Új hozzászólás Aktív témák

  • pr1mzejEE

    addikt

    Én annyit fűznék hozzá ehhez a skill témához, hogy szerintem nem a tehetség a legfontosabb (persze elengedhetetlen magas szinten), hanem a játszott idő, és itt most nem elpubolt órákra gondolok, hanem intenzív, jó minőségű meccsekre. Ha nem haragszotok meg saját és barátom példáját hoznám fel. Ő már elég régóta cs-zik (1.6 meg most ugye GO) és a helyzet az, hogy 80-200fps-sel játszik átlagban olyan 120-al, nincs az egerén (deathadder) teflon, ki van kopva a padja meg minden, de sheriff csillagos szinten is mindig meglövi a 25-30-at, amikor meg jól megy neki 40 közelébe van. Azért nincs magasabb szinten, mert sokat játszik a haverjaival:D mi/én meg itt még nem tudjuk kamatoztatni a tudásunkat/tehetségünket úgymond..
    Viszont, ha csavarunk a dolgon azzal, hogy a cod2 beli viszonyokat nézzük meg, akkor azt kell mondjam, hogy ott meg én voltam sokkal jobb. Átlagban 30-at lőttem, 3v3-5v5-ben (persze voltak rosszabb napok) és itt most szó se róla, nem önsztárolás a szándékom csupán csak az, hogy codban én voltam a jobb sokkal, mert én elég sokat játszottam vele, cs-ben meg ő a sokkal jobb, mert ő játszott vele sokkal többet. Ő érti a CS-t én még nem annyira, Én értettem a Cod-ot, Ő nem annyira:D
    Az én becsületem azért sértegeti a GO, mert tényleg mikor glockal kapom a 2 hitet és döglök hosszú végéről pl, én meg belenyomok 1 tárat és 70-et sebez.. A másik meg, hogy codban meg ha nem is top szinten, de elég magas szinten is játszottam anno és nem hiszem, hogy ez itt sem valósulhatna meg.
    Minden azon múlik szerintem, hogy ki mennyit szeretne belefektetni a játékba. Ha valaki nem ügyes, de nagyon taktikus meg minden, akkor arra játszhat, hogy kinadelje a másikat vagy hátba lőjje vagy akármi:D
    Ez is olyan, mint a foci, 30% tehetség a maradék meg fejben dől el.
    Elnézést, kicsit kapkodtam meg nem sikeredett túl átgondoltra az írásom, de most sietek elfele, majd kíváncsi vagyok Ti mit gondoltok, üdv:)

    [ Szerkesztve ]

    Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák