Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Köszönöm szépen de egyenlőre elég a sajátom is .
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #7867 üzenetére
akkora cslók voltak mint két ház...Még Ricsi is kiakadt már a végére
Majd TS-en mesélünk rólaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #7953 üzenetére
Köszönöm szépen, de elég lesz nekem mégegyszer ennyi .
-
Sirandrish
legenda
csiter
olyan nagy szám 3dmark 06ban nincsis
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
az nem elég..éljél csak még jó sokáig..persze maradj fiatalos meg ilyesmi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ovecs
senior tag
Azt hittétek, hogy ma lesz gépem, és mindenkit lelődözök??? Csak mert én is azt hittem.....
De minden rohadt szállító engem utálAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Sirandrish
legenda
még ma se lesz? mikor rendelted azt meg?
hogy müködik ez a szállitás? boltbol rendelted egyenesen magadnak vagy van más megallója is?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kerlac
őstag
Kivételesen egy COD-os kérdés.
Arany fegyvert minden kategóriában külön-külö lehet szerezni, vagy cakk-pakk csak egyet?
és adott kategóriában minden fegyverrel kell az összes challenget teljesíteni?
-
ovecs
senior tag
válasz Sirandrish #7960 üzenetére
vasárnap megrendeltem itt valakitől: keddre lesz.....persze h lesz...
kedd:hát csak csütörtökön lesz.......
Na kedden megrendeltem mástól de már 2k val olcsóbban mára, elsőnerk mondtam h storno...
elmegyek a cuccért, erre felhív a srác már a helyszínen, h ma nem történt meg a szállítás
(ha holnapra se lesz meg, felgyújtom az egész várost)Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Sirandrish
legenda
minden kategóriában tehát Assault,LMG,SMG,Shotgun,Sniper van egy arany..
egy adott kategórián belül ha minden fegyora megvan a Red Tiger akkor adja be az aranyatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ovecs
senior tag
Most hívott: 4 re itt a cucc!!!!!!!!!!!
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #7957 üzenetére
csak a fényképboltba
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ovecs
senior tag
válasz Sirandrish #7971 üzenetére
Mondom most hívott megint a srác, valamit átszervezett, 4 re itt a cuccom a 11 kerbe kell mennem
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Sirandrish
legenda
ugylegyen
Banánt vigyél magaddal ha esetleg várni kéne rá[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
válasz Sirandrish #7967 üzenetére
akkor nem mostanság lesz meg, mert van jópár fegyver, amit egyáltalán nem használok...
-
Sirandrish
legenda
nekem már egyszer megvolt mind az 5..most hogy ujrakezdtem nem tartom valószinüleg hogy akár egy is meglesz
Főleg mivel ilyen mint M14,G3,P90,Dragunov, meg még jó pár olyan van amit utálok
mármint így használni..így nem hiszem hogy mégegyszer végigszenvedemamugy arany fegyo, AK-47,Mini Uzi,M1014,Dragunov meg a nagy gépágyuk közül az utolsó...
-
Moretimer
aktív tag
-
Moretimer
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
callofduty.hu-ról
Bizonyára mindenki járt már úgy, hogy kedvenc szerver üres volt, de mindenképpen azt szeretné választani, azon játszani. Ilyenkor jön jól a BOT mod. Szerintem rengetegen hallottatok már erről a modifikációról, melynek segítségével meghatározhatjuk hány bot ellen szeretnénk játszani, ,,skilljüket '' stb stb.. Hogy őszinte legyek én is próbáltam már COD2-ben, de elég fura volt, nekem nem is tetszett. Az emberek össze vissza futkároztak, és a pálya végéről adtak kispisztollyal fejlövést.. . Kicsit úgymond ,,fura'' volt. Azonban nem rég megjelent CoD4re is egy bot mod, ami a tapasztalatok alapján jónak ígérkezik. Lássuk mik is a legfontosabb tulajdonságai:* A botok reagálnak egyes gyorsszövegelésre, például On Me!, Move in! , Base of fire!
* Headquarters módban is képesek játszani.
* Perkek használatára képesek (Helicopter, Airstrike).
* Tudnak gránátot dobni.
* Életszerűbb mozgás.
* A botok nem állnak meg a lépcsőkön, így nem akadályozzák egymást a mozgásban.
* Korábban láthattuk hogy a nem megfelelő mozgás miatt ,,összeragadtak'', ezt is megszüntette a készítő. ->(PEZZALUCIFER)Úgy gondolom érdemes egy próbát tenni, veszteni nem lehet vele semmiképpen sem. Amennyiben a beharangozó alapján elnyerte a tetszésed nincs más dolgod mint ide kattintva letölteni és feltenni szerveredre, jó szórakozást
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Balinov
titán
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Sirandrish
legenda
szerintem ennek semmi értelme..akkor inkább Single...kb ugyanott vagyok nem?
-
gyerpi
aktív tag
válasz Sirandrish #7989 üzenetére
mondjuk CS-ben szerettem BOT játékot egész jó volt mondjuk cod-ban még nem játszottam és nem olyan mint SP sztem jobb
-
Balinov
titán
mondtam már,hogy marha fasza az új kamuflázsod? Overgrown jól jönne,ott mintha láttam volna valamelyik ablakba muskátlit..
-
Sirandrish
legenda
hát annyi hogy az SP-ben küldiket kell megcsinálni a BOT-ok meg ugye a Multis embereket helyetessitik...de mivel nem td gondolkodni mint egy ember szerintem nagyon hamar kilehet ismerni őket és utánna már könnyü ellene játszani...
-
gyerpi
aktív tag
válasz Sirandrish #7992 üzenetére
mondtam a cod-ot még nem próbáltam de a CS-ben a nehézségi fokozaton múlott és volt mit csinálni a hard-on igaz nem tud gondolkodni de lelőni igen
-
CséZé
őstag
Csatlakozom én is, Pyros sok boldog szülinapot
-
Pitbullos
aktív tag
hello alll az Americas army ba a leginteligensebek a botok granat elol elfutnak ha rajkuk losz elbujnak es hivjak a tarsaikat amig ezt cod4 ben elerik addig meg 10 verziot kell kiadjanak .
a 3 verzio is szarul sikerult most botok nagyon hulyek.xdarany fegyvert minden kategoriaba egyet kapsz es ahoz pl ak47 goldhoz az assault kategoriaba kell csinalj 100 killt es 150 headshotot minden fegyverrel; es ezt ugyanigy minden kategoriaba.
nekem eddig a sniper es a shotgun van meg.
ja es boldog szulinapot Pyros.
[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Balinov #7997 üzenetére
ja tudom de ha mar annyit gazdagodtak a hirk szerint legalabb ki adhatnanak egy normalis coop modot inteligens botokkal szerintem az egy nagyon jo jatek mod .
pl AA ba sokat tanultunk bellole hogy kell csapat ba jatszani hogy vedjuk egymast 9 en 50 70 bot ellen . a cod4 be ez a mod nagyon kapos lenne. de asszem ez csak alom marad xd.[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Pitbullos
aktív tag
este war skacok ugy tervezem 5vs 5 de lehet 6vs 6 is sd be ha osszegyulunk annyian aki nalatok a warszervezo az vegyen fel xfiren id: pitbullos
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest