Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
válasz Dan-szan #125750 üzenetére
akkor valamelyik braun vagy babyliss
mediamarktban ki van rakva szinte az összes és árban sem igazán rosszabb mint webshopból, cserébe a garanciáztatás korrekt
Esetleg Edigitalba lerendeled és kibontatod velük mielőtt kifizeted. Lehet azért látni egy ilyen gépen kézbe fogva is, ha normálisan össze van rakva vagy a gyerekjáték futószalagról kimaradt anyagból csinálták.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Salex1
őstag
Tudnátok segíteni? HP 6300 asztali gépet telepítek és három eszköz (lehet egybe tartozik) felkiáltójeles.
Milyen driver kellhet ehhez? HP oldal
Adattárolás, Chipset, network driver már fent van. -
Cs1csó
félisten
válasz Salex1 #125755 üzenetére
Ha nem találod a gyártó honlapját akkor hagyd a Driver Easy PRO-t mivel FIZETŐS ha jól tudom, helyette: Iobit driver booster Free-t
DE FONTOS! csak a hiányzó driver-t telepítsd - amennyiben megtalálja a többi elől vedd ki a pipát és ha valami mást is akarna a program azt sem engedd neki ha kész a driver frissítés és megvolt a gép restart a programok és szolgáltatások közül töröld a programot távolítsd el.
-
Sanki
addikt
Van olyan hely, ahol használt gumikat vesznek be?
Hankook Icebear W440 (made in hungary) azt hiszem DOT 3709 mind a 4.
Ha már 500 Ft-ot/db adnak érte az is jó.185/65 R15
-
rayoliviero
veterán
-
Borosz
őstag
-
Zola007
veterán
A múltkori téma margójára, hogy miért kedvelem a honfitársaim:
Edzőteremben (G4 fitness, tehát nem valami borsodi sufnigym) kint maradt a zipzáros felsőm az öltöző falán a fogason, mert elfelejtettem betenni a szekrénybe.
Mikor végeztem a vállfa ott volt, a felső nem.
Takinéni nem látta, pultba nem adták le.
Jöhettem haza 10 fokban pólóban.
Tudom, tudom, én vagyok a hülye, naív, amatőr balfasz.1 hónapja kikerült a zuhanyzó falára és ajtajára logós, nyomtatott táblán, hogy "Ne vidd haza a zuhanyfejet"
Segner Fitnessbe mikor jártam, akkor egyik nap valaki elvitte az összes csapból a perlátorokat, mellettem lévő szekrényt feltörték, női zuhanyzóban lelopták a hajszárítót.
Corpus Fitnessben 20 kilós kézi súlyzót próbált valaki kilopni táskában.
Tudjátok, ez a baj, nem az, ha valaki robogóval szabályosan parkol. ► [link]
____Ismerősöm mondta múltkor, hogy mikor kint dolgoztak Norvégiában, az egyik szomszéd kint hagyta a teljes kulcscsomóját a kocsi ajtajában, mikor elment nyaralni. 2 hét múlva ugyanott volt, csak volt rajta egy kis hó.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cs1csó
félisten
válasz arpeen2 #125759 üzenetére
A Driver easy free-t is próbáltam ugyanúgy megtalálja mint a PRO csak a PRO automatikusan fel is tudja tenni a Free-ben pedig az eszközkezelőben neked kell manuálisan.
Az Iobit Driver Booster Free ezt magától megteszi. Vissza lehet venni egy kicsit az arcból.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1debre
tag
-
Cs1csó
félisten
válasz arpeen2 #125769 üzenetére
Akkor SORRY!
A Windows 10 fórumban nagy vita van arról, hogy ezeket el kell felejteni, de van amikor szükséges lehet, az alap tézis hogy amit a Windows feltesz azok jó driverek:
- ha valamit nem talál a Windows
- ha a driver hivatalos oldalán sem található
- ha a Windows által telepített driver hibás, vagy régi és emiatt hiányzik valami fontos funkció - csak azért mert nem friss nem kell lecserélniAkkor jól jön egy ilyen program. A Driver Easy Free-t kedveltem de a Driver BOoster Free ugyanazt tudja csak gyorsabban az automatikus telepítésnek hála.
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Eladó:
-17" Samsung 172V monitor - 3000 Ft [link]
-G2120 processzor - 4500 Ft [link]
-Gigabyte GA-MA78GM-US2H alaplap - 7000 Ft [link]
-2x1GB DDR2 800hmz ram - 2000 Ft [link]Érdeklődni privátban lehet.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Ádám16
addikt
Debrecen 50 km-es vonzáskörzetében tudtok ajánlani valamilyem látnivalót (nagyobb tó, rendezett erdős terület, tájház, vagy csak egy nyugodt község egy jó étteremmel)?
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #125768 üzenetére
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
EXIEZ
senior tag
Eladó dolgok
Fitbit Flex aktivitásméro/okoskarköto ÚJ, dobozában minden tartozékkal, 0 perces, 9000ft
TrackR Bravo bluetooth nyomköveto iOS/Android Új, 0 perces, 4000ft [link]
12V szivargyújtós autós huto/futo Dobozában, új, tesztelve volt, 3000ft [link]
CURREN férfi óra Új, tesztelve volt csak. 3000ft Minta kép
NAVIFORCE férfi óra Új, tesztelve volt csak. 4000ft Minta kép
Leagoo Z6 telefon - fehér ( új ): [link]
Illetve keresek országúti / verseny kerékpárt, lehetoleg 15.000ft alatt. akinek van egy régebbi példánya, írjon.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Zola007 #125777 üzenetére
Csak egy ötlet: Biztonsági kamerát rá lehetne irányítani csak egy ilyen zuhanyfejre, ami ugye kb 2m magasan van, ott meg ugye úgy sincsen senki ?
Vagy ez is az adatvédelem alá tartozik, mert esetleg a tetkóról beazonosítható lenne az szemét személy, aki lecsavarja ?[ Szerkesztve ]
mezis
-
Zola007
veterán
válasz mezis #125779 üzenetére
Öltözőben nem lehet kamera, személyiségi jogba ütközik.
Engem nem zavarna, ha az öltözőben lenne, sőt, ezek után örömmel venném.
Jelezni is fogom a főnökasszonynak hétfőn.Ádámkosztümben nem mutatkozom a zuhanyzón kívül, az meg nem zavar, ha látnak félmeztelen boxerban a felvételen.
Strandon is van biztonsági kamera ► [link], mégse hőbörög miatta senki.[ Szerkesztve ]
-
arpeen2
senior tag
Hol lehet Debrecenben a legfinomabb (husveti) sonkat venni?
-
Sanki
addikt
Jó áron tud valaki felni homokfúvást + szinterezést itt helyben?
4 db 15"-os acélfelni. -
hcs57
őstag
Március 31-e éjféltől április 2-a nulla óráig nagytakarítás miatt bezár az internet. A nagytakarításban kisöprik a hálózatban sodródó „roncsokat, törmelékeket”, mint például a halott e-mail címeket, inaktív ftp, www oldalakat. A nagytakarítást öt nagy teljesítményű, többnyelvű japán robot végzi.
Kapcsold ki a számítógépedet, ha nem akarod, hogy véletlenül ne töröljön a robot valamit..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok,
van egy eladó 1TB-os HGST notebook merevlemezem.
PS4-ben volt használva tavaly november óra, de az elmúlt héten SSD-re lett cserélve.
Mivel konzolban volt használva, a garanciát nem tudom átadni.Ha esetleg érdekel valakit, írjon privátot és megegyezünk.
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Levi's 501-es, W30 L34 farmert, kék és fekete színben, akár többet is.
Továbbá Tronsmart Encore S6 fejhallgatót.
8"+ Hoverboard-ot.
Elektromos kotyogós kávéfőzőt.
#?*@&!
-
Thermaltake
tag
Valaki egy kényelmes, ( nem süppedős) magas támlás fotelt?
Tiszta, nem dohányzó lakásból. Felújítás miatt mennie kell. -
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
SportDirect-ből rendelnék ma. Valaki esetleg szeretne becsatlakozni? A szállítási költség kevesebb lehetne így.
[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
tahepa
senior tag
"Kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől.
Ma este egy kedves autós kollégának sikerült 3 autó mögé beállnia úgy hogy azokkal nem lehetett elhagyni a parkolót.
Közel 20 perc alatt sem került elő a delikvens ezért most nem tudtam elindulni az autómmal.
Hasonló esetben mit tudok csinálni , kit tudok felhívni , kinek tudom jelenteni a problémámat ilyen esti órában?
Sajnos mostanában elég sokszor előfordul hasonló eset.
Előre is köszönöm a segítséget.
( nem sopánkodok , sírok stb...csupán érdekel az esetleges megoldás )Update. Eltelt egy bő óra és még mindig akadályoztatva vagyok...."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest