Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkxdn
őstag
válasz tomazin #7151 üzenetére
Story trófeák
nem szivárgotak ki. (Még).(14 van)
DE vannak olyan trófeák, amik olyan cyberwaret/fegyvert/enemy type-ot/hackféleséget/maprészletet/játék mechanikát/gang-et szerepeltet, amik egyeseknek spoileres lehet. Vannak olyanok amit abszolút nem értek hogy mi az, mert semmit nem hallottunk még róla.[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Jézus Isten mi megy a Ubisoft Montreal székháznál. Még jó hogy nem a CDPR-nél, bár ezek után lehet ott is megtriplázzák a házivédelmet
Sokan nyafognak a 3 hetes csúszás miatt. Ilyesmi is történhet sajnos, és akkor nem 3 hanem ki tudja mekkora csúszás lenne, és még akkor is az lenne a kisebbik gond.Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz bélanéni #7153 üzenetére
Jesszus. Ezért kell komolyan venni azokat a halálos fenyegetéseket, ez itt most több embernek is szól úgy érzem.Szerk: update
3:46 pm | The possible hostage-taking at Ubisoft that triggered a major operation in Montreal turns out to be a hoax, our sources say.
Investigators are actively working to trace the person or persons responsible for the threatening call. Many employees confined in the building, some of them hiding in conference rooms, did not know that it was a hoax.[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
bélanéni
őstag
válasz jonnyjoker01 #7154 üzenetére
Igen ezért mondtam én is, hogy ezek nem vicces dolgok. Lehet kiakadni, csalódottnak lenni, de a halálos fenyegetés az már más ligában játszik. Ami a Ubisoftnál megy, lehet "sima" fegyveres rablás, de egy őrült ámokfutása is aki nem elégedett az AC Valhallával....
Update: őőőőő... mondjuk ha ez igaz, az se normális aki ezzel viccelődik. V.sz. nem fogja megúszni egy enyjebejnyével
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
wjbhbdux
veterán
tegnap kiborult a bili redditen hogy PC-n a Ubisoft megszüntette az achievement támogatást, nem lepne meg ha onnan vmelyik hülyegyerek hívta volna rájuk a rendőröket..
/s
-
RubbishBin
senior tag
Ez nem egy swatting lesz? Youtube-on láttam ilyet, amikor "trollkodásból" valaki ráküldte a kommandót egy kiszemeltre, hogy túszokat tart fogva.
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
RubbishBin
senior tag
válasz RubbishBin #7164 üzenetére
Informálódtam bővebben a neten, szerintem 100% hogy az lesz. Baj szerencsére nincs, de valaki gyúrogatja a kispárna csücskét, hogy mennyibe fog kerülni neki ez a kis helikopteres akció.
[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
wjbhbdux
veterán
-
WATERDACA
őstag
Szerintem az eddigi számok teljesen rendben vannak, bár ezek még csak töredékei amik a játékban lesznek. Itt még nevesebb előadók is lehetnek, de ezeket még hétpecsétes titkok övezhetik.
Igazi Cyberpunk hangulatúak, kicsit az NFS Carbonra is emlékeztetnek a dallamok.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
RubbishBin
senior tag
Nagyjából értem, hogy mit volt az ötlet ezzel a zenével, de nem igazán jött össze. Én tutira őket bíztam volna meg a rap soundrack-ekkel, nekem "jobban CP" pl ennek az alapja. Vokál nélkül még egy zúzósabb lövöldözős küldetés alatt is elférne szvsz: [link]
SV már önmagában úgy néz ki néha, mint egy CP karakterMehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
pohár
félisten
válasz RubbishBin #7171 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vesa
Topikgazda
válasz wjbhbdux #7166 üzenetére
Remélem a játékban nem fogok akkorát csalódni, mint a zenékben, mert eddig mindegyik iszonyat. Eleve, ez a suttyó rap nagyon nem illik ehhez a világhoz, akkor már tényleg inkább a rock. Komolyan mondom, a klasszikus zenét jobban el tudom ide képzelni, mint ezt a primó rap-et.
Ideje elkezdeni összeállítani a saját zenéimet, mert ezek csak kizökkentenek a játékélményből.
A tudomány a valóság költészete!
-
pohár
félisten
válasz RubbishBin #7175 üzenetére
a képre reagáltam, nyugi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
jonnyjoker01
veterán
Videoklip nekem meghozta az összképet. Lehet csak azért van, mert sokszor hallottam a számot, de most már kezd tetszeni Lehet megszeretem megjelenésig.
Videoklip nagyon fasza lett.
Üdv. Johnny
-
LK
addikt
válasz jonnyjoker01 #7177 üzenetére
Hangulat, az megvan."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Vesa
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #7177 üzenetére
Van az a mondás, hogy bármit "jóra lehet hallgatni", csak sokat szóljon és akarni kell.
Nekem első dolgom lesz kidobni az összes "zenét" a játékból, azt már most látom. Gyakorlatilag eddig egyik sem tetszik. A trailer alatti sem tetszik, de az legalább megy a tech stílushoz, így azt be tudom fogadni. De ez a rap ez nekem teljesen idegen a témától.A tudomány a valóság költészete!
-
WATERDACA
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=zoass6XxJwk&ab_channel=DavidTahmassebi
Ez vajon benne lesz? Ez az őskori trailer zenéje, azóta is nálam a CP 2077 himnusza
Szerintem néhány számból következtetni a végeredményre badarság. Viszont felvet bizonyos dolgokat ez is. Eddig fantasy világban volt otthon a CDR, ez egy más dimenzió, itt már nem fognak bejönni a fantasy receptek.
u wanted, i got it \o/
-
Vesa
Topikgazda
válasz WATERDACA #7181 üzenetére
Na igen, ez teljesen más dimenzió...Ezt zenének lehet nevezni.
Mondjuk hangulatilag ezzel sem volt semmi gond...[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
nubreed
veterán
Én pl ilyen zenéket is várnék a játékban: [link]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
pohár
félisten
válasz WATERDACA #7181 üzenetére
outronak beteszik szerintem a stáblista alá, vagy valami emelkedett hangulatú pillanatkor lövik el
-
Topikgazda
A Black Dog az első Samurai/Refused szám, amit végig bírtam hallgatni a nélkül, hogy késztetést éreztem volna arra, hogy lekapcsoljam és elfelejtsem egy életre. Ezzel együtt apróság, de számomra zavaró, hogy Johnny Silverhand hangját már párosítottam Kenau Reeves-ével, erre a Samurai/Refused alatt ugye Dennis Lyxzén hangját hallani, ami egészen más orgánum...
BTW kijött a Cyberpunk RED ( [30$ a digitális változat] ), a teljes verzió, de még csak most olvasgatom. Alapjában véve akit amúgy nem érdekel a szerepjáték, annak felesleges ( a World of Cyberpunk 2077 után a játék háttérvilágához túl sokat nem tesz hozzá ), de érdekes párhuzamokat azért lehet találni. Belekerült egy NPC, akit [Lilayah alkotott - a neve pedig Lilayah] a [hátsó borító belső oldalán] pedig ott van a Black Dog szövege...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
WATERDACA
őstag
Alakul ez a track list, no panic ! Úristen a Forza Horizon 4-be mekkora sz*r számok voltak, de annyit játszottam a játékkal, hogy egy idő után a sz*rt is megszerettem. Lehet hogy hasonló lesz itt is
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
bélanéni
őstag
Lassan annyi idő van már csak release-ig, amennyi lett volna a halasztás bejelentésekor. Észre se lehetett venni, úgy elröppent, ezért érdemes volt hisztizni Ha 1 héten belül nem halasztanak, akkor ez már dec.10. marad.
-
bélanéni
őstag
válasz WATERDACA #7194 üzenetére
Lassan lehet kezdeni / folytatni lassú tempóban a CP2077 világa kiadványt. Én a felénél tartok, abbahagytam a halasztás hírére. Még 1 hetet várok, mondjuk vasárnap estig, utána folytatom és befejezem a ráhangolódást
Biztos nem vagyok egyedül, de nekem ez a game W3 óta a leg"váró"sabb, közel sem zsongtam ennyire rá semmire 2015 óta. Pedig a most általam nyüstölt Divinity OS1 nagyon nem gyenge, mondhatni fenomenális, és idén volt még 1-2 gyöngyszem, de ez a game valami más[ Szerkesztve ]
-
-
zkxdn
őstag
válasz bélanéni #7193 üzenetére
2 nap....23 napra boltunk a Nov 19től mikor eltolták, ma 25 napra vagyunk Dec 10től.
Eltelt viszonylag hamar. Ha túléljük a jövő hetet, akkor már 99%ban jók leszünk. Ha üdvözöl minket Oriic egy szép "kint vannak a teszt példányok" üzivel megkockáztatom hogy 100% lesz a Dec 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest