Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    Érdekes ez a rangrendszer az elején. Vettem én is egy másik accountot, hogy ha épp nincs meg a 4-es 5-ös csapat akkor is nyugodtan versengőzhessek anélkül, hogy agybajt kapnék az esetleges idióta csapattársak miatt és rangot bukjak. Szóval nem az a cél hogy egy silver smurfom legyen.

    Első meccsen bedobott 4db silver 5 közé, nyertünk, egész jól is ment (nova 4 körül vagyok amúgy). Következő meccsen, ellenféltől 3.-4. körben kilépett egy, majd pár körrel később még egy kilépett, csodálkoztunk is miért nem adják fel, nyertünk végül kb. 16:6-ra. Jött az 1 nap szünet, hogy eldönthesse a rangomat a rendszer (legalább is ezt írta).
    Következő meccs már gyanús volt, de a vicc, hogy nem tűnt nehezebbnek mint a silver elite-k ellen majd később a nova 4-ek ellen, végén kiírja a rangokat 1 kereszt AK, többi keretes AK meg én.
    Következő meccsen már utolsó voltam, pedig még elején egész jól ment végén mondjuk már nooboztak, vége a meccsnek, 1 kereszt AK és 3db DMG csapattársam volt! :F

    Hogy ezt hogy hozta össze a rendszer arra nagyon kíváncsi lennék. :)

    Bezzeg fő accommal minden ranglépő meccsen olyan szinten kapunk ki az ellenféltől, hogy pár kört alig bírunk hozni, majd meccs végén az ellenfél sztárjátékosának rangja is megjelenik: nova 2. :))

    Az mennyire reális, hogy silver 5ök ellen is ugyanolyan kiélezett meccset lehet játszani mint DMG szinten? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák