Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Egy 22"-os TFT monitor a netezéshez, videózáshoz, single játékhoz, és a régi CRT moncsi a multihoz.
Elfér mindkettő az asztalon.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
hát,fura votl az szent.egy phillips 17" CRT-ről szokmányoltam át magam..először a videók is qrva furák voltak
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
ent
őstag
válasz Richard #6645 üzenetére
Ne gondoljátok, hogy szétesik vagy szar. A Dell azért csak Dell... Az Acer vagy LG ebújhat mellette, sőt a dellnek 0,23 a pixel mérete, az acer és lg esetén 0,29ig is elmegy.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
Nah szóval...lemaradtam valamiről?
Azt látom hogy 10 perc alatt megint lett vagy 50hsz de csak teknikai adatok vagy volt valami az online CODrol is?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #6343 üzenetére
miért is?
gyiku:nem fáziskésé most értem gépközelbe!
-
Makaveli
senior tag
Valaki jön?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
CséZé
őstag
bravo egy dléelőtt alatt ~300HSZ...Tegnap meg egész nap alig valami...
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #6664 üzenetére
el vagyok még klán nélkül is...
-
Sirandrish
legenda
Nah nembaj..azért ne add el magad senkinek mert majd én megtárgyalom hogy ne legyél klán nélkül
DE ne add el magad!!!!
kis türelemmost nézem #6666
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #6666 üzenetére
Mi az h ne adjam el magam? Mit szervezkedsz te a hátam mögött?
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #6668 üzenetére
sry, azt hittem beleszólhatok elvégre rólam van szó!
-
Sirandrish
legenda
-
Makaveli
senior tag
Sirandrish jössz egy kis szösszenetre? Mondjuk más is jöhetne... (rajtad kívül )
[ Szerkesztve ]
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Sirandrish
legenda
válasz Makaveli #6671 üzenetére
most nem..Tomival kommunikálok...nemsoká megyek..ha ugy van menj fel a szeorra és megyek amint tudok..
nah mehetünk ha gondolod[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
wow mi folyik itt? Lassan vér?
-
mr.saint
tag
Na akkor! Ha megyek valahova meg mikor elmegyek illik köszönni!
Még ha szarul is állok! főleg ha klántag akarok lenni Na csak ennyit akartam! -
gyiku
nagyúr
huni? 10 perc mulva 9
hüllő
-
cucmalajmc
tag
Andrish téged biztos érdekel.
[lanverseny] -
athomi
veterán
Már vagyok, csak szenvedek még egy-két dolgoggal.
Lesz még később vki? -
Sirandrish
legenda
válasz cucmalajmc #6682 üzenetére
remélem a dobogósok már megvannak csakis akkor érdekel
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt a korán kelőknek!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
ezen jót kacagtam itt a melóhelyen! Gépépités project hogy áll Jack Sparrow kapitány ?
Mellesleg tegnap 2 napja megkeresett a PitBull Klán vezetője hogy lépjek be a csapatba
Benézhetnétek ma a szerverre! Tök jó Custom mappok vannak! és a társaság is jó![ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Balinov
titán
szevasztok lányok!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
gyerpi
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
No szóval 1 éve tértem át én is 17" crt-ről 19" tft-re szenvedtem is vele a cod2-ben úgy 1 hónapig, volt úgy hogy 1 hétig nem játszottam ez miatt, de én iskolás korom óta szemüveget hordok olvasásra és mivel munkában idestova 12 éve szgépekkel dolgozunk még jobban elromlott a szemem /nem mondom, hogy csak ettől de az orvos szerint 80%-ban hozzájárult ez a tény/ és úgy 3 éve 1 egész dioptriával kellett emelni a szemüveg erősségét és mivel munkába és otthon is crt-m volt este már majd ki akart folyni a szemem annyira könnyezett
tavaly óta mióta tft-m van munkába is otthon is a szememnek semmi baja vagyis nem könnyezik akár mennyit ülök előtteXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
kavicssli
addikt
tegnap csajoztam de csak egy bő félórára tudtam fellépni! azt hiszem akkor meg pont te nem voltál!Viszont ma koczkulás lesz..
már megemlitettem hogy jöjjön pár PH-s illetve NYEVes a PIT szeróra de szavaim süket füleket találtak
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
ááá...Ennyi van az egész COD4 versenyről...nem nagyon erőltették meg magukat
Lapozzatok picit leljebb ott lesz hogy CoD4 verseny...kemény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest