Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
jah vágom...mondjuk be is kakiltam volna ha stiluslopásról beszélnénk (velem kapcsolatban )mert még egy részt se néztem végig...egy részt láttam amiben (gondolom az összesben) egy bunko paraszt volt a betggel és annyi bőven elég is volt belőle...
felvettelek iwiw-en...azthiszem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #5799 üzenetére
ha menne a cod4playerben a rewind akkor nem lenne akkora munk,amúgy talán az egy nap is kevés rá..gondolj csak bele,egy 3000pontos TDM demót,mire végignézel,rögzítesz...aztán még pláne,ha neadjisten szoros is..Gyiknak van egy Bloc vagy Vacant TDM-e...3knál van vége...hát..több,mint fél óra volt lejátszani...valami 30 vagy 40ponttal nyert az egyik csapat..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #5803 üzenetére
jahjah..ha vissza lehetne tekergetni akkor nem lenne gáz...csak sajna erre nem gondoltak.
Szerencsére nekem csak SD demoim vannak ugyanis 99%ban SD-zek
WAR meg csak SD és csak a WARokat veszem felEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kerlac
őstag
-
gabx76
őstag
Feladom. Tegnap Életem párja elpáholt Shipment-en. Maradok a tetrisnél.
-
Sirandrish
legenda
-
gabx76
őstag
válasz Sirandrish #5809 üzenetére
Azt már megszoktam, hogy PH, meg NYEV szerveren rendszeresen az alsóházban végzek, de eddig legalább otthon én voltam az "úr" (konyha és környékét kivéve). Erre tegnap egyszercsak ez történik. Igaz, hogy "kés only" kör volt, de akkoris!
Aztán igyekeztem visszaállítani a férfibecsültet, de sikertelenül. Miután megkérdeztem, hogy "mikor lesz vacsora?!" a válsz rövid vol és lényegretörő:
- Amikor a vesztes megcsinálja.kerlac:Ezért van nálunk két gép. A másikat telepakoltam olyasmivel, amit ő szeret.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
vagy ő a moderátor...
Andrish: S&D az nem gond,gyikét is ugy cisnálom bérbe,hogy ha meghal,akkor fast forward (5x sebességre beállítva),azt mikor visszaszámol a következő kör kezdetéig,akkor 0:02-nél 1x-s lejátszási sebességre váltok
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
-
ent
őstag
válasz Richard #5838 üzenetére
Vazz, te, én eddig. Ricsi gondolgozz még 3 emberen. Az se baj ha nem PHs. Mondjuk Andrisnak örülnék még, ha folytatja remek szériáját, mostanában. De tényleg PÜ-t írjál tagok véleményezése és kitűzése miatt.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Makaveli
senior tag
Hogyan lehetek klántag? Úgy érzem, készenállok.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
ent
őstag
Van egy srác aki mindig KFA szerver, vagy melyik, állandó tagja, majdnem Bad______.
Qva jó csipás, megkereshetem. De egyébként ez a döntő, a csipás. Valakit te szerezz Ricsi, Vazz.WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs