Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Megint jót daráltunk Kösz a játékot.
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #3251 üzenetére
nyomtatopk mégegyet miután leléptem?
A tegnapi eredmények már kinntvannak az oldalon de ha volt még WAR akkor a képeket küggyétekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
egy_cica
csendes tag
-
Sirandrish
legenda
válasz egy_cica #3253 üzenetére
ooooh micsoda kifogás tee sziszamisza egyem a zuzádat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ovecs
senior tag
2 körül leszek
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
booz
senior tag
lehet játszani az ULTRA szeron gyerünk gyerünk este kellene wart-csinálni de ahoz kellene még ember az ultra klánba
ts jelszot kérd priviben -
Sirandrish
legenda
mi ma WAR napot próbálunk tartani ugyhogy ha vagytok majd vagy 5en akkor jelezd
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
booz
senior tag
válasz Sirandrish #3259 üzenetére
rendben
-
-
BandiHUN
veterán
ph-sok,kellene valamilyen kép a bannerhez,amit ki akarok rakni hozzánk,mint társklán honlap valaki kreáljon már valamit...lehetőleg vmi nagyobbat,ne 60x60és ha lehet,akkor téglalap alakút csakhogy férjen...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #3266 üzenetére
zeee ért az ilyen képtupirozásokhoz majd ő csinál valamit
Pontos méret van vagy annyira nem lényeg?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
egy_cica
csendes tag
Most jöttem meg szavazásról.
Remélem mindenki elment aki úgy érezte.
Szeretem ezt az országot! -
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #3267 üzenetére
annyira nem,majd legfeljebb átméretezem...csak azért mondtam a téglalapot,hogy ne egy túl nagy helyet pazarló kép legyen,de lehet animált gif is,ilyesmi...törpöljetek ki valamit,aztán majd meglátom...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz egy_cica #3268 üzenetére
de jó neked,ha én ott laknék,ahol te,üvöltve menekülnék nyugatabbra,legalább melózni...de mivel az ország közepetáján lakom,semmi külföld,minden határtól messze,semmi jelentős,minden téren poshadt,eszi-nem eszi nem kap mást van...
-
egy_cica
csendes tag
válasz BandiHUN #3270 üzenetére
Én is tervezek egy kirohanást, de az nem olyan egyszerű!
És ott kint csak egy koszos etnikum lennék, hiába nem vagyok az. A külföldiek általában (akik nem ismerik jól a magyarokat) nem tesznek külömbséget.
Külföldi munkához gyomor kell! És zéró büszkeség.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
lakhatnál Austriához is közel és akkor még örülhetnél is
ha a román közelségnek lehet örülni akkor énis örülökEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #3274 üzenetére
Múlkor kérdezted hol lakom. 49km-re tőled. Gondolom ebből kitalálod.
más: Most már nem dob le Xfire a cod4-ről ha elindítom.
[ Szerkesztve ]
-
mr.saint
tag
Na uraim ma újra megy a duty Végre már közel voltam hogy feladom!
De most a lényeg tudok újra játszani Ja és köszönöm mindenkinek aki segített! -
BandiHUN
veterán
no ma átléptem a bűvös 10000-es killt,konkrétan 10077-nél tartok igaz persze,hogy ebben legalább a kétharmada ffa,tdm,sabotage...és ezt 5,5 nap játékidő alatt
-
gyerpi
aktív tag
remélem nem haragszotok az off-ért
Vettem 1 vinyót és azt szeretném kérdezni van-e valami program arra, hogy a régi vinyómról átrakni valahogy az XP-t a betelepített programokkal szóval komplett az egész C meghajtót átmásolni az új vinyóra vagy újra kell raknom a az XP-t. Már elég régóta fut a rendszer komplett frissítésekkel van meg minden és azért szeretném inkább átmenteni mint újra telepíteni.
Köszi!XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #3272 üzenetére
Na re..
Mi volt tegnap 3-kor?? Mert Saint hívott hogy összeröffenés lesz, de épp meccsen voltam..Hala Madrid :)
-
Balinov
titán
volt valami a hétvégén fijjug,amiről lemaradtam?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest