Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz Aakos #42845 üzenetére

    Látod ez az én problémám :) Még éppen csak elkezdtem a játékot mikor nerfelték a WP-t, megszoktam, de annyira nem esett jól (mégis csak játszottam 2-3 évet source-be és only awp). Adja így is, főleg mióta átállítottam 4:3-asra a képarányt, de jobb szerettem a régebbit. Viszont, ha választhatnék AK-47 és M4A1-S között, akkor A1-S, mert én spray-elős vagyok, természetesen folyton igyekszem fejre tartani, de jobb szeretek túrni. Így meg már ezt is ''elvették'' tőlem :O :(( A4-et világéletemben utáltam, sőt amikor többször is összeomlott a steam és MM-ben lecserélődtek a fegyverek CT-be (USP->P2000 , M4a1-S -> M4A4) elment a kedvem a játéktól.
    Illetve még észre vettem, hogy a pisztolyok jobban adják, lényegében pisztollyal rommá lőttek, míg bármi mással úgy mint általában. EZ így érdekes fordításokat eszközölhet profi szinten.

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák