Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #5812 üzenetére
hát azért mikor 1-1 körbe van 1-2 olyan megmozdulás akkor ugyanolyan szopi mint a TDm akár..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
ENT & RICSI!!!
nah ez a profi dolog azért meglepett
1. tartotok-e egyáltalán méltónak hogy egy Úgynevezett "profi" klánhoz csatlakozzak?
2. nekem nincsen eredeti gamem (bár lehet holnap nyerek egyet)Ent-től kaptam PÜ-t de pl Ricsi szerinted felnőttem én már a feladathoz? Mondjuk az is érdekelne hogy Ent ezt komolyan gondolja-e...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #5855 üzenetére
Hát csak akkor áll a profi ha csipázol
Fel kell amugy kötni a gatyádat, mert van benned lehetőség. ha nem szeppensz meg egy olyan meccsen ahol aztán tényleg figyelni kell midnen egyes kis zajra meg képkockára akkor nincs itt baj. Simán meg fogod állni a helyed.
Más: Holnap ugyis megnyered. Ha meg nem akkor veszel egyet
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #5856 üzenetére
Én szeretem komolyan venni a dolgokat azzal nem lesz gond
Ent-el ezt már milliószor átbeszéltem.
Hát nemtudom...muszály csipáézni? vagy azt akarjátok hogy 3 kör alatt feladja az ellen?Más: az a baj hogy az első helyezett VGA-t kap nem CoD4et
egoPista szólott belőlemés köszönöm az elismerő szavakat
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Sirandrish #5857 üzenetére
Akkormeg no para
Hát igaz végülis. Ha csipa van a kezedbe akkor nekünk nem marad frag
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #5854 üzenetére
annyi meg belefér...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #5858 üzenetére
nah ezaz...aztán megint jön a siránkozás hogy No sikerélmény.
Tehetek én róla hogy mindenki az én célkeresztem előtt szaladgált?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #5860 üzenetére
80demonál is belefér?
me akkor elküdöm őket aztán majd a átkonvertált videket visszaküldödEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #5863 üzenetére
kuggyed neki, befarcol a koma. meg enyemekkel sincs meg szerencsetlen
hüllő
-
Sirandrish
legenda
durván 50-60 óra anyagot nem sokból tart végignézni...kiválogatni/kivágni a jó részeket aztán felvenni majd átkonvertálni...pilla alatt megvan
-
Balinov
titán
Délután valaki? Olyan 3-4körül már ráérek,ma rövidnaposch vagyok!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #5866 üzenetére
szerintem én ráérek de lehet megyek TDM-ezni..gyakorlok picit holnapra
-
Balinov
titán
többet nem kérek,szerintem örülök,ha addigra letudom upload-dal együtt a TE TDM-jeidet,mire lejár a felmondási időm bár a héten megint megtudtam párat csinálni
-
CséZé
őstag
Héhé! PH! pubszeró IP-je mi is?
-
Sirandrish
legenda
-
-
-
kavicssli
addikt
Lesz valami gáme!?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #5880 üzenetére
el kell itthonról ugranom,egy félóra max és leszek megint.igazolj vissza X-en,hogy lássam,merre kolbászolsz
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #5882 üzenetére
ha visszaigazolok se látod me nem leszek fennt mivel akkor nem megy a game
Gyere fel ts-re és szolj beEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Makaveli
senior tag
Lhetne valami ismertetőt írni, hogy mi kell tagfelvételhez... Mert én szeretnék felvételt nyerni, úgy érzem készen állok...
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Sirandrish
legenda
válasz Makaveli #5884 üzenetére
jössz most 1v1?
Megnézzük mit tudsz..ha szarrá versz akkor jöhetsz sztemegyébként semmi nem kell...ha látjuk benned a tehetséget akkor megkérünk mi magunk
[ Szerkesztve ]
-
Makaveli
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz Makaveli #5886 üzenetére
PH-ra..azt betudom állitani FFA-ra
ott várunk[ Szerkesztve ]
-
Makaveli
senior tag
válasz Sirandrish #5887 üzenetére
Nekem PH-t nem ismeri fel xFire...
-
Makaveli
senior tag
Nem is bírom flvenni a PH! szervert... Megnyomom hogy hozzáadás, és nem történik semmise. Pedig 2 hónappal ezelőtt ment...
-
kavicssli
addikt
késelős+snipás!Jó volt csak későn ugrottam be!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
CséZé
őstag
aki még nem vett fel xfire-re az nyugodtan megteheti, persze ha fel akar
xfire: cseze89 -
-
Makaveli
senior tag
válasz Sirandrish #5893 üzenetére
Hogy lehet? Hogy lehet felvenni a PH!-t? Mi lehet a baj?
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #5894 üzenetére
Este jó lenni ütni még valami TDM vagy FFA-t!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest