Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz BandiHUN #4941 üzenetére

    Lorenzo hsz-ére válaszolok de MINDENKINEK AJÁNLOM elolvasni!!!!
    Legalábbis azoknak akik WARoznak!

    ezzel tökéletesen egyetértek..mármint az SD-ről...ezért nemis WARozok mostanában annyit mert semmi értelme...5v5ben is azt veszem észre sokszor hogy plantelek és simán mögémjönnek és lekéselnek vagy benéz egy ablakon és gond nélkül lelő aztán mikor názem a többieket sehol senki még a közelembe se...az hogy egy ember másfele megy az egy dolog de az hogy 15 sec mulva már az ellenség kezdőjén van az tulzás..nem szeretem...szurja a szemem hogy egyszerüen nem képesek sokan felfogni hogy mi is az az SD...mert ha még PUBon csinálják megértem de WAR-on???

    Másik idegesitő mikor mi védünk...vagyunk 4en 1 ellen a táska egy halál jól kempelhető helyen...és mit csinál a 4 emberből minimum ketten? hát elmennek levadászni azt az egy szerencsétlen ahelyett hogy leülne a seggére 30secig...és persze leszedik őket mert szarrá kempeli az agyát az illető...

    Nah mindegy...én nem fogok így warozni...ha ilyet tapasztaléok akkor lelépek...nem a csapat ellen szól vagy nemis egy ember ellen de ha már WARozunk (mégha jóval gyengébb csapat ellen is) akkor szeretném ha nem a fragvadász hajlam irányitaná az embert hanem a csapatszellem és azt csinálná ami a csapatnak jó.

    Meg azt is unom mikor gyengébbek ellen játszunk hogy lerohanja őket mindenki mert hogy fél kézzel is gyaláznánk őket...és akkor mivan? legalább lehetne gyakorolni a "Taktikát" ami egyébként nincsen mert ugye mire elszálnak a granyok már az ellen kezdőjét ostromolják sokan..

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák