Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz bélanéni #7550 üzenetére
Igen, a Red Dead 2 amennyire zseniális és komplex, annyira sok is tud lenni, amellett, hogy a stílus miatt a játék relatív unalmas, nekem mondjuk ez tetszik, de a babázás a főhőssel és társai már annyira nem, de sajnos ez van. Én nyár közepe óta pihentetem mert a sztori túlságosan haladt, és nem akarok haladni, mert tudom mi jön, és így is 105 órám van a játékban, és kb a fele még hátra van.
-
-
wjbhbdux
veterán
Speedrunra ki hány órát tippel az elején? A Witcher 3 végigjátszás rekordja épp a hetekben esett be 2 óra alá [link]
/s
-
bélanéni
őstag
Igen, valószínűleg közrejátszik nem is annyira a kor hangulata nem tetszik, hanem hogy egy fantasy / scifi RPG-hez képest (értelemszerűen) pl az eszközkészlet erősen korlátozott. Kiszámítható, hogy lasszón, pisztolyon, puskán, lovaskocsin kívül nem lesz semmi, ami a repertoárt illeti. Ezt kicsit szűkösnek érzem akkor is, ha ezeknek különböző variánsai azért léteznek, és lóból is van fekete / barna / fehér / foltos
Persze azért a küldetések és párbeszédek hangulata ott volt, de nekem mégse tudta hosszútávon kompenzálni ezt a fajta hiányérzetet. (De elismerem, technikai értelemben brutális a játék, töménytelen munka is meglátszik, és hogy a westernből kihozták az abszolút maximumot.)[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
-
nubreed
veterán
Ez a PS Now ilyen felhős játszadozás, azért volt pixeles?
80-90 óra? Én ennek minimum a dupláját tettem bele az RDR2 -be és a multihoz hozzá sem szagoltam, ez csak a solo kampány. Amúgy hatalmas játék, abszolút egyik kedvencem nekem is.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Peace
nagyúr
válasz nubreed #7564 üzenetére
Ahha, streamelve van a játék és úgy tolod. Youtube videókon sokkal szebb volt, nálam rusnya pixeles.
Nem tudom pontosan mennyi, mert nem írta PS. Érzetre nem lehetett több szerintem, nagyjából 1 hónap volt nekem. Nem vadásztam tökéletes bundákra meg kincsekre, fő és mellékküldetéseket toltam le.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Sima ügy. Csinálsz egy Youtube/Twitch csatornát (még jobb, ha már működik egy ideje), ráeresztesz egy zombigép sereget, amik generálják a nézettséget, aztán jelentkezel, hogy szívesen tesztelnéd a játékot. Na jó, nem annyira sima ügy, de megoldható.
Amúgy mi az a DM, amiről Hollie beszélt?
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
m0h0senator
őstag
Maradjon minden az összefoglalóban. Megjelenéskor úgyis fog sok új jönni, szépen mindenkit oda tudunk irányítani. Esetleg ha tényleg nagyon de nagyon sok info gyűlik össze akkor esetleg amik kevésbé fontosak ki lehet tenni külső linkbe.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Peace
nagyúr
Jajj, pedig nagyon állat! TV elé leteszem a hátsóm a kanapéra és tolom neki. Mindent PS4 controllerrel játszok PC-n. Amihez meg kell, oda emulálom az Xbox controller gombjait. De vettem Xbox controllert is, ha valamelyik játék csak azt akarná elfogadni. Az a baj, hogy hiába veszek PS5 controllert, nem fogja szerintem kihasználni a tulajdonságait a CP 2077. Egyelőre biztosan nem.
-
LK
addikt
Oriic nem tud szólni az érdekedben?
Az összefoglaló nagyon jó szerintem így ahogy van. Már sokszor megköszöntem, hogy bővítgeted.
Láttam rövid videorészletet és az összefoglalóban is olvastam a hackelést, de egyenlőre nem nagyon tudom elképzelni milyen lesz. Lányomat kikérdeztem a hexadecimális számrendszerből, ha már műszaki egyetemre jár (régen tanultam), de ennyi[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Peace
nagyúr
És akkor most, hogy mindenki megvette az RX 6800-asát , akár meg is jelenhet a játék.
-
.LnB
titán
Még mit nem!? Majd miután, én kapok CoD tesztpéldányt (és írhatok tesztet róla a Gamepodra)! Talán utána, Cifu is sorra kerülhet!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bélanéni
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Off, de hátha érdekel valakit.
Live-Die-Respawn
-
bélanéni
őstag
válasz #98320896 #7582 üzenetére
Asszem ezt még 5700XT-vel fogom tolni, egyelőre lemondok a ray tracingről. A kicsit valósághűbb tükröződés és árnyékok nekem ennyit nem érnek. Horribilis az új generáció belépője is. És ki tudja, hozza-e RTX mellett azt a teljesítményt, mint amit a jelenlegi kártyám nélküle, nem gondolnám.
-
addikt
Qrva élet. Megtörtént életem 3. előrendelése kb 10 perce. Tapasztalata valakinek van azzal, hogy szállítással rendelt dobozos verzió (PC, ami nálam laptop) hogy/mikor jön meg kb? Ami eddig volt az digitális pre-order volt (RDR2, Horizon)
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
zkxdn
őstag
November 19
Hát idáig is eljutottunk srácok (és lányok, ha vannak)....
Már "csak" kereken 3 hét -
bélanéni
őstag
válasz RubbishBin #7591 üzenetére
Mindenkit megértek, meg tudom hogy nem szabad előrendelni. De egyszer ezt majd teljesen meg akarom érteni. Lehet hogy bejön, és nem bánod meg, lehet hogy nem, és megbánod. Te 50 dollárt teszel kockára, a CDPR 300M dollárt kockáztat. Meg szeretném érteni a nem SZABAD előrendelni mögött húzódó filozófiát. Nem buzdítalak előrendelésre tényleg, de a CDPR-ről beszélünk. Persze semmi nem garantál semmit. De akkor is....... Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz wjbhbdux #7595 üzenetére
De miért nem SZABAD előrendelni? Ha mindenki úgy fogná fel, hogy nem szabad kockáztatni, és bizalmat előlegezni embereknek, akkor nem készülne el nem egy 300M-s, hanem 100 dolláros projekt sem. A CDPR bízik a sikerben és kockáztat. Bízik abban, hogy meg fogod venni. A másik: MI GARANTÁLJA, hogy jó lesz?? Az, hogy 90% körül fogják értékelni? Ha túl sok videót nézel, elspoilerezel sok mindent. Mi alapján és milyen eseményt követően fogod tudni 100%-ig eldönteni, hogy ez NEKED jó lesz? Ki tudja, lehet valakinek az Anthem élete játéka, pedig mennyien próbálták lebeszélni nem az előrendelésről, hanem utólag a megvételről. Minimálisan sem értek azzal egyet, hogy 7 év munka van vmiben, érezhetően grandiózius lesz, és NEM SZABAD bizalmat szavazni és kockáztatni. Ők "picit" nagyobbat kockáztattak. Mindenki döntse el maga, de NEM buzdítok senki semmire.
Mint írtam kicsit korábban: RDR2-t megjelenés után vettem meg, miután 95%ig meggyőződtem róla hogy jó lesz. Buktam 50 dollárt, ellentétben a W3 előrendeléssel. Így jártam puff.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz bélanéni #7594 üzenetére
Egyszerűen semmi értelme szvsz előrendelni AAA játékokat. A stúdiók nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy a játék végproduktumba beleszóljon, hogy most mennyien rendeltek elő. A digitális korban pedig kilométeres sorban sem kell állnod a játékért, vagy aggódnod, hogy elfogy.
Üdv. Johnny
-
bélanéni
őstag
válasz jonnyjoker01 #7597 üzenetére
De van értelme, meghálálod az erőfeszítéseiket, te is bizalmat szavazol, ahogy ők bizalmat szavaznak rengeteg embernek azzal, hogy 300M-s, DRM mentes játékot készítenek. Semmi nem kötelező, egyértelmű. De az óriási kampány az előrendelés ellen, ezt akarom megérteni.
-
Semin
senior tag
válasz bélanéni #7598 üzenetére
Ez a előrendelés intézményének szól inkább, mint egy játéknak. Ha a megjelenés első hetében veszed a játekot akkor sem támogatod kevésbé a studiót, viszont nem vállalsz rizikót. Több hatalmas zakó is volt mostanság a játékiparban, megértem a pesszimista hangulatot.
Magam részéről első hetes vétel lesz. Ha nem hozza az elvárásom megvárom az első akciót.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz bélanéni #7598 üzenetére
Szived joga előrendelni - viszont a kampány abból indult, hogy az utóbbi pár évben a hype marketing után nagyon sokszor nem azt kaptuk amit ígértek (tökéletes példa erre az Anthem szerintem).
Én a CDPR-nél ettől nem tartok, de, ha az eddigi tendenciájukból indulok ki, lesz jó pár hónap megjelenés után míg teljesen játszhatóvá teszik a játékot (nem arra gondolok, hogy megjelenéskor nem lesz játszható).
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest