Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Mi ez?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Balinov
titán
Fijjug,kurva nagy a gáz,ugynézki 1,5 év után lefefküdt a Motorola kábelmodem.Nincs netem tegnap délelőtt óta otthon.Telefonról irok most is.7főre ígérték az új modemet,de még felhívom őket,ne basszanak már hátba,hogy 7végére net nélkül marasztalnak!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ovecs
senior tag
Ezek az xfiresok töketlen balfaszok!!!!
Elküldöm nekik a problémámat privát üzetenben, erre azt írjak, hogy kjérdezzem a technical fórumban, ahol mellesleg már kb egy hete ott avn az első oldalon a problémám, de egyik sem tud normális megoldást mondani
Szóval eléggé elegem van belőlük, de hát ha minden nap írok valamit, előbb-utóbb hátha válaszolnakAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
BandiHUN
veterán
linkeld már be,hol irogatsz nekik...egyébként valami kiderült már abból,mi a felvétel feltétele?én azt hittem,a szerókat boldog-boldogtalan indexeli befelé,főleg hogy nagyobb szolgáltatónál van a mienk is magyar viszonylatban..hisz az xfire-nek,meg minden szerverkeresőnek ez a lényege,hogy minél több szeró legyen a listán
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
ezek érnek valamit?mondjuk nyelvtantanárok ne olvassák az oldalt,mindenki másnak viszont jó szórakozás
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sirandrish
legenda
Halllóóóó....megjöttem!!!
Bár szvsz senkinek sem hiányoztam de azért nah megérkezttem hosszu vándorutamrólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BandiHUN
veterán
egyébként egy talán hülye kérdés,de az ilyen barátságos meccseken,mint a heti nyev vs ph,miért kell mindig war-ként nyomni?nem lehetne néha csak simán bezárkózni a szeróra,de a sima szabályokkal,perkekkel?szerintem sokkal szórakoztatóbb a "teljes" multiplayer mód,én szeretem a mamuszperket és a claymore-t pl,vagy akár az extreme condition-t is---a warmód meg szigorúan a célzásra van kihegyezve emiatt,hogy ezek abból ki lettek szedve...és engem ez pl.nagyon hátrányosan érint,de szvsz nem csak engem,mivel az esetek 95%-ában pubon,ezekkel a cuccokkal nyomom...ráadásul a war gyakorlatilag mindennél jobban a rusholásról szól,pont emiatt,hogy nem bújhatsz el könnyen,és 2-3golyótól fekszel,nagyon kevés kör megy el a bomba robbanásáig,és 90%a a plantoláskorra már eleve eldőlt,általában 1v3-ra a támadók javára...sokkal élvezetesebb,szinesebb,poénosabb a pub.
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #3710 üzenetére
miért,eltűntél? üdv újra itt!hónap gyere pufogtatni feltétlen ...;)
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #3713 üzenetére
majd ha valaki közli velem hogy mirőől is van szó akkor lehet hogy megyek
ha csak sima gamelésrőlk akkor biztos lehetsz benne hogy ottleszekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szabozeee
aktív tag
válasz szabozeee #3685 üzenetére
AKTUNG!! AKTUNG!!
SZOMBAT 21:00 WAR PH! vs. NYEV, legalább 6v6 vagy 7v7 lenne az igazi..
Aki tud jönni jelezze nekem PÜ-ben, a NYEV-eseket megkérem hogy a pü-ben írják oda a NYEV-es nevüket is...
Jelentkezési határidő SZOMBAT 19:30...
Csak a NYEV-eseken áll hogy mennyien leszünk, mert a PH-sokat ismerve 7-8 embert össz tudunk szedni..Hala Madrid :)
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #3714 üzenetére
Bazz. Hol voltál egész héten??
Szombat este szervezünk valamit, ha meglesz a létszám..Hala Madrid :)
-
Sirandrish
legenda
-
ent
őstag
Senki nincs TS-en. Milyen klán ez? Este ki lesz?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
menjek TS-re? én lehet leszek lehet nem
felmentem TS-re..ottvag de baszol válaszolni..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ovecs
senior tag
na akkor belinkelem ezt a szart, légyszi minél többen írjátok be, hogy hasonló a problémátok, és hogy oldják már meg, mert ha állandóan upolva van akkor az első oldalon marad
[link]Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #3722 üzenetére
mondjuk 3 nap alatt 6-7 emberből valaki egy PÜ-t azért elereszthetett volna nah de mindegy...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ovecs
senior tag
"As said before, it's a non-standard port. Until Xfire starts supporting this, there's nothing that can be done."
Kapja be a xfire meg a fgcklan is
Egyébként van más szerver is ugyanezzela porttal a listában, szóval nem értem..vagy én vagyok hülye???[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #3724 üzenetére
Jaja, vmi változás van klánban az PÜ ben illik elküldeni. Bagarja merre van?
-
BandiHUN
veterán
hmm...lehet másképp kellene megközeliteni a problémát,ugyanis az xfire tud a szerónkról,csak offline státusban.tehát valamiért rosszul figyeli.mondjuk régebben volt is ez téma,amikor adtam meg szervereket én is,amiken játszok,és mondtátok páran,hogy az xfire nem ette meg,valami központi oka lehet a dolognak,jelen pillanatban hun szeróból nálam mindössze 1 látszik rendesen a favoritok közül,a többi vagy n/a,vagy offline.és meglepő,de a booz-ék szerója látszik pont.pedig az elég új ugye,mondjuk a portja kerek 29000,a többi szerónak mind más.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
kérhetnél tőlük egy leirást,hogy mi számit standard portnak,vagy milyen extra követelmény kell.esetleg be kéne linkelni nekik a gametrackeres bannert,hogy nem mindenki ilyen finnyás...meghát a 17 favoritomból látszik 4,abból 1 magyar,3 külföldi,a többi meg a kanyarba se?ha ez az arány,akkor borzalmasan sok szeró lehet,amik nem látszanak tulajdonképp,de léteznek amúgy...és az a furcsak,ha az xfire-n bármelyikről kérek infót,irja rendesen,nem látszik semmi hiányosnak,most akkor hogy lehet,ha a port nem standard????csak követi az xfire,de mégsem???
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nah próbálkoznék demo készitésével...
hogy kell a demokból avi filet csinálni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #3729 üzenetére
Fraps-al felveszed aztan utána betömöríted valamivel. Pl sony vegassal effektezés után
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #3730 üzenetére
elkezdem lejátszani a demot ugy hogy a fraps fut és felveszem?
aztán mi ez a tömörités?
gondolom nem a rar féle hanem csak valamiféle méretkicsinyités minnél kevesebb minőségromlással...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #3731 üzenetére
Elinditod a demodat és amit fel akarsz venni ott megnyomod az F9-et. Majd megállitáshoz ismét az F9. Frapsnál ez a video recorder inditás és állítás.
Tömörítésnek pedig WMV-be lesz a legjobb. És igen ez a méretét huzza össze nagyon jo minőségben
mod: Virtualdub is nagyon jo tömörítő.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #3732 üzenetére
okéka...csak az a baj hogy a demoban nem lehet visszajátszani így ha elszalasztok egy jó részt akkor vagy kezdem előlröl vagy kimarad
És köszike mindentakkor ha kész vagy SV-vel vagy virtual Dubal tömöritsem?:
-
őstag
válasz Sirandrish #3733 üzenetére
Jaja ha elszalasztod mehet előlről. Ezért szoktam megnézni a demot és felirni hol van jo ekksön Utána pedig felveszem.
Jaja azzal a kettővel érdemes tömöriteni.
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #3734 üzenetére
énis így csináltam..felgyorsitva végignéztem aztán felirtam hogy mikor van valami jo cucc
-
Sirandrish
legenda
a sony vegast hogy kell regizni?
-
Napster01
tag
válasz Sirandrish #3736 üzenetére
gyere vissza ts-re, aztán mutogatok pár dolgot
meg ha kell segítek_.(-.-)._
-
szabozeee
aktív tag
Hali mindenkinek..
A meghírdetett warra 4 PH-s (Kisa, Andrish, Ent, Zeee)és 3 NYEV-es (Gyiku, Lorenzo, Gyerpi) jelentkezett.Kérdés mi legyen?? Nyomjunk egy 4v4-et úgy hogy hívtok egy beurgót pl.: Mariann.. Vagy hagyjuk az egészet me és majt egy másik alkalommal megbeszélünk egy nagyobb wart..
[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
-
-
Napster
tag
A mai WAR elég érdekes volt 4vs6
De majd legközelebb tolunk valami "visszavágót" mondjuk 5on5 ben...N@PsTeR***
-
BandiHUN
veterán
válasz Napster #3741 üzenetére
szerintem majd lehetne komolyabban is,jól játszotok,de van rajtatok fogás csak ne kezdj el csipázni ;) mondjuk ezer éve nem volt szerintem egyikünk sem a szerótokon,majd menni kell szokni a módszereket egyébként igazából szerintem az eleve 6v4-et mi sem vettük komolyan,ahogy észrevettem,inkább hogy játsszunk egy jót...nem volt semmi taktikaegyeztetés se,se igazán meghatározott cél pl.a bombával,max benyögött valaki valamit az utolsó pillanatban,amit vagy megfogadtunk,vagy nem
-
Sirandrish
legenda
válasz Napster #3741 üzenetére
valaki aztmondta hogy kerestek engem beugronak de valahogy hozzám nem érkezett el az info
egy kis OFF:
Hol van XP-n a rendszer visszaállitás egy korábbi időpontra menü??[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
-
ovecs
senior tag
Este 7 kor NYEV war, 18:45 kor mindenkit várok szeretettel ts en
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
ent
őstag
14-tól jelentkezzen minen PH-s PÜ-ben aki warozni szeretne!
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #3744 üzenetére
Kellékek, Rendszereszközök
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest