Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
válasz Sirandrish #7247 üzenetére
Na ezt a csítert már én is megkaptam párszor...... Aki hülye, az is marad
Egyébként meg pont Hunor az aki néha olyanokat el tud bambulni, hogy csak néz ki a fejéből, de nem lát semmit.... Pubon egyébként a hangtalan perk+dupla trap az ő ellensége, azzal lehet legyőzniAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #7248 üzenetére
Juggert sose használtam...főleg hogy mostanában minden szero HC oda meg minek?
95%ban ugyanugy megfingsz egy skulótolMa amugy nem játszok csak este...kicsit rápihenek mert a tegnapi WARos teljesitményem olyan siralmas volt hogy komolyan gondolkodtam azon hogy kilépek oszt lefekszek aludni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
én mostmár azzal fogok védekezni..csinálok is egy olyan Bindet hogy "Origi gammel biztos csitelnék! LÁMA!"
amugy az a két kedvenc perkem
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #7253 üzenetére
Én duble perkel gyorsan szétszórom a tárat, aztán meg csak csattog.
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #7254 üzenetére
Jah mondjuk 8v8 meg 12v12 SD-n nem árt mellé egy dupla tár de amugy ász perk
amugy meg van kés nem? dobd el
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Sirandrish #7253 üzenetére
Én még büszke vagyok magamra, ha lecsítereznek!!! Bár mostanában igyexem "feszesre" állított PB-s szerókra járni, mert 1-2x elment a kedvem a játéktól, a csalók miatt!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Sirandrish
legenda
válasz SipiBcs #7256 üzenetére
engem irritál..mert mittomén van egy 23/5ös statom (mostanában egyre ritkább) és érdekes módon a másik tim 22/8as statu embere letud lőni meg ilyenek de a 2/14es stattal rendekező beszól...olyan stattal mit dumál?
Kiáll az út közepére...lő a basszikus Gépágyuval bazdmeg 100km-ről hallani és ahogy kifordulok a kanyarba már lövöm..erre WH...bazdmeg ha olyan hangja van egy embernek mint egy komplett SS hadrseregnek akkor mit vár?
-
SipiBcs
őstag
válasz Sirandrish #7257 üzenetére
Miután rengetegszer megkaptad, sejtem mennyire útálod, hogy le csalóznak! Nekem még friss az élmény. Ez az első multim.... kb 3-4 hónapja tolom....
Ha fel veszem a kesztyűt, akkor bepötyögöm, hogy a 9 éves fiamat is arra tanítom, hogy a kedvenc autós játékaiban SP-ben se csíteljen, még akkor sem, ha a szomszéd kiskölöknek megvan minden autója, pályája, tuningja. Megnézhetjük cheat-tel, hogy milyenek, de akkor kapja meg, ha jól teljesít! Az esetek többségében elhalgat a 11-12 éves hangadó az éppen aktuális szerveren!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Sirandrish
legenda
válasz SipiBcs #7258 üzenetére
jól teszed...nekem van olyan haverom ami olyan játékba bele se kezd emihez nincs csalás...nem értem miért jó az...
-
PyroS
senior tag
válasz SipiBcs #7258 üzenetére
Tegnap valami Lackotol kaptam meg,hogy csaló vagyok.Amikor a kedves kollegák kickelték utánna vissza jött és azt írta,hogy bocsánatot kér ha nem csalok .Kész vagyok az ilyenektől,írtam ha kell küldök demo-t.Erre Gyik beírta,hogy azt is lehet hamísítani.Hunor erre meg,hogy ő adta a wh-t .Szóval szét röhögtük az agyunkat megint .
-
kerlac
őstag
-
SipiBcs
őstag
Írtam is a chat-re: XDDDDDDDDDDD
Csak abban is biztos vagyok, hogy felmegy "X" fórumra és telekiabája, hogy amikor lecsíterezte az admint, az kirúgta a szerverről!
A TS-t sajnálom, hogy nem tudok bekapcsolódni.... este 9 után zokon venné a család, ha hangosan röhögnék!
ui: Tegnap veled tetszett az adok-kapok!
-
PyroS
senior tag
válasz SipiBcs #7264 üzenetére
Éppen ezért nem is akartam kickelni de Booz kollega megtette.Azt megértem,hogy Hunort le csíterezik ő azért nagyon durván tolja.De annyira nem is ment jól nekem amikor rám írta.Csak mindig ott lődörgött előttem én meg leszedegettem.
Ja néha nagyon szidtalak magaban ,főleg amikor szépen csendben hátulról lekéseltél .De jó játék volt .[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
mennyire taposcsirkek vagytok vazz... egyik jobban nyavajog, mint a masik mintha oregasszonyok sirnanak a rendelo elott
hüllő
-
PyroS
senior tag
Jó van tudjuk,hogy egy gyiknak nem fáj semmije se .
Esetleg nem használ valaki ilyet?Revoltec gamepad
[ Szerkesztve ]
-
-
gyiku
nagyúr
Booz: "a két hete még 81 000 forintot kóstáló XFX GeForce 9800 GTX már „csak” 73 000 forintba kerül" mikor is vetted?
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
gyiku
nagyúr
válasz kavicssli #7279 üzenetére
nincs odairva hany cm? amugy egesszeges meret, nekem boven eleg.
tessek
- S-sized cloth mouse pad
- 250 x 210 x 2 mm / 9,8 x 8,3 x 0,08 in- M-sized cloth mouse pad
- 320 x 270 x 2 mm / 12,6 x 10,6 x 0,08 in- XXL-sized cloth mouse pad
- 450 x 400 x 2 mm / 17,7 x 15,7 x 0,08 inlustasag fajna... nembaj, raerek
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
ovecs
senior tag
Na mostmár minden csak attól függ, h mikor jönnek pegazushoz a cuccok, tőle veszem kb a komplett gépet, holnap vgay csütörtök este jön a szállítmány
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
athomi
veterán
Este nem leszek, a sörsátort választom a gép helyett.
-
SipiBcs
őstag
válasz Boci_83 #7293 üzenetére
Pozitív hozzáállás!!!!
Ott nem csíterezik le, max ha a gallér mellé hajigálja a söröket... A haverok már dőlnek - borulnak, ő meg szálfaegyenesen elviszi az összes kislyányt a többiek orra elől....
... Viszont akkor minek megy sörsátorba???
-
kerlac
őstag
Pyros!
béjelöltelek az iwiw-en,
bár sokkal szebb volt vivien...Én kérek elnézést....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest