Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pr1mzejEE

    addikt

    válasz Qmi #47342 üzenetére

    Persze, hogy el lehet érni, miért ne lehetne? De véleményem szerint hatványozottan számít most, hogy kiket kapsz csapattársnak, mivel azóta a bizonyos update óta eléggé nagy krém lett ez az egész rangrendszer.
    Lehet duplakalán kapsz pár olyan embert, akik előtte a silver elite-ből alig tudtak fellépni még anno..

    Én mentem 2 mm-et randomokkal, még hétvégén, de nem kellett volna. Szánalmas volt. Fél éve, ha kikaptunk 16-2-re sas2-n, az nem azért volt, mert faszlámák voltak melletted, hanem azért mert mindamellett, hogy rohadt jó játékosok voltak az oldaladon (többnyire, mondjuk duplasason/vércsén :DDD ), akkor is kitudtál kapni ennyire, mert sokkal jobb premade-t vagy csapatot alkotó random játékosokat kaphattál ellenfélnek.
    És akkoriban kellett pl az, hogy előtte "melegítsek" egy 20-30 percet botok ellen, mert számított hogy ráálljon az idegrendszerem meg ilyesmi.

    Most meg visszajöttem fél év után és hát néha (nagyon) nem, de általában meglövöm, a 20+ frag-et supreme-n, úgy, hogy igazából tökre elszoktam, ráadásul egy fos deathadderem van, amin beteg a jobb klikk, a görgő, a felületéről lekopott a gumi, az aljáról a teflon, és egy bluetooth fülesen játszok úgy, hogy elöl-hátul jack csatlakozós szar kábellel tudom összekötni a géppel és torzít, néha elmegy a hang, meg ilyesmi..:D:D
    A mostani GE és supreme szerintem a régi sheriff/sasokkal lett felhigítva, szóval így tekints erre az egészre.

    Sok sikert!

    [ Szerkesztve ]

    Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák