Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
válasz Mikulásbá #124750 üzenetére
Az van nekem is, egy kis hibával, ami bár működés közben nem látszik, de mellé kellene valami, s nagyobb ennél.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
válasz Ádám16 #124747 üzenetére
Original-Tech Kft-nél tudtommal szépen dolgoznak, csak nem biztos hogy megéri
u.i: ha nem drága felniről van szó és csak kozmetikailag zavar, akkor én nem költenék ráMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
válasz arpeen2 #124755 üzenetére
Én csak azzal járok, s akkor biztosan elérhető vagyok, egyéb esetben ha nem érnek el, nem ott vagyok..
Nah jó, csak vicceltem, de nem tudtam kihagyni.
Mikor nevet az ember a saját poénján..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
HANDO88
senior tag
[link]
Fuvart keresek.Egy 100 cm-es tv-t kellene felvinni Biharnagybajomból Pestre.Priviben megbeszélhető.[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
2 dologban kérnék segítséget.
1. Hogyan tudnék egy 1,8 Gb-os videót elküldeni emailben?
2. Hol tudnék helyben 1000-1500 Ft körül zuhanyrúdra zuhanytartó csuszkát venni?
Praktikerben drága, az OBI-ban lenne 1500-ért de az itt nincs.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
bul07
nagyúr
válasz schulc99 #124761 üzenetére
Mondjuk Google Drive-ba feltöltöd és a linkjét küldöd el e-mailbe.
Vagy youtube és úgy állítod be hogy csak link birtokában nézhető, így csak az nézheti meg akinek elküldöd a linket.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Papaj x
senior tag
válasz schulc99 #124761 üzenetére
Az asszony most vett a lidlben kopletten a napokban 3ért szettet a zuhanyzóhoz, nem tudom van-e még..?!
Másik kérdésre pedig ha gmail, akkor automatikusan drive (linket lehet tovább küldeni), más kiszolgáltatónál ezt nem tudom..[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Atomantiii, bul07, JANIKAKA
Köszönöm!
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
bambano
titán
válasz Fricu #124713 üzenetére
"Nem csak divat a széles nagy átmérőjű kerék a luxus kocsikon": valóban nem divat, hanem tévedés.
"F=mxa": pontosan milyen F és milyen a? a képlet, amit valójában keresel: a=mu*g mu, mint tapadási együttható. és láthatóan nincs benne tömeg.
"2x akkora tömegű autót 2x nehezebb lefékezni.": természetesen nem.
"2x nagyobb fékező erőhöz 2x nagyobb tapadás kell,": mit nevezel tapadásnak? 2x nagyobb fékező erőhöz vagy kétszer jobb tapadási együttható kell, vagy kétszer nagyobb felületre merőleges erő... dikkmá, ha kétszer nagyobb tömegű az autó, akkor pont kétszer nagyobb a felületre merőleges erő is...a kétszer nagyobb tömeg ott kezd el számítani, hogy hanyadik fékezésnél adja meg magát a féked. kihűlt fékkel első fékezésnél nincs gond.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
kugli
aktív tag
-
Salex1
őstag
válasz #05304832 #124684 üzenetére
Biztos nem jól emlékszel. Jelenleg (ha közben nem változott) a RIMAC a legerősebb elektromos utcai autó, és ez is 2,5mp alatt van 100-on a maga 1224 lóerejével.
Bár jön az újabb kiadás, talán idén, ami 1700LE körül lesz.A konklúzió azért, így sem változik! Teljesen feleslegesek ezek az utcára. Inkább arra gyúrnának, hogy 1000Km-hatótávot belepakoljanak, gyorsan tölthető akkuk mellett.
-
nagyúr
válasz Zola007 #124736 üzenetére
"Oké, közelítsük meg úgy, hogy fizessen többet, aki gazdag. Ő meg arra fog hivatkozi, hogy miért fizessen többet, mikor nem nagyobb a veszély?"
Ha nem csal az emberismeretem, te egy intelligens ember vagy.
Miért kell neked magyarázni, hogy a büntetés lényege nem az, hogy összegszerűen egyforma legyen, hanem, hogy mindenki egyforma súlyúnak érezze? Ha ma is divat lenne az elzárás, x Ft összegű büntetés helyett mondjuk 1 nap a börtönben, azt nagyjából minden ember egyforma büntetésnek érezné, mert minden ember várható élettartama nagyjából egyforma: 1 napot elvesznek az életéből, az egy egységnyi büntetés, tiszta sor. Csak ma már minden lefordítható pénzre, a pénz konvertibilis dolog, kapsz érte ennivalót, házat, még időt is, logikus: legyen pénz a büntetés. Na de 30ezer forintért az egyik ember egy hétig dolgozik, egy másik meg 5 percig, akkor persze, hogy nem fogja érezni a büntetés súlyát, ha egy havi fizetéséből ötszáz büntetést is ki tud fizetni? Vagyis amikor egy gazdag arra hivatkozik, hogy miért fizessen többet ugyanazért a bűnért, az egy cinikus, képmutató dolog, a tények kiforgatása, mert valójában pont az ellenkezője történik: a szegény ember egy gyorshajtásért egy hetet ad az életéből, a gazdag meg 5 percet. Hol is van akkor itt az egyenlő elbánás? -
Cs1csó
félisten
válasz zolikaDB #124772 üzenetére
Pedig jó helyen kotorászol, az SPDIF azt kell kiválasztani és akkor lesz hang is a tévén.
DE még egy dolgot megnézhetnél pl. ha VLC media player-rel lejátszol egy filmet és a tévén jön a kép de a hang nem akkor menj be felül menüsáv - Hang - Hangeszközök és próbálgasd végig az opciókat.
aryes is jót ír, ha a VGA nincs összekötve audio forrással akkor a HDMI csak képet fog tudni továbbítani.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #124773 üzenetére
Első pillantásra úgy tűnik, hogy a legnagyobb egyenlőség, hogy mindenkinek 24 órából áll egy nap.
DE: ha mögé nézünk, akkor sajnos ez sem igazságosMert a "szegyény" kiesik a munkából, nem keres a 3 gyerekre, bekerül az erkölcsibe, kirúgja a munkáltató, stb.
A "gazdag" bevétele ezzel szemben legtöbbször passzív. Nem saját kezűleg / órabérben keresi, tehát ha bezárják 1 hónapra, a cége /befektetése ugyanúgy termeli a pénzt.
Másik probléma, hogy egy fogvatartott bekerülési költsége 3e Ft/nap
Ha dolgozik is a börtönben, akkor térítési díjra jogosult, ami ~2e Ft/nap
Tehát 3-5e Ft-ba kerül az államnak, ha valaki 1 napig börtönben van, ezt nekem, neked és a többieknek kell kitermelni, míg ő kap lakhatást, ételt, gyógyszert, ruhát, stb.
Amennyiben kiesik a munkából, akkor nem dolgozik, tehát nem fizet be az államháztartásba a munkája után 40% adót.
Ezért szereti az állam a pénzbüntetést. Mert annak a bekerülési költsége minimális, a befizetés rövid lefutású és közben a büntetett is dolgozik, adót fizet, költ, GDP-t növel.Ennél szerintebb jobb megoldás a közmunka:
- nem kerül sokba
- valamennyi hasznot is hoz
- megszégyenítő ereje szintén van (talán még nagyobb is, mert ismerősök láthatják)Azonban a legjobb megoldás, ha nem büntetve lenne a szabályszegés, hanem megelőzve/ellehetetlenítve (pl. GPS alapú sebesség-limiter)
Minden technikai feltétel adott hozzá, ezt kellene az új autókban kötelezővé tenni, nem a nappali díszkivilágítást.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shokkolo
addikt
-
nagyúr
válasz Zola007 #124777 üzenetére
"tehát ha bezárják 1 hónapra, a cége /befektetése ugyanúgy termeli a pénzt."
Nagyon nem erről beszéltem. Az életéből elvesztegetett 1 napról beszéltem, ami mindenkinek egyforma értékű, mert gyárilag mindenkinek kb ugyanannyi van belőle. Most persze nyilván figyelmen kívül hagyva az életmódból és egyéb okokból kifolyólag változó várható élettartamot.
A közmunka tényleg jó ötlet. Az a gazdagot még rosszabbul is érinti. -
Zola007
veterán
válasz Aryes #124780 üzenetére
Sajnos nem biztos, hogy ugyanúgy él meg 1 elvesztegetett napot az átlagember és a gazdag.
És nem csak anyagi szempontból.Mi változna a Te és családod életében, ha hétfőn beállítana a rendőrség hozzád és azt mondaná, hogy a márciust börtönben töltöd?
S vajon mi változna pl. Britney Spears életében, ha vele történne ugyanez.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #124781 üzenetére
Britney Spears röhögve bemenne és még hírverést is kapna, még egy könyvet is íratna hogy börtönnapjaim és kaszálna vele
Közember anyagi csődbe menne , mert simán kirúgják, s utána még munkát se kapna mert erkölcsit nem kapna[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Mika1227
őstag
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Tronsmart Encore S6 fejhallgatót.
Továbbra is keresek szárítógépet, AEG előnyben.
8"+ Hoverboard-ot.
#?*@&!
-
Zsoleszhun
addikt
Eladó egy makulátlan állapotú xiaomi MIX 2S
¯\_(ツ)_/¯
-
-
Bjørgersson
félisten
Eladó hardverek:
MSI Z87I hibás (ITX, Wi-Fi, Bluetooth)
Samsung 2 * 2 GB 1333 MHz (M378B5673EH1-CH9)
Intel Pentium G3258 Anniversary Edition BOXAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
EXIEZ
senior tag
Eladó dolgok
Fitbit Flex aktivitásméro/okoskarköto ÚJ, dobozában minden tartozékkal, 0 perces, 9000ft
TrackR Bravo bluetooth nyomkövető iOS/Android Új, 0 perces, 4000ft [link]
12V szivargyújtós autós hűtő/fűtő Dobozában, új, tesztelve volt, 3000ft [link]
PS4 Dualshock controller - fehér Új, tesztelve volt csak. Dobozában (12000ft)
CURREN férfi óra Új, tesztelve volt csak. 3000ft Minta kép
NAVIFORCE férfi óra Új, tesztelve volt csak. 4000ft Minta kép
Narancssárga digitális rajztábla - 3499ft [link]
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz diablo1984 #124787 üzenetére
Ahogy olvasgattam, ez tényleg így van!
A gond az, hogy nekem nincs ilyen kábelem, amivel az alaplapi hangot rá tudnám kötni a VGA-ra... -
espada99
csendes tag
Eladó egy IKEA Markus irodai forgószék, a bolti ár fele alatt, hibátlan állapotban.
Ha érdekel, katt ide
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #124785 üzenetére
Nagyon jó telefon, ráadásul az ár is remek, szóval vegyétek, vigyétek!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
janika8202
tag
..ha esetleg tud valaki eladó AM3+ os lapot ami működik és megvan a hátlapja is keressen!! ...sajna úgy tünik az enyém beadta az unalmasat...
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye....
-
Papaj x
senior tag
Otthon van valaki ezekben az RGB ventis/vezérlős technikában? Ha igen, attól kérnék egy kis segítséget...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó egy alig használt SEIKO fémszíjas, fekete számlapos, acél tokozású, 100 méter vízállóságú, chronograph, 42 mm átmérőjű óra.
Néhány apró hajszálkarc a tokon, de nagyon szép, újszerű állapotban van!
Leírások, referencia kártya, (SNDE19P1) fémszíjhoz pótszem jár hozzá!
Ár: 19.999 forint.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Fricu
tag
válasz bambano #124767 üzenetére
Ennyi zagyvaságot legalább ne terjessz.
Olvasd el, tanulságos:
https://www.gumi-b2b.hu/home/technologia/46-elony-vagy-hatrany-a-szeles-gumiItt a cikkben ugyanazt az autót tesztelik keskenyebb és szélesebb gumikkal. A megállapítás egyértelmű:
Keskeny abroncsoknál alacsonyabb a beszerzési ár, jobb az aquaplaning ellenállás, magasabb a komfort, kisebb a menetzaj, kevesebb az üzemanyag fogyasztás, hosszabb a fékút és rosszabb vezethetőség.
Szélesebb abroncsoknál nagyobb a menetstabilitás, jobb az irányíthatóság, rövidebb a fékút, esztétikusabb a megjelenés, megnövekedett az aquaplaning veszély, kevesebb a komfort, magasabb a fogyasztás és a zaj, gyorsabb a kopás, drágább és sérülékenyebb gumi/felni, terheltebb a futómű .Ha vezetsz, tudhatod, hogy egy csomagokkal terhelt autót sokkal nehezebb (=hosszabb fékút) lefékezni, mint egy üreset. Ilyenkor feltételezzük, hogy a fékrendszer ugyanolyan hatékonyan dolgozik, tehát ugyanakkora fékerőt produkál.
F(fékerő)=m (igen, a tömeg) x a (gyorsulás-lassulás) Ha ugyanakkora a fékerő dupla tömeggel - az fele akkora lassulást jelent.A kétszeres tömegű autót kétszeres fékerővel lehet ugyanolyan hatékonyan lefékezni. Ezt az erőt azonban át is kell vinni az aszfaltra. Ehhez kell (!) a szélesebb gumi, ha tetszik neked, ha nem.
És végezetül: a mozgó test mozgási energiája E(mozg)= m (már megint a tömeg, a manóba..) v2. Tehát egy kétszeres tömegű autó mozgási energiája is a kétszerese az eredetiének. Ezt kell a fékrendszernek felemésztenie. Persze a sebesség négyzetesen szerepel a dologban, ez gáz sajnos.
[ Szerkesztve ]
Fricu
-
Fricu
tag
válasz bambano #124767 üzenetére
Nem ez volt a vita tárgya, de eszembe jutott egy tanpélda, még a gimiből (fizika felvételi feladat):
Két azonos autó. Az egyik megy 30-al. A másik előzi 50-el, pont egy vonalban vannak, mikor eléjük lép egy gyalogos.
A lassabb pont meg tud állni, míg a gyalogoshoz érnek. Mekkora sebességgel csapja el a gyorsabb, ha feltételezzük, hogy azonos lassulásuk (azonos a fékrendszer, stb.)? (és eltekintünk késedelmes reakciótól, egyebektől)
A helyes megfejtők között nem sorsolunk ki semmit - de övék a dicsőség...[ Szerkesztve ]
Fricu
-
bambano
titán
válasz Fricu #124797 üzenetére
"A kétszeres tömegű autót kétszeres fékerővel lehet ugyanolyan hatékonyan lefékezni. Ezt az erőt azonban át is kell vinni az aszfaltra.": dehát ha te is érted, amit mondok, és ugyanazt is mondod, akkor mi a bánatos francnak vitatkozol? trollkodsz? a dupla tömeg azt is jelenti, hogy dupla erőt lehet átvinni az aszfaltra.
"F(fékerő)=m (igen, a tömeg) x a (gyorsulás-lassulás)": csakhogy ezek közül kettő vektormennyiség, tehát nem szorozhatod össze csak úgy. Helyesen: F(merőleges)=m(skalár)*a(merőleges). F(vízszintes)=mu*F(merőleges). Ez a határ, ami a fékezést végzi. ebből: a(vízszintes)=F(vízszintes)/m(skalár).
"Ilyenkor feltételezzük, hogy a fékrendszer ugyanolyan hatékonyan dolgozik, tehát ugyanakkora fékerőt produkál.": ezen a ponton viszed be a torzítást a vizsgálatba. ugyanis azt kellene feltételezned, hogy a fékrendszer pont kétszer akkora fékerőt generál. a legtöbb autón a fékrendszer lényegesen nagyobb erőt képes generálni, mint amit a gumik az aszfaltra tudnak tenni, és itt közbelép a kötelező abs. ennek következménye, hogy el kell fogadnunk, hogy a fékrendszer által előállítható fékerő maximuma egyenlő a gumik által talajra vihető erő maximumával, mert különben a gumi megcsúszik és az abs közbelép.
tehát ha a terhelés növekedésével a gumi által talajra vihető fékerő maximuma duplájára nő, de te ezt nem használod ki a fékezésben, akkor torzítod a vizsgálatot.
"És végezetül: a mozgó test mozgási energiája E(mozg)= m (már megint a tömeg, a manóba..) v2. Tehát egy kétszeres tömegű autó mozgási energiája is a kétszerese az eredetiének. Ezt kell a fékrendszernek felemésztenie.": remek, hogy tudtad értelmezni azt, amikor arról beszéltem, hogy az első fékezés. de megint az a probléma, hogyha egyrészt tudod, miről beszélek, másrészt ugyanaz a te véleményed is, akkor mi a francnak vitatkozol?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Fricu
tag
válasz bambano #124799 üzenetére
Innen indultál:
"nem a tömeg a fő paramétere a fékútnak."
De, igen az. Bizonyítottam.
meg innen:
"a széles nagy átmérőjű kerék a luxus kocsikon nem divat, hanem tévedés"
Én pedig bizonyítottam, hogy kényszerűség (amiből divat is lett).
(És igen, egy fórum posztban élek az egyszerűsítéssel. Ez nem fizika-előadás. Aki akarja érti, aki meg kötözködik, annak úgy sem lesz elég precíz)
Tőlem persze abban hiszel amiben akarsz, de azt nem helyeslem, ha itt terjeszted is. Akad aki beveszi.
Én kiszálltam...
[ Szerkesztve ]
Fricu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest