Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
Szerintetek megéri meg tartani a glock water elementalt, vagy inkább cseréljem el a következőkre :
AUG kaméleon
P2000 corticera
P250 mehndi
Meg még valami glock ami olcsóbb?Rohadtul tetszik, de 10 euróból több mindent is tudnék venni / cserélni.
Az még hozzá tartozik h augom már volt csak buktam fogadason, és hiányzik az inventorymbol
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
válasz Coccolino_O #20153 üzenetére
Hát mivel a water MW van 10 körül ezért...
Amúgy az összes többi MW lenne.
-
warmonger441
aktív tag
válasz Skinny26 #20147 üzenetére
milyen monitorod van? ha ilyen gyorsan mozgok folyamatosan, nem látok semmit... csak mintha egy több színű lámpát néznék... szétfolyik a kép
11 gigás volt a cs:go mappám. letöröltem (rage ). most szedem le újra és 4.9giga...? ennyit foglalt le az a 2-3ezer skin ami megfordult nálam? (plusz amilyenek a velem egy szerveren tartózkodóknak volt?)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
Soucaller
tag
Ment egy all in, nem egész 0.04 value
Gogog MTW. -
SamS20
senior tag
válasz Coccolino_O #20155 üzenetére
Jaja, most már fogadni nem fogok h megvan minden amit szerettem volna így legalább az összes fegyverem MW lesz, kivéve a jaguárom de az is ki néz mwnek
-
regener
veterán
válasz warmonger441 #20156 üzenetére
Videó leírásban írja hogy 75Hz-en 1024*768.
Nem, letöltésnél tömörítve van bzip2-vel, amikor leér a fájl akkor meg kitömörül.
-
Lengyi
aktív tag
Miket érdemes most megrakni? Tegnap buktam dAT-on..
-
hNp88
aktív tag
amúgy meg semmit, vicc az egész, én már csak a dropból jövő 0.02es szarokat teszem mindig az ilyen 1-15% esélyűekre... ha bejön akkor örülök, ha nem, akkor sem vesztettem semmit
unnamedre is akartam tenni, csak pont nem volt semmim, pedig mekkorát nyertem volna
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Eclips21
őstag
Sziasztok,
Nem tudja valaki miért van az hogy Miragen CT kezdőn jobbra "A" fele a falon az a kis tábla mitől feketedik be állandóan? és csak akkor lesz újra mintás ha futtatok egy "játékfájlok épségének ellenőrzése"-t és mindig egy 6,5kb-os fájlt szed le újra és utána egy darabig jól de újra fekete lesz. -
Coccolino_O
őstag
válasz Lengyi #20160 üzenetére
Semmit, mert teljesen kiszámíthatatlan, hogy ki nyer, vagy melyik meccs van előre lezsírozva, amiről természetesen te nem fogsz tudni. Kicsi értékűvel nem nyersz semmit, nagy értékű skin elbukása meg lelkileg és anyagilag is megvisel (ha a saját pénzedből vetted ). Ha értesz hozzá, akkor cserével sokkal hamarabb tudsz profitot csinálni. Ha nem, akkor meg be kell vásárolni piacon valami népszerű és olcsó tárgyat, ami egyszer biztos sokat fog érni, és várni türelemmel.
-
Skinny26
aktív tag
válasz warmonger441 #20156 üzenetére
Egy 20colos LG monitorom van, még... Hamarosan jön egy Benq XL2411Z. In-game felbontás, meg az ilyen beállításaim ott vannak a leírásban.
Másrészről, még bőven van mit javítanom, a célom, hogy 80 körül pontot lőjek, mintha 0.25-ös delay-jel csinálnám.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Skinny26 #20147 üzenetére
Ha a delay-t 0.25-re tennéd jobban gyakorolhatnál, mert ez csak reflex aim, és elég pontatlan.
Sokan 0.25-en gyakorolnak, próbáld ki azon. Nekem 100-ból 85 sikerült, ez volt a max.
Többi beállítás az jó.(#20169) Skinny26: Én a Z-ről lebeszélnélek, a T azt mondják jobb, a Z-nek valami gondja van, olvass majd utána
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
válasz #97716736 #20171 üzenetére
A 0.25-ön is gyakorlok, de azon nekem a max 83 volt eddig... Mostanság a videóban látott beállításokkal, gyakorlom a fejre rántást... Ezután szoktam neki kezdeni botozni, olyan 2-3ezer botot nyomok még le.
De Te is tudod, hogy jó néhány szitu azon múlik, hogy milyen jó a reflexed, és letudod-e lőni az enemyt... Mindent kell gyakorolni.Az lehet, hogy jobb a T, de nem forgalmazzák már itthon... Vagyis, Árgépen és Árukeresőn nem talál..
pr1mzejEE, Ja, engem is mikor visszanéztem, és megnéztem, hogy tényleg írt-e valaki...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Skinny26 #20174 üzenetére
Ja így már értem.
Én még régebben 1-2 hónapja láttam, hogy lehet kapni a T verziót. Bár mondjuk én monitort külföldről biztos nem hozatnék le, hátha lehet majd még kapni, vagy jön helyette egy újabb, mert én is akarok egy olyan monitort.
Na de egyet találtam: [link]
Vásároltam már innen.[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Na, most egész jó minőségben streamelek, akit érdekel nézze!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
okipoki
aktív tag
Mouz Planetkey?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz lemusz #20185 üzenetére
jah hát híres vagyok
mindegy, amúgy sem élvezhető, amit csinálok, 10 napig nem játszottam, viszont kíváncsi vagyok, hogy nektek hogy tetszik a minőség
még a falak vonalát is nehezemre esik lekövetni normálisan
[ Szerkesztve ]
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy ha csatlakozok egy közösségi szerverhez, akkor azt írja, hogy "A munkamenet elérhetetlenné vált" . Ezt lehet valahogy orvosolni?
Naponta előfordul ez a hiba. -
-
őstag
válasz xlaxix #20187 üzenetére
Régi hiba, csak nem javítják.
Elsőre ilyenkor steamet indítsd újra. Ha ezek után sem tudsz belépni a szerverre, akkor sajna a szervert kell újraindítani, vagy megvárni még kiürül, mert általában utána helyreáll.
Lehet szerver oldali konfig hiba is, de nem jellemző, már fejből tudja mindenki melyik fájlokat kell törölni, hogy be lehessen lépni a szerverre.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
pr1mzejEE
addikt
Az a bizonyos moment.. [link]
-
Xero
nagyúr
Na a kicsi glockból itt tart a trade vonat.
-
Xero
nagyúr
válasz ch003067 #20195 üzenetére
Ez a smurfom amivel tradelek is. Csak az Asii van rajta kb. 5 napja tradelgetek.
Ez pedig a rendes inventorym:
-
a_r_p_i
csendes tag
Most érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest