Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #6799 üzenetére
Nem....arra gondolok ha nem ugy alakulnak a dologk ahogy elterveztétek és mittomén haza akartok jönni akkor van mihez nyulni vagy annyi amennyit ott 2-3 honap alatt feléltek?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #6801 üzenetére
jaa,a magyar államnak hála,lesz.Ha a házidoki is úgy akarja.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
a Piacon volt egy munkatársam anno..saját magáénak árult és jól is ment neki aztán kiment olaszba paradicsomot szedni nyárra és annyit keresett amennyit itt másfél év alatt...többet nem is dolgozott csak nyáron olaszba
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #6803 üzenetére
aha értem..hát mindenesetre sok szerencsét a messzetávolba és ha hazajöttök csak nyaralni jöjjetek én azt kívánom
-
Sirandrish
legenda
jah azt mondani is akartam hogy jó nagy szemét állat vagy...direkt itt irtam CsZ-nek hogy érdekelne miket erre te sunyi módon a hátam mögött szervezkedsz msn-en...
Nem baj véágülis lehet NYEV-es de amíg te is tag vagy a Szinvonal a béka segge alatt marad akárhány Jó játékost is ráncigálsz oda
Ennyit akartam..továbbra is fennt tartom azt amint eddig..egymáshoz szólhatunk stb ezzel nem változott semmi de egyre mélyebbre ásod magad az ilyenekkel a szememben...ez csak egy vélemény..VÁLASZOLNOD SEM KELL RÁ!!!
Puszika...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
Booz: innentol erdekes
hüllő
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
71 perc alatt 240giga
Nah az a 60giga meg tuti jó ugyhogy le is állitomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ovecs
senior tag
Vazze vasárnap megyek mosonmogyoróvárra, viszem le a gépet
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
gyerpi
aktív tag
válasz Sirandrish #6807 üzenetére
No, de én válaszolok gyík nem egyedül döntött ts-en aki ott volt mindenkit megkérdezett és senki nem mondott nemet -ennyi
amúgy pedig úgy is CsZ - dönt[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
athomi
veterán
Össze ne vesszetek már egy emberen. Felajánlotta mindkét csapat, majd CsZ dönt szimpátia vagy tudom is én mi alapján. Nem kell ezen megsértődnie senkinek.
-
ent
őstag
Mostantól szólítsatok Zsuzsinak, felvállalom én is mint Boci nemi identitásomat...
[ Szerkesztve ]
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
LoooOoooL
de asszony ugye még nem tud "rólunk"?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
azthiszem nem érted a lényeget...mind1...nem kívánok a témához többet hozzáfűzni...
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #6825 üzenetére
Már sejti, úgy érzem. Lassan 2 hónapja nem nyúltam a bugyijába.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
Weheheheehe...az már nem semmi akkor
remélem azt nemtudja hol lakomamugy kaki a link az aláirásodba..
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #6827 üzenetére
pont, hogy te nem erted a lenyeget, de ezen en mar nem akadok fenn
hüllő
-
Sirandrish
legenda
én értem a te "érveidet" csak te nem érted az én felháborodásom okát...dehát mit is várjak egy hűllőtöl?
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #6831 üzenetére
Hogy érted kaki? rosszul van beillesztve?
-
Sirandrish
legenda
warszervezésbe is az a msn-ed van amit egyba főbe linklesz
-
Sirandrish
legenda
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #6834 üzenetére
nekem nincs most ervem. te gondolsz vmit, felhaborodsz rajta, en meg pont leszarom
hüllő
-
Balinov
titán
Erről az a vicc ugrik be,hogy pistike krédzi az apukáját,hogy milyen a punci szex előtt és után.Apuka pirul,de elhatározza,hogy bár virágnyelven,azért elmesél kiffiának a lényeget
-Kisfiam,a punci szex előtt olyan,mint egy illatos,nyíló rózsa.
-És utána?
-Hm....mondcsak Pistike,láttál te már bulldogot majonézt enni?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
-
gyiku
nagyúr
-
Makaveli
senior tag
Nem jön valaki?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Balinov
titán
Tessék,ezen ne múljék.
Parasztbácsi felmegy..khm Vecsésről a városba.Elintézi ügyesbajos dolgát,azt még van 2 órája a buszig haza.Áll a buszmegállóba,látja,hogy szembe van egy piroslámpás ház.Szem
felcsillan,bemegy.Látja a madam,kérdezi,kiféle,miféle..mondja a parasztbácsi,hogy :
-Hát lányom...van 2ezer forintom,szeretnék valami jányt.
-Az nem valami sok,menjen fel a tetőtéri folyosó végén a 12-esbe,Irma elintézi
Bácsi felmegy,el van készülve,hogy ennyiért valami debellát kap,benyit,erre egy normális alkatú,csinos nő fogadja.Parasztbácsinknak felcsillan a szeme.Elkezdenek témázgatni,bácsi bevágja az írtózatost hátulró..nyomja,nyomja,de az istenér nem akar megfelelően csúszni a gyik.mondja a nőnek:
-Lányom,tudom,hgoy nem fizettem sokat,de ez igy nem állapot,nem csuszol,az istennek nem fogok igy elmenni.
-Bácsikérem,semmi gond,gyorsan befutok a vécébe,3perc és jövök,meglássa jobb lesz.
JÖn vissza a nő 3 perc mulva,parasztbácsi nekidurálja magát,istenen csuszik,pikkpakk elmegy,kéjesen megkérdezi:
-Lányom,mint csináltál magaddal,hogy ilyen finoman csúszik a gyikom benned?
-Hm...elvakartam a sebeimet....6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
leszarsz te mindent és mindekit...mert ha csak engem az még érthető..csak te azthiszed hogy te vagy itt a Jani közbe egy kis senki vagy...
-
Makaveli
senior tag
válasz Sirandrish #6847 üzenetére
Ne vitatkozz, gyere.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest