Új hozzászólás Aktív témák

  • Slystyle

    őstag

    válasz adise #26635 üzenetére

    @vorosmarti: Nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de mostanában nincs semmi game sense-em, de még célozni is lusta vagyok. Lehetett volna sokkal jobb is, de majd ha végeztem a sorozatokkal meg újabb játékokkal, újra ráfekszem a CS-re.

    @adise: Akkor lehet te is beleestél a Bad Luck Brian vonalba, nekem Május és November között volt, heti 10 meccs biztos megvolt és a két kezem össze tudnám számolni, hogy hányszor futottam össze az általad említett emberekkel. ESEA szerintem klasszisokkal jobb, mint FaceIt, már csak azért is, mert ha jól jön ki a lépés, akár ismert profikkal vagy ellenük is játszhatsz.

    FaceIt szerintem kezdetekben volt jó, aztán ment a mainstream lejtőn elég szépen lefele. MM-ről mi is oda váltottunk át, akkor még nagyon korrekt volt, aztán ott is megjelentek az idióták. Ha nem TK-zott, akkor lépkedtek lefele és ez az, ami gyakori ott. Múltkor voltunk 2-3 meccset, de úgy, hogy mire el tudtunk kezdeni egy értelmes meccset, addig 4 lobby-t jártunk meg, mert valakik nem csatlakoztak fel a szerverre vagy éppenséggel már az első két-három bukott kör után lelépkedtek.

    Természetesen ha neked FaceIt-el jobb élményeid voltak, akkor érhető, hogy azt véled annak én csak elmondtam a véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák