Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz vzsryl #59043 üzenetére

    Nézd ha valakik komolyan szeretnék tolni és a PH mix hozta össze őket , tőlem aztán nyomják komolyan csináljanak teamet akármit , nekem ezzel nincs gondom.
    Nyilván ez egy esti kikapcsolódás ettől függetlenül nem rohangálunk késsel előre meg tk-zuk le egymást mert poén.
    Szóval hiába kikapcsolódás eddig egyszer sem tapasztaltam azt ,hogy szarni bele menjünk csukott szemmel előre mert csak mix , persze fontos megtalálni az aranyközép utat.
    Viszont ha csak egy értelmesebb csapat kialakul ebből a mixböl - így is - de úgy plána mondhatjuk ,hogy megérte. Nem mondom ,hogy erre van esély viszont gátat szabni sem szabad szerintem.

    expander: nekem is nagyon sok ismeretlen név volt amikor először felmentem a TS-re , szerintem nem is kell mindenkit ismerned. Viszont nehéz mindig összeszedni 10 embert ha csak és kizárólag a keménymag van fent. Nem egyszer ment 2 meccs egy huzamban és a végén a győztes a győztessel vesztes a vesztessel játszott de ehhez kell 20 ember akarva akaratlanul becsúszik 1-1 "ismeretlen"

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák