Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Zola007 #124095 üzenetére
Mennyire vékony rések? Lenne egy megoldás amit érdemes lenne megfontolnod: ragasztópisztoly az anyag kis rudakban van hozzá amiket megolvaszt és úgy lehet nem csak ragasztani vele, hanem akár tömíteni is mivel ha megköt utána kb. mint a műanyag.
Vagy: szilikonos tömítő
-
copass
veterán
válasz Cs1csó #124102 üzenetére
jaja. legjobb a melegragasztó.
prakkerben van olcsón"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
LeventeV
senior tag
Elado Nintendo Switch
https://hardverapro.hu/apro/nintendo_switch_szurke_garanciaval_2/friss.html
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #124102 üzenetére
egy ablakot rosszul csináltak meg édesanyáméknál, nem fújták ki rendesen a tok körül és befúj a szél
egy helyen megkapartam, kb egy locsolócső vastagságnyi anyagot kellen bejuttatnom a résen, de nagyobb megbontás nélkül, mert felette gipszkarton van és nem akarom levenni.
De azt sem akarom, hogy befújom a sima habot, aztán kinyomja a kartonra[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HANDO88
senior tag
válasz diablo1984 #124096 üzenetére
A Körösön szoktam úsztatgatni,ott elkél a 6-7 m-es pálca.
[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
-
bul07
nagyúr
válasz Fagyi #124109 üzenetére
Vagy csak hív egy taxit
Defektes gumi csomagtartóba el egy gumishoz majd vissza is taxi
Így lehet olcsóbban megússza[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
molnarsg
csendes tag
Van valakinek kölcsönbe egy teszt erejéig (esetleg eladásra) Amigához tv modulátora (A520) vagy videó kábele?
-
Papaj x
senior tag
Közben egy PCX tapasztalat.
A szerdán átvett csomagom jeleztem csütörtökön, (amit ide is írtam SSD-t), hogy valami nem kóser. Csütörtök, s péntek hosszú levelezésekkel (de már hamarabb) küldték a visszaárunak a kisérőjét. A terméket pénteken postára adtam, s hétfő 11 óra 35 perckor jelezték, hogy megrendelésem érkezett az adott SSD-re csere címszóval.
Nem tudom, hogy ez mindenhol így megy-e, de mint a vevőszolgálat, mint a garanciális ügyintézés gyorsasága engem letaglózott.
Ugyanakkor remélem, hogy tényleg a cseredarab érkezik..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
törölt tag
válasz Zola007 #124117 üzenetére
Aham. Mindjárt keresek linket.
[link]
Az elején lévő csőrrel elég kis lyukon lehet behordani résekbe az anyagot, az új genius akármi fej egyrészt lockolja a ravaszt zárt állapotban, és a tetjéből kitörhető kupakkal használat után lezárható a cső.
Normál csöves megoldással a Tytan-nak vannak kis kisszerelésű habjai, de azok normal PU habok, van feszítőerejük is.[ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Eladó holmi.
Ha valami megtetszik írj bátran.
Philips 107CM-es Full HD LCD TV Ambilight háttérvilágítással
Bőr média fotel beépített 2.1 hangrendszerrel
Tracon áramvédő kapcsoló, firelé. 2P 40A 30ma ajándék védőház
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
EXIEZ
senior tag
Eladó dolgok
H11 Led izzó Dobozában, csak tesztelve volt, 5000ft [link]
Fitbit Flex aktivitásméro/okoskarkötő ÚJ, dobozában minden tartozékkal, 0 perces, 9000ft
TrackR Bravo bluetooth nyomkövető iOS/Android Új, 0 perces, 4000ft [link]
12V szivargyújtós autós hűtő/fűtő Dobozában, új, tesztelve volt, 3000ft [link]
PS4 Dualshock controller - fehér Új, tesztelve volt csak. Dobozában (12000ft)
CURREN férfi óra Új, tesztelve volt csak. 3000ft Minta kép
NAVIFORCE férfi óra Új, tesztelve volt csak. 4000ft Minta kép
300in1 "gameboy" kézi konzol Új, tesztelve volt csak. Dobozában (3000ft)[link]
[ Szerkesztve ]
-
-
wwhy
veterán
válasz #33253120 #124118 üzenetére
Ha már szerelés: nagyon homokos és porló vakolatba, mennyezet, panel, hogy lehet/kell tiplit rögzíteni? Födémbe belefúrás nem játszik, kb. 10 cm a vakolat és ahogy közelít a fúró, már porlik is. Egy vacak lámpát kellene valahogy rögzíteni.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz #33253120 #124125 üzenetére
Csavarozós. Teherbíró rész a födém lenne, de megmértem és 12-13cm rajta a vakolat és akkor még a mennyezetbe kellene fúrni 4cm-t minimum (gondolom).
aryes: igen, az van pillanatnyilag.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz Salex1 #124129 üzenetére
Elhiszem Egy ilyen jellegű vacoknak azonban 3 db arasznyi lyukat fúrni ... és a nagyobbik baj az, hogy ahogy a fúrószárral hozzáérsz/előre haladsz ebben a sz@rban a lyuk máris tágul, hiába tartom egyenesen a 6-os szárral hüvelykujjnyi lesz a lyuk
-
-
Papaj x
senior tag
Akkor marad a hosszú csavar, hosszú tipli (amit kifúrtál betont, abba tudd rögzíteni), s csak takarja a lámpa. Avagy nem?
-
wwhy
veterán
válasz Aryes #124135 üzenetére
Köszönöm az ötleteket mindenkinek. Marad a gipsz/vakolat/ a lyukba megoldás, számomra most ez a leggyorsabb/legalkalmasabb.
Zsoleszhun: Bukarest; lehet, h ezt egyben szigetelésnek is szánták, franc se tudja.
-
Salex1
őstag
Ismét felmerült bennem a Dell optiplex SFF gépben a ventilátor csere, mivel még mindig hangos.
Mivel bele valót nem lehet kapni újonnan, arra gondoltam, hogy veszek bele egy fox fordulatú, de halk modellt. Járható szerintetek ez az út? Milyen ventit nézzek?
Esetleg másik topikot is ajánlhatnátok, hol kérdezzek rá. -
-
lamiki
senior tag
válasz Salex1 #124140 üzenetére
A Dell gépeknek egyedi ventilátor csatlakozói is vannak, és ha nem gyárira cseréled nem egyszerű, valószínű szólni fog érte, meg forrasztgatással is jár, meg olvasgatással, melyik láb milyen funkcióval bír.. Valamint olyan kicsi kövéret ami a Dell SSF-ban van nem biztos, hogy egyszerű lesz beszerezni. A Vaterán múltkor láttam olyan kis tömzsi ventilátort, de olyan áron, hogy annyiért akár már működő félgépet is veszel.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Papaj x
senior tag
Meghirdetés előtt termék:
Medion P6612
-16" kijelző
-Intel P7350 CPU - 2x2.00GHz, 1066FSB
-2x2Gb memória
-320Gb WD 100/100% - pár napos
-GeForce 9600M GS 256 - HDMI
-Bluetooth,webcam,kártyaolvasó,stb..
-Akksi 22% elhasználódás 93%-on 1óra 40 percet ír használat közben
-friss pasztázás és win10 x64 pv.Töltő jelenleg nincs (fujitsu), így ennyi az ára. Hamarosan képek, az érdeklődőnek.
ÁR:24.900. HUF
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Hol tudok beszerezni, nagy hőátadású, laptopokhoz is használt hővezető lapkát, esetleg különböző vastagságban..?!
Amiket találtam mind hifis, vagy "álltalános" hőátadású lapkák.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #124146 üzenetére
Köszönöm.
Goggle nekem is kiadott sok mindent, de tapasztalatra vagyok kíváncsi. Az első jónak tűnhet, de vgara (ami nekem kell) számítás alapján karcsú lesz. Mást, illetve más helyen nem találtam.
Nyilván nincs, hogy csak laptophoz, de a lényege az volt, hogy nem hangosítási célú lapka.[ Szerkesztve ]
-
-
Zsoleszhun
addikt
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs