Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz mepet #70689 üzenetére

    Ahol egy játékos beléphet a biosba és third-party programot telepíthet fel, ott bármi megtörténhet.
    Igen, valószínűleg ott volt mögötte az admin és ő adott rá engedélyt, de azért ez eléggé érdekes kis történet volt most a major-ről.

    Terjedtek itt legendák már, hogy mekkora szigor van az ilyen eseményeken. Ez számomra az ellenkezőjét mutatja. Ahogy az is, hogy a telefon ott van náluk. Amit tény, hogy összeszednek egy dobozba, de meccs kezdése előtt teszik meg. Illetve az egyik meccsen technikai szünet alatt odaadták mindenkinek a telefonját.

    Én nem mondom, hogy csal bárki is. Illetve rám már nincs is hatása, mert nem csgo-zok. Még a profilomról is töröltettem a játékot a supporttal, hogy biztos ne lépjek be többet.

    ----

    Engem sokkal jobban zavar a sorsolás. Mehet kvalizni a mouse - faze páros egyike, de biztos ott lesz a winstrike-c9 valamelyike a következő major-on.
    Lehet mondani, hogy saját maguknak köszönhetik, de 1-1 bo1 meccset el lehet bénázni, ahogy azt tette a faze a big ellen (nem rossz a big, de na). A mouse egy jó niptől kapott ki, az benne van. Utána jött egy ki-ki meccs. A navi-tól és a mibr-től nem szégyen kikapni bo1-ben (3-ban sem).

    A winstrike és c9 párosa pedig kritikán aluli. Ide lehetne sorolni a fnaticot is. Ők is simán 0-2vel kellene, hogy álljanak, de hatalmas mázlival a winstrike-ot kapták. Csak ez mentette meg őket.

    E helyett a három csapat helyett most kiesik egy olyan, akiknek a végső döntőbe jutásra is lett volna esélye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák