Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Tsumaas #9001 üzenetére
nos mivel 4 uj palya lessz az 200 mb korul foglal es + az 1.6 patch
szerintem 250 es 300 mb kozott lessz a merete.
mert a normal palyak atlagosan 35 mb meretuek igy az uj palyak se lesznek 35 alatt[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
-
Sirandrish
legenda
-
Boci_83
őstag
Pálinkás jó reggelt!
JA hogy dél van.[ Szerkesztve ]
-
-
-
sK0t
tag
Üdv.!
Ez miféle csíter emberek klánja?Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
Sirandrish
legenda
Hát ki kell találnunk valami ha felakarjuk venni a lépést veled és mentoroddal Tibitomival
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sK0t
tag
válasz Sirandrish #9010 üzenetére
Kérlek, mi nem vagyunk 1 szinten.
Se vele, se Panjabi Mc-vel (Cucmalaj mc)
De majd ha nem laggolok, és annyi fps-em lesz mint neked, akkor majd véged mint a botnak
Mellesleg este szervezünk valami wart ?
Lehet mennék, ha beférek!
Vagy sok emberre szervezzek?Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz cucmalajmc #9013 üzenetére
mekkora war volt már tegnap..azt se tudtam mivan...megint kezdhetem előröl a fejlődésemet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #9018 üzenetére
biztos az a sok fps elvette a skilledet
-
sK0t
tag
válasz Sirandrish #9017 üzenetére
Öööö mostanába 15-30 és mellé néha úgy belaggolok, hogy nem is látok semmit, durvábban mint Zeee
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
-
ent
őstag
Amikor az Úr fogakat adott neked, egy állati jó segget cseszett el.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
CséZé
őstag
Lesz ma warzás?
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #9031 üzenetére
Állítólag vmit megváltoztattak a sebzéssel vagy a szórással. Olyan mint ha félúton lenne a sima és a HC mod között.
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
Egy uj mod amely a Pezbot modra épült es tartalmaz több agressziv bot zombit amelyek többször is ujra élednek hogy a játékosokat le gyilkoljék. A zombik 15 hullámba támadnak az elsö hullám 30 zombival kezdodik és a számuk növekszik a nehézségszinttol függöen hogy van állitva. A zombik élete meg lessz növelve és sok fajta zombit akarnak a készitök beletenni egyelöre egy fajta van meg tesztelés alatt. Lehetséges lessz 400 zombi botot is beletenni a játékba. Ezek a bot zombik nem fogják foglalni a szerver szlotokat mint a pezbot modba,jelenleg meg bénak es nem tudnak löni de helyette karmolnak ütnek harapnak mindent megtesznek a játékosok elpusztitásához. A fegyverek sebzése és tár kapacitása meg lessz növelve és uj skineket is kapnak. Amint meg tudok uj hireket erröl az érdekes fejlesztésröl a honlapomon értesülhettek rola.
Pitbullos
-
Pitbullos
aktív tag
Cod4plug Csatlakozz a szerveredre a honlapodrol
Ujabb hasznos kis program. Használata egyszerü, kicsomagolod es felinstalálod majd a honlapodon elhelyezed az alábbi link kodot:
< A href= "cod4://60.234.76.189:20800/">Join< /A>
Az ip-t átirod a saját szervered ip-re.
Ha felraktad a programot akkor a mi szervereinkre is tudsz csatlakozni a ball menu oszlopban a "join to server"-re kattintva.
a programot letoltheted a honlapunkrol
[link]
Pitbullos[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
Chinetown a nyerő pálya skacok. Készüljetek, ez lesz a mapunk!
Creek is jó, de veszélyes csipák ellen... kihúzva
Az iroda megtámadós pálya nehéz a rengetek színes TV miatt, több szint, felejtős...
Kiképző pálya meg olyan mint a konténeres map, picit nagyobban. Élvezhető egyébként, bejön, majdnem elcsábúltam kínaváros felől.
Kicsit többre számoltam, egyedül a hegyes map egyedi, nagyon tetszik, szép.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
tegnap kipróbáltam és nem vettem észre hogy a sebzés változott volna...bár feltünően könnyen lőtt le Kisa.
-
Sirandrish
legenda
az kell nekünk...majd a sok cod2es meg ugy fog alázni rajta hogy összeszarjuk magunkat...de mind1...
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #9043 üzenetére
nekem a hegyes map nem jön be..a többi viszont tetszik
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #9045 üzenetére
Cod1 ben volt carentan. A legjobb mp map volt, piszok könnyű cod4 füsttel rusholni és piszok könnyű védekezni is. A középső ház a lelke mindennek. Nagyon állat. Kidolgozzak skacok egy taktikot rá? Ház nevekkel, ki hova, ha lelőnek vkit ki megy át, stb.???
-
ent
őstag
Tegnap rájöttem, hogy 125fps helyett miért van csak átlag 112. 1600x1200 felbontásban gémelek .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest