Új hozzászólás Aktív témák

  • Slystyle

    őstag

    válasz adamkaa777 #5793 üzenetére

    Multi játékoknál alapvető az alacsony grafika, szóval ezt nem tekinteném érvnek ebben az esetben.

    Amúgy támogatom ezt az "utánzás" dolgot, mármint egyetértek, hogy ez az egy szinten. De ez is egyén függő, mivel én olyan ember vagyok, hogy ha tudom, hogy valami miatt nem megy, akkor azon változtatok valamit, nem pedig neki állok cfg-ket keresni pro játékosoktól. Persze vannak emberek, akik erre nem képesek vagy csak szimplán lusták és leszednek egy cfg-t.
    Így voltam a színekkel CS-ben. Észrevettem, hogy a CT sötét helyen számomra szinte észrevehetetlen, mert beleolvad a fekete/sötétkék ruhájával, ezért játszottam kicsit a brightness-el és a gamma-val. Megtaláltam MAGAMNAK, hogy mi a jó beállítás erre.
    Ugyanez a sensi-vel, magamnak tapasztaltam ki, hogy hogy lesz számomra jó, a célkeresztet is hagytam default static-on, mert nekem így jó és még sorolhatnám.

    Szerintem nincs egyikkel se különösebben probléma, hogy miként és mi alapján állítja be a játékát, de az a tény, hogy folyamat a cfg, meg ilyen beállítás, olyan beállítás, ilyen szín, olyan szín, amolyan pro beállítások stb kommentek érkeznek, az már kicsit irritáló.
    Ha valaki új, elkezdi magának kitapasztalni a játékot és ha segítség kell neki, akkor majd úgyis kérdez. Ekkor nyugodtan lehet adni tippeket/tanácsokat, hogy ki, mit és hogyan használ. Addig pedig ahogy látjátok, csak a feszültséget szítja, ami új emberek számára visszataszítható is lehet majd.
    Szvsz jobb most abbahagyni, míg nem lesz személyeskedés a vége.

Új hozzászólás Aktív témák