Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah mizu? nem vagytok fennt? vagy hova mentetek? nem a NYEV-re?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
na most akkor nincs gamé?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
athomi
veterán
-
kerlac
őstag
válasz Sirandrish #5988 üzenetére
azért ez elég gáz, hogy már ilyen szinten is lezsíroznak mindent...hiszen azért valjuk be, nevetséges a tét...túl sokat nézik biztos a híradásokat, vagy vki képviselő gyerek és tanulta otthon. na ilyenkor mondja az ember, hogy baj van az országgal, mert általánossá vált a korrupciós viselkedés, az lett a minta. szomorú ez kérem szépen.
-
athomi
veterán
Sehol senki a szerókon, jó nagy játékot rendeztetek.
-
Moretimer
aktív tag
válasz Sirandrish #5957 üzenetére
Azért grat hozzá!
Mi is rendezünk kupát az FGCW klánommal,igaz az cod 2,
legalább garantált a korrektsége a dolognak.Moretimer
-
athomi
veterán
Na, beveszitek?
-
Sirandrish
legenda
igen mondta nekem is de azért PÜ-ben tájékoztathatnál a dolgok jelenlegi állásáról
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
hát sajnos nemtudtam hogy ilyenre is kell számitani..vagy nem mentem volna vagy ugyanezt megcsináltam volna a többi döntőssel..5en voltunk rajtuk kivül..megnyertem volna a VGA-t..eladtuk volna aztán osztozunk
-
kerlac
őstag
válasz Sirandrish #6011 üzenetére
függetlenül attól, hogy durván ez megy az egész országban, én sem hittem volna, hogy ilyen szinten is így nyomatják.... báár, azt hallottam, hogy a rejtvény-megfejtést beküldő nyertesek nagy részét is cimbik nyerik, oszt jól visszaosztanak..milyen szánalmas már...
hát ja, 3-4 cimbid besegített volna Neked, a nyereményt meg osztjátok
-
CséZé
őstag
Közületek nyomja valaki Link nickkel a cod4-et?
-
Sirandrish
legenda
jah...megnyertük volna mi az első 3at aztán eladtunk volna mindent és a lét meg elosztottuk volna...
-
Sirandrish
legenda
-
Boci_83
őstag
-
kavicssli
addikt
Mi ez a link nick?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
-
Sirandrish
legenda
nekem is a tied...persze tudom hogy volt egy ki csites segitség de nah
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #6032 üzenetére
hehe...de ezt miért kellett elmondani mindenkinek?
[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
Ma eladom a lapom és a procim. Legkésőbb szerdáig nem lesz gépem, de ha minden jól megy, akkor holnap már lesz. Procim van már, csak nincs amibe rakjam és nincs ami hűtse.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
tegnap elhatároztam,hogy az "ahoj slapci" bebindelt beköszönésemet megváltoztatom,aztán ma meg ugy döntöttem,mégsem. Tegnap DS-en (azt hiszem) S&D-ztem,mondom jólnevelt felnőtthöz illően beköszönök a fenti bid-del.erre az asd nickü egyén eleresztett a közösbe egy "húzzál a kurva anyádba te szlovák geci"-t..csak annyit tudtam visszaírni,hogy te tapló paraszt,magyar vagyok győrből.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
hát ja,aztán arra jutottam,hogy mivel ugyis kb fél hónapig van COD4 képes gépem,hagyom a faszba,és rohadjon meg,akinek nem tetszik
TomiGép: P35-DS3? amugy a 2180 qrva jó választás,lehet húzni őket,mint atomállat
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
athomi
veterán
Procim már van. E2180-as lett (2000Mhz). Alapon egy hagyányival erősebb csak a 4200+ X2-estől (2200Mhz), de alapfeszen menni kell 3.0-3.2Ghz-et. Hát, áttértem intelre.
Balinov: Micsoda kalandokban van részed.
mATX-ben gondolkodom, mivel a házam is mATX-es. Gigabyte G33M-DS2R
mATX-es lapok közül ez a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
ügyes kis cucc. Volt s754-es mATX int vga-s Giga lapom,meg előtte nf3-as is,szintén s754-re.mindkettő fasza kis tuninglapocska volt.A következő lapom,ha már lesz rá kint pénzem,szintén egy Giga lesz,egy 780G-s cucc egy Phenom-mal vagy egy 3magossal.
-
Balinov
titán
Köszönöm! Valszeg ha veszünk majd kint gépet,először notit fogunk...jó lenne egy olyat,amibe van 2GB ram,meg legalább egy X1250-es AMD vga vagy egy 8400M...
-
athomi
veterán
Amúgy tesztek alapján nem láttam indokoltak az E4xxx szériára költeni.
Balinov: mATX-esekből alig van lap, ami valóban rendelkezik tuningpotenciállal. Asus-nak, meg MSI-nek láttam még tuninglapját mATX-ben, de az Asus 300-as FSB-t sem bírt kiköhögni, az MSI is csak egy hajszállnyival jutott tovább.
A giga a 380Mhz-et is bírja, az E2180-asnak meg magas a szorzója, kicsi az FSB-je, így a tuninghoz minden adott.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
MSI-t én inkább..utóbbi pár évben - úgy az A64-ek kijövetlekor- elkezdtek antituning biosú lapokat kihozni..Jó választás a lap+proci kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest