Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz #65675776 #124198 üzenetére
Az is nagy baj itthon, hogy a pénz valahogy eltűnik. A feleségeméknél kaptak 400M-t az osztály átköltöztetétésére és az "új" hely rendberakására. Még egy szeget nem vertek be, a régi "ottlakó" ki sem költözött. Új osztályvezető került kinvezésre, és úgy kapta meg , hogy már valahogy eltűnt 300M. Most ott tartanak, hogy már csak egy részét tudják rendbe rakni.
-
nagyfejü
őstag
sziasztok!
Melyik futárcég visz el egy kb.50-60 kilós csomagot Pestre , jóáron? konkrétan egy fali kazánról lenne szó.
üdv
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Esetleg valaki találkozott azzal a videoval ahol a bombák erősségét mutatják be egy grafikonon?
Nem olyan régen néztem de nem találom.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Thermaltake
tag
Helló!
Tesztre szeretnék kölcsönkérni egy külső hangkártyát.
( oka: az alaplapi jack kimenetre dugott 2.1 rendszer sistereg, és bár vettem már külsőt de az sima USB-s vacak, ami nem oldotta meg a problémát)
Valami olyan termékre van szükségem ami nem pendrive-nak néz ki...
Valaki tud benne segíteni?
Előre is köszönöm.
üdv -
copass
veterán
válasz Thermaltake #124208 üzenetére
fiio-e10k-olympus-2-usb-dac nem olcsó de minőségi. olcsóbb verziói is vannak azt már megkapod 10k környékén...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mezis
félisten
-
Salex1
őstag
Vállal valaki PC telepíést, javítást helyszínre kiszállva? (Win, Autocad telepítés tervezéshez, és az ezen PC-kkel előforduló gondok elhárítása)
-
EXIEZ
senior tag
Eladó dolgok
H11 Led izzó Dobozában, csak tesztelve volt, 5000ft [link]
Fitbit Flex aktivitásméro/okoskarköto ÚJ, dobozában minden tartozékkal, 0 perces, 9000ft
TrackR Bravo bluetooth nyomköveto iOS/Android Új, 0 perces, 4000ft [link]
12V szivargyújtós autós huto/futo Dobozában, új, tesztelve volt, 3000ft [link]
PS4 Dualshock controller - fehér Új, tesztelve volt csak. Dobozában (12000ft)
CURREN férfi óra Új, tesztelve volt csak. 3000ft Minta kép
NAVIFORCE férfi óra Új, tesztelve volt csak. 4000ft Minta kép
300in1 "gameboy" kézi konzol Új, tesztelve volt csak. Dobozában (3000ft)[link]
+ bármelyikhez adok ajándékba egy telefongyűrűt is
[ Szerkesztve ]
-
Thermaltake
tag
válasz copass #124209 üzenetére
Köszi az infót. Hasznos.
Ha valóban egy hasonló kaliberű eszköz szüntetné meg a jelenlegi sistergést, megvásárolnám magam is.
De csak azért, hogy "vajon ez orvosolja-e a problémát" arra nem fizetnék be feleslegesen.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy valaki tudna -e nélkülözni egy hasonló eszközt ~1 órára. -
nagyúr
válasz Thermaltake #124208 üzenetére
Ha 3.5 jack bemenete van a hangrendszernek, próbáld ki egy mobiltelefonnal, biztos van egy kéznél.
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Sógorom nyert egy 20 ezer forintos ajándékutalványt a http://www.futocipoteszt.hu/ oldalra, de nem fogja tudni felhasználni. Akit érdekel annak 5 ezer forintért odaadja.
-
Csöves
őstag
Létezik, hogy 1 dolcsiért adnak egy telót?
Aquila non captat muscas.
-
Zola007
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz Thermaltake #124216 üzenetére
HA nincs más és nem tud senki segíteni, vásárolj egy olyat ami szerinted jó lesz online webbolton keresztül és ha mégsem jó akkor élsz a 14 napos elállással de LEHET hogy az alaplappal van a gond vagy a csatlakozókkal.
Zola007
Ezt most fejből:
Hova repül a masina vezeti a medve belekeveredik Balu a veszedelembe!"
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Valaki próbálta már innen a honor watch magic órát?
-
tahepa
senior tag
Vegyetek okosórát !
-
törölt tag
válasz Csöves #124224 üzenetére
Hát, így nem igazán lehet komolyan venni magát a weboldalt sem.
Se impresszum, se ÁSZF, se semmi, csak a termék.
Kifejezetten alkalmas az oldal arra, hogy mittomén BTC-t termeljen a háttérbe, az email címedet behajítsa a többi 6 mllió mellé valami spamcélpont adatbázisba, a mail/jelszavad alapján nézegessék a pár meglévő hash adatbázist, meg ilyesmi.... -
tahepa
senior tag
Vegyétek meg a barátom autóját. Ha lenne pénzem én venném meg de így csak segítek neki az eladásban.
-
Zola007
veterán
válasz tahepa #124231 üzenetére
küldj egy számlaszámot és utalom az óra irányárát alku nélkül
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Mika1227
őstag
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
-
dbius
veterán
Eladóak az alábbi dolgok:
- Coolermaster Stacker ház [link]
- Logitech Mx Master egér [link]
- Aten CS1774 KVME Switch [link]
- Targus Atmosphere Notebook táska [link]
- Fuji S5500 fényképezőgép [link]
- Enermax Liberty 500W tápegység [link]
- Asus Strix Glide Speed egérpad [link]
- TP-LINK TL-WN822N (Ver 3.0) wifi usb adapter [link]
- Thinkpad notebook táska [link]
- SB Creative Tactic3d Sigma fülhallgató (xbox 360 verzió). A mikfrofonja viseltes, de működik, ill. egyik oldalon a párna rögzítő fül kitört ezért néha kijön a helyéről.
- Genius Maurus GX egér
- Fekete színű Sunbeam Rheobus 4 csatornás 5,25" méretű előlapi ventillátorvezérlő (3 pin!) Csak maga a vezérlő van meg, doboza nincs. Ilyen, itt pedig egy videó
- Fekete színű, alaplapra csatlakoztatható, 5,25" előlapra szerelhető USB 3-as panel, 4 csatlakozóval - ilyen
- Asus DRW-24B1LT Lightscribe sata dvd író
- Arctic Rc Turbo Module PWM - RAM hűtőventillátor
- Dell E178FPv 17" monitor. Csak maga a monitor. Szellemképes a képe, ezt ajándékba odaadom valami mellé. -
zolikaDB
veterán
válasz tahepa #124235 üzenetére
Ha tenyleg segiteni akarsz neki, akkor mondd el, h enyhen vastag az arcedulan az osszeg.
Mindent elhiszek, es keprol egyben is van, stb.
De a piac araz, es ezekbol mar csak a "kulonlegesebb" peldanyok mennek 1m Ft felett, es neha azok is bontasra es nem eladasra...
Uzletrontast felejtsd el, ez csak teny. Hasonlot hajtok en is, es optimistan nezve a 700e Ft mar egy jo ar ertuk. -
tahepa
senior tag
válasz zolikaDB #124245 üzenetére
Ez üzletrontás lenne amit leírtál de hidegen hagy mert nem nyerészkedési okból osztottam meg a hírdetést. A megadott paraméterekkel a Hahun 1 darab ilyen autó van...ez. A piacon lévő nepperek mit és hogyan áraznak be az az ő dolguk meg a tied...ha elfogadod az ő "értékbecslésüket".
Én ismerem a hírdetésben szereplő autó előéletét és azért mertem ajánlani megvételre ha már én nem tudom kifizetni a megadott árat mert nem rendelkezem ezzel az összeggel .
Talán inkább görgess tovább ha téged nem érdekel a hírdetés tárgya..én is így teszek hasonló esetben.Zola007 tegyél ajánlatot az óra árára és majd akkor személyesen megbeszéljük..mint már máskor is előfordult.
További szép délutánt mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
LeventeV
senior tag
Eladó Nintendo Switch
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zola007
veterán
válasz tahepa #124246 üzenetére
csak kekeckedtem
van már egy okosórám
néztem ezt is kintről, de végül egy Ticwatchot vettem AmazonrólMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs