Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
ha valaki küldene egy WH kiegészítést megköszönném, unalmas hogy 25 játékosból 20 a pálya másik végéből leszed...
-
Sirandrish
legenda
Nah szevasztok!
Megjöttem a nagy versenyről!
80an voltunk döntőbe bejutva 5ik lettem...nemis rossz eredmény ahhoz képest hogy az egész meg volt játszva..már jóelőre el volt döntve az első 3...És ami mégjobb hogy maradtak még ajándékok amit "véletlen szerü" sorsolással osztottak ki...nah ezt ugy kelett elképzelni hogy volt egy nagy regény (valami Fantasy), egy WOW figura és egy GoW eredeti game...plussz néhány kemény 500ft-s pizzautalvány meg hasonlók...nah a szervező ugye a véletlenszerü sorsolást ugy gondolta hogy kedve szerint egy papirrol felolvas néhány számot...és mit ad isten..a 3 dobogós helyezett benne is volt a számokba...természetesen a gamet a figurát és a könyvet el is vitték...aki nem lett dobogós és ugy nyert az meg kapott egy szaros pizzautalványt...
az admin aki kezelte a mapokat időket stb alias console kérdezte mi legyen a döntős map...sokan mondták Backlot aztán Crash stb..aki a későbbiekben ugye megnyerte az egyedül megemlitette hogy Crossfire...ahogy kimondta már a szervező mondta is a mikrofonba hogy a döntő map a CF lesz...a skac akinek megkelett nyernie az utolsó 40secben még 6 frag hátrányíban volt...nah ekkor nagy visitások balázs ölj még ide gyere stb és beálltak elé faszányosan hogy lelőhesse őket...ezzel meg is nyerte a versenyt...
Amugy selejtező (Crash) első lettem, Középdöntő (Vacant) 2. lettem.
a döntő meg...hm hát 5.
azthiszem ez volt az utolsó ilyen versenyem...azért hogy még egy ilyet is előre lezsiroznak...hát...undoritó...persze a döntősök köztük én a dobogósokon kivül semmit sem kaptak...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #5957 üzenetére
hülye korrupt gamerek...
-
Sirandrish
legenda
de ez mi?
bazdmeg ugy felhuztam magam hogy az hihetetlen...ha ezt tudom el se megyek..minek?
Szégyen hogy ilyen megtörténhetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gabx76
őstag
válasz Sirandrish #5959 üzenetére
Helyileg hol volt a verseny?
-
CséZé
őstag
Én sajnos ezen meg sem tudok lepődni, mit vársz Mo-tól? Rendezzünk egy versenyt! De már a nyertes megvan! Részvételi díj volt? Mert ha nem akkor az nyert aki rendezte vagy ismerőse.
-
Sirandrish
legenda
volt..és ismi nyert...vagyis volt a főszervező aki leszart mindent..az gratulált minden döntősnek..de voltak ilyen segédek akik intézték a dolgokat ..nah azzok voltak a gecik...ők baszták el az egészet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #5963 üzenetére
Mennyi volt a beugródíj? És miket lehetett nyerni?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
700ft volt előjegyzéssel..8800GT, Razer Egér és COD4 az első 3nak..plussz emelett volt pizzautalvány,poló,gow, wow figu, könyvek stb
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #5965 üzenetére
Hát egész jó lett volna ha tényleg nincs előre lezsírozva
-
Sirandrish
legenda
ha az első 3 nincs akkor 2. vagyok...vagyis ha nem állnak egymás elé...
érdekes is volt hogy aki 3. lett az elődöntőn alig verekedte át magát a döntőbe meg 30fraggal voltak 3an a 4. meg előttem..[ Szerkesztve ]
-
mr.saint
tag
válasz Sirandrish #5967 üzenetére
Szarjál bele! Ezen már nincs miért mérgelődni! Gyere meghívlak egy sörre meg valami rövidre is Nekem is úgyis tele a hócipőm!
-
Sirandrish
legenda
válasz mr.saint #5968 üzenetére
ÁÁ te hiányoztál barátom
Te egy fasza skac vagy
NEm az zavar hogy nem nyeretm vagy hogy csaltak hanem az hogy olyan feltünően hogy ihaj...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mr.saint
tag
válasz Sirandrish #5969 üzenetére
Sok undorító dolog van ebben az országban ám barátom! Látod szartak arra magára a játék szellemére és ez által akkor az már milyen játék? Nevetséges! Na nemsokára izzíom az ak-át
-
Sirandrish
legenda
válasz mr.saint #5970 üzenetére
én direkt minden fegyoval mentem
Selejtezőn Mp5, Középdöntőn AK, Döntő meg M4Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cucmalajmc
tag
sajnállak. én velem is történt már ilyen. csalással elvették tőlem az 1. helyet...szabályt módosítottak meg mindent elkövettek ellenem. (horgászversenyről beszélek most).
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #5967 üzenetére
azért ehhez is jár a gratula mármint neked.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sirandrish
legenda
válasz cucmalajmc #5972 üzenetére
hát tudom hogy előfordulnak ilyenek de nekem még uj volt hogy ilyenek egyáltalán megtörténhetnek
-
athomi
veterán
8 emberből 6-7 csipával. Na ezért is vicc pam nélkül tolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #5979 üzenetére
Nem, mivel tegnap kiléptem. Bár ezt tegnap te is olvashattad.
-
kavicssli
addikt
Sirandrish gratula
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Akkor ezt kötelező megnézni és kipróbálni! [link] Esetleg valakinek van kedve egy kis esti lövéshez? nem ezen a pályán hanem PH vagy NYEV szerverenSajnos egy rosz 500ft os egérrel nyomom remélem összejön jövőhónapba a fizuból valami jobbra
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #5981 üzenetére
hát nagyon szépen köszönöm..bár tudom hogy lehettem volna jobb is csakhát volt 3 kis faszkalap...ezért nagyon zavar hogy ugymond dobogós hely nélkül jöttel el de legalább tudom hogy nem rajtam mult..
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #5986 üzenetére
Elhiszem! amúgy hovavalósi vagy hogy Nyíregyig elmentél? Pesti vagy? mert az szép kis utazás volt
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #5987 üzenetére
dehogyis...Nyíregyházi vagyok...az utazással nem volt gond
kb 4-500méterre volt a helyszin a kecótolEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nah mizu amugy errefele? senki sem akar Vasárnap délelőtt lődözni??
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #5992 üzenetére
dehogynem. már a reggelin is túlvagyok,ugyhogy hajrá!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Amúgy sorry booz & Ovecs,a tegnapi lelépésért.Nem volt más választásaom
Mi lett amugy a vége?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kavicssli
addikt
Én is benne vagyok!
-
athomi
veterán
Nekem megy a gépem, néha netezni is leülök, de délelőtt vhogy nem veszi be a gyomrom a játékot.
kavicssli: Milyen néven tolod a játékot?
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #5993 üzenetére
nah akkor menjetek valahova (főleg TS-re) tomival van egy kis megbeszélnivalóm és megyek énis
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.