#?*@&!
-
Papaj x
senior tag
válasz szimeonov #125293 üzenetére
Sajnos azért ezek öreg gumik, bár van akit nem érdekel. A reális árát tartom, de nézz rá jofogason, mennyiért mennek.
Én sem vagyok gazdag, de 1-2 éves gumikat is jó áron lehet éppen venni, s igen is ez számít.
Ugyanakkor sikeres eladást kívánok."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
EXIEZ
senior tag
Van itt valaki akinek van 3D nyomtatója, és vállalna egy kisebb dolog többszöri nyomtatását? persze (anyagköltségen kívűl ) nem ingyen gondoltam
-
hcs57
őstag
Ma reggel volt egy motoros baleset a Kishegyesi úton... [link] amin kicsit elgondolkoztam. Szerintetek itt a motoros tudott volna tenni azért, hogy ez ne történjen meg? Pl. lassabban megy, tudva, hogy városon belül van, reggel 8 és bárhol elé fordulhat egy autó, stb..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Sanki
addikt
Ha esetleg valaki arra vetemedik, hogy a Filter-Tech webshop-ból rendel és személyesen akarja átvenni a Monostorpályi úton a cuccot, akkor számoljon azzal, hogy 1-2 napja van átvenni a terméket, mert különben minden jelzés nélkül kiadják másnak, ha az utolsó darab is van félretéve..
03.12-én jött az e-mail (15:43-kor), hogy át lehet venni a rendelt terméket, ma mentem volna érte de már nincs készleten, mert nem szóltam...
16:00-ig vannak nyitva, szóval, ha azt a keddi 17 percet is beleszámolom (Határ útról nem értem volna oda 17 perc alatt..), hogy át lehetett volna venni, akkor az 4. munkanapon már kiadták másnak.Szerdán lehet visszamenni..
-
hcs57
őstag
válasz 7Sony7 #125314 üzenetére
Annál a kereszteződésnél a Szotyoriról kifordulni úgy tudsz, hogy előbb balra nézel, s ha nem látsz semmit, akkor figyeled a jobbról jövőket, mikor tudsz balra nagy ívben fordulni... a Kishegyesi itt egyenes eléggé messze el lehet látni balra. Nem voltam ott, de valószínűleg a motoros olyan gyorsan jött, hogy a balra nézéskor még semmi sem látszott, csak mire az autó megtett kb 4-5 métert, odaért.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
-
Fagyi
aktív tag
válasz hcs57 #125313 üzenetére
Majdnem Én is belekerültem a baleseti hírekbe. A Dóczy-Móricz sarkot a DEAC pályák mögött szoktam levágni. Még szerencse, hogy defenzíven vezetek és előre láttam a focipályáknál, hogy rongyol befele a néni a Móriczról. Neki stop tábla nekem elsőbbség. Ha megadta volna. A kereszteződésben állt meg, hogy mi történik és miért állok a járda vonalában. Mutatom neki Stop tábla. Szépen elhajtott.
Ha egy kevésbé tapasztalt vezető, úgy telibe veri, hogy a mások autóban akár haláso is lehetett volna.
Látásból ismerem idősebb doktor néni X vagy XC90, cirka 2 tonna. Még a Touranommal is kevés esélyem lett volna.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
hcs57
őstag
válasz Fagyi #125322 üzenetére
A gondolatébresztő arról szólna, hogy hiába van elsőbbségem, ha nem adják meg, akkor is meg tudok állni? .. mint ahogy te is. A motoros is így hajthatott? .. egy ilyen ütközésnél a motoros húzza a rövidebbet, ezt nem veszik figyelembe?
-
mezis
félisten
válasz 7Sony7 #125321 üzenetére
+1
Majdnem elnéztem egyszer egy AUTÓBUSZT ! Bólyai - Egyetem tér, nagyon korán reggel, forgalom alig. Sietek. Látom a fák fölött a kamion vezető fülkéjének tetejét és úgy gondoltam, hogy biztosan kikanyarodhatok elé. Volt előtte egy valamivel alacsonyabb autóbusz. Szerencsére kifordulás előtt még egyszer benéztem balra.
Írva vagyon, nem egyszer, legalább kétszer és legalább a fejet is mozdítani mert az a "A" oszlop nagyon tud ám takarni ![ Szerkesztve ]
mezis
-
csapee
őstag
válasz hcs57 #125323 üzenetére
Jah igen a k....g nem gondolt arra hogy más is siet... Feleslegesnek gondolom a motorosra tolni a felelősséget már csak gondolati úton is. Az egy szar kereszteződés, több percet lehet ücsörögni mire balra biztonságosan ki tudsz fordulni, most rossz napja lett mindkettő résztvevőnek.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Zola007
veterán
válasz mezis #125324 üzenetére
Engem múlt héten majdnem elütött a postás autó a Víztorony kispiacnál
Mögötte gurultam fel az útról a piac felé, ő utána elfordult balra index nélkül a Coop felé.
Én megálltam a kerékpárral ~4 méterre mögötte.
Szállok le kényelmesen, ő meg rutinból+lendületből bevágta rükvercbe és elkezdett tolatni jó lendülettel.Vezetek én is, egyből beugrott a "rutinból tolatás" + holttér, mint legrosszabb kombináció.
( bár szeirntem látszódtam a tükörben, egy kerékpár majd 2 méter,valamelyik oldalra biztos kilógott annyira)Long story short, ha nem kapcsolok és nem tolom gyorsan hátrébb a cangát, akkor most a kórházból írok.
Ha egy idősebb néni száll ott le, aki lassabb vagy nem vezet és vágja le azonnal az algoritmust, azt szerintem úgy el vasalja, ahogy a nagykönyvben meg van írva.Az emberek fáradtak, stresszesek, figyelmetlenek és rutinból vezetnek a legtöbbször.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Sanki #125315 üzenetére
Magyarisztán
Én rendeltem egy telefont az AQUA-tól.
Gyári hibás volt a kijelzője. Felhívtam őket, hogy 14 napon belül vagyunk, elállnék a szerződéstől
Erre elkezdi az ipse, hogy
"Ha hibás a termék, akkor nincs elállási jog. "
Na itt egy kicsit felb.sztam magam. Mondom oké, miért is?
"Ezt törvény szabályozza."
Oké, akkor adnék egy email címet, legyen szíves elküldeni nekem az adott paragrafust, ránézetnék a jogászunkkal.
"Hát ő most fejből nem tudja, de akkor is így van"A biztonság kedvéért még felhívtam a fogyasztóvédelmi felügyelőséget, ahol a jogtanácsoshoz kapcsoltak, aki miután elmondtam a helyzetet, csak annyit mondott, hogy persze, jótállásnak és 14 napos elállásnak semmi köze egymáshoz és kívánok-e bejelentést tenni, mert megdádáznák őket, ha már ilyen szépen megpróbálják átb.szni jogi háttérre hivatkozva az ügyfelet.
Visszaküldtem egy fórumtárssal a készüléket egy hivatalos szerződés elállási nyilatkozat kíséretében, most az árának a visszautalására várok, de hogy én többet az Aqua-tól egy tekercs WC-papírt se rendelek, az is biztos.
-
hcs57
őstag
válasz Sanki #125325 üzenetére
Elmondás szerint a motoros messzire repült, a motor fennakadt az autón... de végül is egyáltalán nem szokás a Kishegyesin akkora motorral száguldozni.
-
bul07
nagyúr
válasz Sanki #125315 üzenetére
Az ilyet nagyon nem értem főleg egy alkatrészekkel foglalkozó bolt esetén
Ha ennyire keresik az adott cuccot akkor mi a fenéért nem tart mindig a polcon egy két darabot
Oké hogy nem divat már a nagy raktárkészlet de azért na
Lassan majd egy kiló szeget nem lehet majd venni mert nem tartanak készleten
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
izee
őstag
válasz Zola007 #125328 üzenetére
Nem tudom, a te helyzetedben kit támogat a jog.
Gondolom alap, hogy 14 nap, akkor elállás mehet.
Aqua meg le kéne "papírozza", szóval a folyamataiban benne kell legyen, hogy elállás ÉS közben hibás a cucc. Ilyen "bonyolult" folyamat alap, hogy hiányozzon egy magyar eladónál, elvégre csak eladásig vagyok fontos neki.
Mindenesetre nekem is gyanús, hogy Aqua ezt az elállást elvileg be kéne, hogy fogadja tőled.
Csak azt nem értem, ezzel a ténnyel miért vagy előrébb?
"miután elmondtam a helyzetet, csak annyit mondott, hogy persze, jótállásnak és 14 napos elállásnak semmi köze egymáshoz és kívánok-e bejelentést tenni"
Nekem ez semmit nem jelentene De ha a fogy.véd-nek igen, akkor persze örülnék.[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
mezis
félisten
válasz Zola007 #125327 üzenetére
"...Az emberek fáradtak,..."
Igen, ilyen volt egy másik kínos szituációm. Este, melóban elfáradva gurulok ki a Pallagi útra. Úgy gondoltam, ha jönne valami, akkor a lámpáját csak látnám, nem mozdítottam a fejem. Jobbról jött egy autó, lámpákkal és pontosan akkora sebességgel, hogy az "A" oszlop végig takarta. Nem koccantunk, de nem rajtam múlt.
Még egy tapasztalat: Már egy személyautóból is KERESNI kell Motorost, pláne kerékpárost a védett útra kihajtáskor. Olyan kicsik. Foglalkozni kell az ilyen apróságokkal.mezis
-
Zola007
veterán
Nyilván nem érdekelt mit mondott az emberük, kaptak rendesen megírt elálló nyilatkozatot emailben és papíron.
De azóta is röcögősen megy a dolog, igyekeznek mindent megtenni, hogy minél később kelljen pénzt visszaadni.(1) befogadták a készüléket, DE elküldik a központi szerviznek, hogy bevizsgálja, gyári-e (1x volt bekapcsolva)
(+5 nap)
(2), gyári, elfogadják az elállást, DE nem tudnak utalni, mert nem kaptak számlaszámot (az elállási nyilatkozattal el lett nekik küldve tértivevényes emailben), szóval kérik egy másik email címre is
ok, elküldtem oda is (+1 nap)
(3) megkapták, DE nem tudnak utalni, mert nem kaptak számlázási címet
Most komolyan, számlázási cím? Hát rajta van a számlán b+ , amit a rendeléskor adtak és rajta van az elállási nyilatkozaton is. Ezek tényleg ennyire hülyék? A kérdés költői
ok, elküldtem azt is (+1 nap)Most majd kíváncsi vagyok kérik-e, hogy a dalai láma mekkora alsógatyát hordott 7 éves korában vagy végre hajlandóak visszaadni a pénzemet.
-
izee
őstag
válasz Zola007 #125335 üzenetére
Nekem a routerhiba kitesztelése HardverKer-nél nem zajlott le 30 nap alatt ~33 nap után külön hívás kezdeményezés után végre mehettem a vadiúj cseréért, amit megkaptam ingyen (pedig felment náluk az ára egy ezressel).
Euronics Nyíregyen anyám telefonjával ugyanez történt. Bőven 30 napon túl és csak külön hívásra intézték végre el. Pedig 2x-3x korrekt volt a cég más esetben.
Szerintem direkt megvárják, hogy megvegyem a helyettesítőt.
Akárhol.
Amíg az egész iparág ezt csinálja, addig az ügyfelek körbevásárolnak. Egyik az egyiket fikázza és a másikban vásárol helyettesítőt, másik a másikat fikázza és a harmadikban vásárol, harmadik ember a harmadik üzletet fikázza és az elsőben vásárol.
Összességében a garanciaintézésre ráfanyalodott emberek sok esetben egy új terméknél kötnek ki, ami pont 1-gyel több, mint amennyire szükségük lenne, ha a jótállás 3-10 napon belül menne. Vagy instant.Az elálláson nem segít, csak jelzem, hogy amúgy jótállással 100x inkább vissza posta a márkaképviselethez (ha van), mint vissza gyalog ingyen a bolthoz, mert amennyiben kiderül, hogy a bolt is csak továbbpasszolná azt, akkor csak a halogatásról jön info, ha egyáltalán.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Zola007
veterán
Egyetértek.
Jótállással ha van garanciajegy hivatalos szervizzel, akkor ki szoktam hagyni a kiskert
Kivétel a nagyok (Edigital, Emag, MM, Ebolt), ott általában gördülékenyen megy, mert van rá rendesen működő eljárásuk. Elállással sem volt gond, Emagról hiányosan jött a termék, küldött érte ingyen futárt, pénz vissza kártyára 1 héten belül. Edigitalhoz bevittem a kamerát, mert kritikán aluli volt, 5 perc múlva kisétáltam az árával a zsebemben.Kb. ebből a 3-4 webshopból veszem a műszaki rendeléseim 90%-át, ami az évek alatt azért már nem 2 kávé ára. Customer experience nagyon fontos tényező és mai napig nem képes belátni a magyar boltok döntő többsége. Főleg ahogy nő a magyarok életszínvonala, egyre kevésbé játszik szerepet az árverseny, mert inkább megveszel egy értékesebb dolgot pár száz/ezer forinttal drágábban a bevált helyről, mint az ismeretlentől vagy az árukeresőn negatív véleményeket halmozótól.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz Zola007 #125337 üzenetére
Én az Ebolt-ot évről évre elfelejtem, hogy még létezik
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cs1csó #125339 üzenetére
Erről jut eszembe: van egy eladó 20500Ft-os Edigital-os ajándékkártyám! 19500Ft-ért eladnám annak, aki nem rest lehajolni 5% kedvezményért.
Más téma: forrasztásban kérnék segítséget, ha valakinek van ónszívója, és kölcsön tudná adni, vagy ügyes keze/megfelelő eszköze van és segítene egy raspberry pi zero-n egy 2x20 tűsort helyére forrasztani.
-
nagyúr
válasz #05304832 #125341 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem akarom ám mindenáron eladni. Dec.31-ig felhasználható, black friday-kor vagy karácsony előtt simán elköltöm segítség nélkül is. Csak nekem is kényelmesebb lenne, ha nem lenne muszáj pont ott elkölteni, mert éppen mondjuk kajára vagy ruhára inkább költenék, de gondoltam, ha valaki éppen az ediginél akar venni valamit, és szeretne nyerni rajta, mindketten nyerünk.
Visszavittem egy cuccot, amit céges számlára vettem és csak így tudták visszaadni az árát. -
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Levi's 501-es, W30 L34 farmert, kék és fekete színben, akár többet is.
Továbbá Tronsmart Encore S6 fejhallgatót.
8"+ Hoverboard-ot.
Elektromos kotyogós kávéfőzőt.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Ha valaki laptop hátizsákot keres, ennyiért ajándék.
A fülhallgató meg ráadás
Nekem most jött meg, melóhoz fogom használni, minden belefér.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest