Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz triklin #43766 üzenetére

    (#43766) triklin:
    Gondolom DVI-I -> DSUB adaptert használsz. Az teljesen analóg. Csíkozódást okozhat bármilyen kontakthiba az analóg kábelben/átalakítóban.
    Először kérnék kölcsön egy monitorkábelt a helyedben!
    Mellesleg a képminőség érdekében mindenféleképpen érdemes digitális kábelre váltanod, így jelentősen javul majd a képminőség (főleg a színek). Ne hidd el az okoskodóknak, hogy digitális kábelek között nem lehet különbség, minőségi kábel nélkül nincs minőségi kép. Szerintem a monitor értékének 5-10%-át érdemes kábelre költeni.

    A kábel után: 3dmark az semmi. Furmark. Ha ettől nem esik szét a kép, akkor az bizony nem hardver probléma. Annyi, hogy figyeld a hőfokot és 99celsius foknál kapcsold le a programot, nehogy kárt tegyen a kártyádban! (Ha ezt a hőfokot eléri, az már önmagában hardverhiba jele, pl. száradt paszta, rosszul érintkező hűtőborda, nem működő venti, vagy elektronikai hiba).
    Ha nem hibázik fél óráig, akkor valszeg szoftveres hiba. Ekkor lehet driver vagy játék, esetleg OS, vagy valami extra program.
    Ha hardveres hiba, akkor gyorsan add el a vga-t valami hozzá nem értőnek (vagy dobd ki, ha becsületes ember vagy), és vegyél újat.

    (#43753) demerion:
    Köszi, én is ilyesmire gondoltam. Tehát a totál esélytelenre csak BO1 esetén érdemes fogadni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák