Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
Dehogyis! Ha te ölöd meg akkor számolja(akármennyit is sebzett más), de ha botot ölsz meg, azt viszont nem számolja.Én úgy gondolom, hogy a "megerősített ölést" arra értik ,hogy valódi embert kell ölni nem botot.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
Éppen ma csináltam egyet. 18 kill, abból 3 bot volt --> így 15-öt volt le a map végén. Pedig a 15-ből ,kb. 4-5 volt csak és kizárólag az enyém.
Egyébként lehet bug is amit mondasz, havernál is volt ,hogy az istenért nem számolta az öléseket. 60 kill után is még mindig 20-at írt neki.szerk.: (#20703) mate3553: Akkor ezt nem jól gondoltam, bár a lényegen nem változtat. Én evidensnek hittem azt ,hogy végig kell játszani(mint a drop-nál is).
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
stm_
tag
válasz bager13 #20704 üzenetére
Hát nem tudom most már.... Nálam, eddig úgy működött, ahogy írtam. Lehet, hogy attól is függ, hogy szimplán egy játékmódón belüli pályán kell ölést csinálni, vagy egy játékmódon belüli pályán adott fegyverrel. Utóbbit tegnap csináltam meg, botot és olyan ölést amit nem tisztán én csináltam nem számolta.
Lehet aztán, hogy valóban bug, viszont a "nyerj köröket" féle küldik mindig rendben voltak eddig.[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
-
realmdrude
tag
válasz chungee #20707 üzenetére
Én ezt találtam [link]
Btw, mint tegnap említettem, SEM rankon voltam ma visszaestem simán silver elite rankra. Két társ lelépett a meccs 5. körében. Hiába játszottam jól, hoztam 4 köt úgy, hogy mindenkit megöltem, hiába lett a vége 16-13.. Carryztem azt a másik két embert a csapatban, és csak a botok miatt vesztettünk, és én pedig emiatt a rankom. Nagyon igazságtalannak érzem így ezt a rendszert, hogy másoktól függ igazából, hogy milyen rankon vagy.. Oké, játsszak csapatban. de egy emberrel sem tudok együtt játszani, ugyanis Ausztráliában lakom, és itt senkit sem ismerek, aki gémelne vele.
[ Szerkesztve ]
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
-
htc07
addikt
nem tudom, miért ekkora kincs, hogy milyen rank virít a neved mellett a kör végén.
-
realmdrude
tag
Nem mindegy, hogy milyen játékosokkal játszol. Azért egy magasabb rangcsoportban (ahol kéne, hogy legyek) sokkal normálisabbak a játékosok, tapasztaltabbak, csapatjátékosabbak. A silverek azok a silverek. A kezdők, feltörekvők, és valljuk be, sokan asszociálják a silvert a noob jelzővel.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
-
htc07
addikt
válasz realmdrude #20711 üzenetére
én haverokkal szoktam játszani, akkor meg még nagyobb is a sikerélmény, ha nyerünk, mert bot az ellenfél.
a matchmakingnek jelenlegi formájában szerintem semmi értelme, hogy összedob lengyelekkel meg oroszokkal, akik még az angollal sincsenek jóban, még ha akarnának (de nem ez a jellemző) se tudnak infózni.
Ennél még a publik is jobb.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz realmdrude #20711 üzenetére
Amíg egyedül mentem akármilyen jól játszottam, én is silver voltam, egyszerűen nem tudtam feljebb lépni. Utána elkezdtem játszani ismerősökkel és mostmár ak-nál járok. Hülyeség hogy a silver=noob. Én is ismerek nagyon jó silvereseket akik ugyan simán ak szinten lennének, csak nem akarnak velük játszani merthogy ők "silver noobok", egyedül meg nem tudnak minden meccset lehozni.
Maxi
-
vzsryl
nagyúr
A saját tapasztalatom azt mutatja, hogy ha a random csapat full kussban van, akkor nagyrészt mindenki tudja mit kell tenni, és rongyba tesszük az ellenfelet. Ha pofáznak, akkor általában sírnak is, és nagy százalékban kiszopunk...
Szerk.: Dupla kala, sheriff, csirke rangban mozgok.
Ha beírom, hogy csirke, automatikusan megjelenik egy csirkeláb emoticon. WP 8.1 L625: Csirke 🍗
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Phobion
őstag
de kegyetlen mód lement a breakout case ára
-
htc07
addikt
válasz Coccolino_O #20723 üzenetére
itt szép az idő, kissé felhős.
-
pr1mzejEE
addikt
EPIC FAILS - van pár nagyon veszélyes..
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
laceszgamer
addikt
Paypal mennyire biztonságos? Ott akarnak fizetni egy fegyverért, de hallottam oylasmit, hogy fizetés után vissza lehet vonni az utalt pénzt, ilyen tényleg létezik?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Xero
nagyúr
válasz laceszgamer #20726 üzenetére
Igen. Hagyd a francba.
Ez szarul fog hangzani, de aki ilyesmibe belemegy, az ennyire meg van szorulva? Pár szaros ezresért ilyennel vacakolni? Játékpénz-játék skin. Nem kell erőltetni az irl pénzt.
-
pr1mzejEE
addikt
Mostanában amúgy hogy meg nőtt a twitch nézők száma.. Eddig átlag 10-12 ezer ember nézte a twitcheket, de most perpill 32ezren.. Nyilván a nagyobb rendezvényeknél/tornáknál még sokkal nagyobb, de most úgy van 32 ezer ember, hogy semmi ilyesmi nincs. (bár a faceites meccseknek nem rég lett vége). Summ1t egymaga kitesz 11k embert
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Xero
nagyúr
Srácok!
Másnak is bugol az inventoryja? Reggel elboltoltam egy AK-t:
Most vettem volna egy kést, erre megint az AK van az inventorymban:
A szemét skineket pedig felraktam fogadásra, ami ott is van loungeon, de mégis ott ülnek az inventorymban.
Kissé kínos volt a kés trade, mert küldte volna az offert de nem volt ott elég kulcs. Most vakarom a fejemet.
Problem solved, én voltam a hülye volt már ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Komolyan kezd elegem lenni a nevetséges emberekből. Lounge-n kint van neki egy Any Offer a skinjeire, küldök egy korrekt offert egy sz*ros 1,20€-s Stattrak USP-S | Blood Tiger MW-re, ami egy 80 centes USP Guardian skin + 3 db 15 centes matrica, erre visszaküld a csávó egy ilyen re-offert:
Ha nem lehetne kivehető a lényeg:
Adná az 1.20-as usp-jét az én 6€-s X-Ray -emért.
Azért ennyire pofátlan ne legyen már valaki
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Xerooooooo! Nyócvanszor' elmondtam TS-en, hogy ilyenkor a beragadt skint fel kell rakni marketre, amit egy hibaüzenettel elutasít. Ezután ha frissíted a raktárad, akkor jól fogja mutatni.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
okipoki
aktív tag
Szerintetek érdemes megvenni 75 centért a Breakoutos belépőt? Nekem már van és felhasználtam ,csak kereskedés céljából kérdem.
-
htc07
addikt
-
warmonger441
aktív tag
ennél csak az undorítóbb amikor kirakom h csgo giftet keresek és kapom az offert: kéri a field tested redline kalát és az awp redline mw-t... válasznak küldöm a 4 kék laminált FN-t, majd még erre is válaszol: minden skinemért egy sticker kapszulával plusz üzenet: reported
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
törölt tag
válasz warmonger441 #20747 üzenetére
Vannak ilyenek. Én múltkor kiraktam a 2 késem, és kaptam érte egy matrica kapszulát, mert hogy az RARE item, és még én fizessek rá...
-
warmonger441
aktív tag
-
törölt tag
válasz warmonger441 #20749 üzenetére
Kérem a nyereményem
Az egész cs:go most egy rakás kaki, laggok, fps droppokal nem igen élvezetes a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest