Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz regener #32874 üzenetére

    – Operation Vanguard has come to a close. -> nagyon helyes.

    – Fixed players being able to double stack inside a smoke to peek out of the top (and be really hard to see from outside the smoke). -> ez de király lesz, jöhetnek a smoke-ban tornyozós taktikok, meg ebből adódóan a "minden smoke közepét széttúrjuk" ;)

    – Updated the vertical position slightly of the smoke particles to reduce seeing though edges of the smoke (particularly at the bottom). -> kevésbé látszik ki a lábad a smoke-ból, így könnyebb lesz a támadás füstön át.

    – Tagging values have been tweaked slightly to increase tagging on higher mobility weapons, and updated values for tagging on multiple hits to make it more effective (Added a guide to explain how tagging works: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=412879303). -> Ha kisebb fegyóval lőnek meg, akkor kisebbet lassít a golyó. Ha mikor meglőnek kisebb fegyó van nálad, akkor kisebbet lassít a golyó. (Az első mondat eddig is igaz volt, ami újdonság, hogy az is számít, mekkora fegyó van nálad, mikor eltalálnak.)

    Ezenkívül: gyengített, kevesebb golyós tec9, pontosabb mp7+mp9+mac10, zoomolva lassabban futsz awp-vel és autosniperekkel, 3200dodó az M4A1. No meg egy csomó pályaváltozás.

    Én üdvözlöm a változásokat így látatlanban, aztán majd meglátjuk. Részemről merem remélni, hogy ez nem áprilisi tréfa. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák