Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #4098 üzenetére
Jobb mint az előző lényegesen
Nézd át a CoD4 fórumot és úgy csináld meg a felvételt ahogy fiftyke javasolta, akkor még a minősége is baró lesz. De a HUD és az FPS-mérő megint benn maradt[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
de lagometer már nincs szép sorban
JOBB???
nekem nem tetszik annyiraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
Hát ilyen még nem volt, ma vagy 3 szerverről kiszavaztak, vagy kidobtak... hihetetlen.
Az egyikről demóm is van...!**********
-
Sirandrish
legenda
FRAGMUVI
Véleményeket kérekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
dobjon meg vki egy everest 4.50 ulti seriallal pls, nem talalok
hüllő
-
gyiku
nagyúr
koszi mindnekinek
hüllő
-
BandiHUN
veterán
ahol bejelentkezel,jobb felül,"még nem regisztráltál?Kattints ide!" vagy ha igy jobb : http://nyevclan.extra.hu/register.php
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
athomi
veterán
Pls vegyük már le a szeróról a szavazást. Két köcsög bent játszott a szerón, erre kibannoltak és most nem is tudok felmenni.
-
Sirandrish
legenda
tegnap volt egy érdekes WARunk..vagyis nemis érdekes volt inkább csak parasztok voltak az ellenék.
Milyen eredményt lehet kirakni egy olyan WARról amin az első map 11:9 oda a második map meg 10:3ig ment normálisan...azaz gyakorlatilag már nyerték...játszottunk is tovább...majd 3 kört gyorsan lehoztunk és 10:6nál szó nélkül leléptek?Ilyenkor mi a második map eredménye?
Onnantól mindet nyertük és 10:10 a vége vagy feladták és 20:0 ide vagy ilyenkor hogy van ez?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #4109 üzenetére
Nah én csak most tudtam letölteni, de nekem tetszik! Ultrásoknak lehet hogy nem ennyire... Egyre jobb lesz ez!! grat
A tegnapi war meg ja, kicsit érdekes volt...! Hihetetlen.
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #4119 üzenetére
Hát igen..nekik megköszöntem a végén a közremüködést
KöszikeJah a tegnapi war..nemhiszem el hogy nem bírtak volna még ki 4-5 percet arra a 4 körre..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyerpi
aktív tag
válasz BandiHUN #4093 üzenetére
minden este úgy válunk el hogy holnap este aki tud jönni az jön és megy a war neked is írtam már 1 párszor nem lehet úgy war-t szervezni no most holnap 7vs7 és aztán meg semmi mert low ellenfelet nem találunk csak mondjuk med+++, stb. ilyen szintűekkel meg nem nagyon érdemes mert magas szinten megy az alázás
amúgy meg ha látod xfire-n hogy játszunk miért nem jössz fel ts-re megkérdeni, hogy mi a helyzet vagy írsz xfiren és mondjuk szombaton nem 3 hanem 4 waroztunk volna.XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
kerlac
őstag
válasz Sirandrish #4109 üzenetére
hogyan lehet innen letölteni? összevissza linkelek, mindenfélét kiír (File download is ready...pedig nem), de semmi. pedig kíváncsi lennéka múvíra. hm?
-
gyerpi
aktív tag
no meg tudná nézni valaki van még szavazás a szerverünkön
elvileg már nem kéne, hogy legyen
sajna megint én vagyok a ludas bocsi
eleve nincs benne a szavazás tiltás vagy engedélyezés úgy kell utólag belerakniXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Balinov
titán
Ja,különben sziasztok! Sajnos hosszúhétvégén elég inaktív voltam,nade majd a héten bepótolom!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
gyiku
nagyúr
nah, nincs mara melo, kocc haza.
hüllő
-
gyerpi
aktív tag
amúgy sorry egész vasárnap nem értem rá hétfőn is csak este értem rá és anyáméknál meg az istennek sem tudtam be tenni a gamet originál kérte a 2 dvd-t mikor csak 1 dvd /dupla sávos/ az egész nem értem
amúgy meg tudnátok nézni van még az a qrva szavazás a szerónXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App