Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2345 üzenetére
Ugyan olyan mint a felső képen csak van rajta 3x kicsi piros gomb...
Hala Madrid :)
-
-
Sirandrish
legenda
-
gyerpi
aktív tag
válasz Boci_83 #2338 üzenetére
ja mondjuk jobb volna 1 ilyen egérpad / lenn az utolsók/ [link] de ennyit bizti nem költök rá
mondjuk nekem microsoft egerem van nem rossz csak már a bal gomb eléggé érzékeny mondjuk játéknál ez jó csak mondjuk napi használatban eléggé idegesítő
mondjuk a game pad-ra vagyok kíváncsi hogy lehet vele játszani mert volt sony play station-om és ott nekem az nagyon tetszet[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2356 üzenetére
Milyen érzékenységen használjátok???
Ugye van 6 fokozat:
1. nem világít a kis lámpa
2. zöld
3. sárga
4 piros
5. zöld-sárga villog
6. piros-sárga villoglátatlanba kb. igy valahogy.. Majd Andrish kijavít..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2357 üzenetére
az 5öst és a 6ost felcserélted amugy korrekt
Én Zöldön használom..800DPI...annál több nekem nem kell...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szabozeee
aktív tag
2 körül hazaérek utána aki tud az jöjjön eggyet gémelni
Andrish: Megnézem a nagyobb felbontású képeket, úgy emlékszem nekem vannak, persze a tegnapiból nincsenek akkor nem voltamHala Madrid :)
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2358 üzenetére
Én a sárgán.. Azt nem tudom hogy hány DPI..
Próbáltam a legérzékenyebb fokozaton is, hát valami brutálisan irányíthatatlan volt..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2359 üzenetére
majd megpróbálok menni..a tegnapi warrol 1024*768asok vennak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2361 üzenetére
Ha megvan akkor nekem is 1024*768-as van az első NYEV-es warrol mind a három pályáról szerintem..
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2363 üzenetére
az nembaj mert ami most van az csak 800*600...napster képei
-
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #2367 üzenetére
odamennyé! Szkájvóker Lajos.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #2368 üzenetére
gondolom igen....ha nem használta még egyikőtök sem szívesen elmagyarázom hogy kell...leirva is 2 perc altt meg lehet tanulni
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #2345 üzenetére
Tudom,ti mindig jobbak lesztek .
-
Sirandrish
legenda
ezt meg ki mondta..az sose olyan biztos..amugy 4v4 legalább kell egy Jó WARhoz...mert ha pl védekezésnél az egyik pontot csak egy ember tudja figyelni az már rossz..mint pl tegnap én Distrikten az A-t...3an jöttetek és 3 felöl..léehetetlen minre odefigyelni...tehát ha 4en letütnk volna tuti jobbak lettünk volna..ahogy ti is persze..
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #2369 üzenetére
Nekem jöhet a magyarázat .
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2372 üzenetére
Szombat estére kellene egy 6v6-ot szervezni a NYEV ellen..
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2371 üzenetére
Mariann...jahj dejo is lesz
Tegnap azt mondta kérdezzem meg tőled mit mondott ki a legszimpibb a PH Tímből mert azt mondta hogy neked azt mondta hogy én de én nem hiszek neki tehát mit mondott neked?
Ha igazat mondott akkor meg se kérdeztem ha hazudott akkor pffu de szétkéselemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
Jó de ha a NYEV-ek közt is van valaki akkor inkább ő TS-en elmondja..azért mondodm ha még egyikőtök sem használta akkor segitek szívesen..
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #2369 üzenetére
megköszönném,Andirsh. Bár eléggé egyértelmű,biztos bele lehet gabalyodni,mint majom a hózentrógerbe.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #2381 üzenetére
Jó...Gyerpi szvsz már használta de ha nem akkor szívesen irok egy kis szösszenetet pár sorban
-
Sirandrish
legenda
Miniadminba egyszer beirod az Rcon Passt és kész..utánna már nem kell beirni viszont ha console-ba akarsz írni akkor oda be kell írni..a Miniadmin viszont menti és csak elinditod és már mehet is a Map/mod váltás stb
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2376 üzenetére
Azt mondta nekem, hogy útálja az egész PH csapatot, "nagyképű csíter mind"
Ez persze nem igaz... Azt mondta, hogy téged bír legjobban (persze utánam) , meg azt is hozzávesszük hogy még nem ismer mindenkit a csapatból, keveset beszélt a többiekkel, nem úgy mint veled még fél 12-kor is hallottam hogy löki a rizsátHala Madrid :)
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #2384 üzenetére
Már le is kaptam a Miniadmint és elkezdem átböngészni.
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2385 üzenetére
Ahhha...akkor végülis kb igazat mondott..nah nembaj attól még szétkéselem
Amugy 14:00tól most jutott eszembe hogy nemtudok menni..olyan fél 3 körül fogok csak odaérni de az is lehet hogy 14:50körül...majd még kiderül de 3ra ottvagyok az tutiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
gyerpi
aktív tag
válasz Sirandrish #2383 üzenetére
soha nem használtam csak a multircon-al ügyködtem
[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Sirandrish
legenda
-
gyerpi
aktív tag
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2387 üzenetére
Becsokiztál hogy nem mersz kettőtől felnt lenni??? Majd csak 3-tól mert addigra az ellenfelek kifáradnak mi??? És 3-kor jön Andrish és mindenkit lekésel, még a saját csapattársait is...
Nem baj... Addig regisztráljuk Mariannt a PH fórumra, és a PH klán oldalára..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Miniadmin használata néhány szóban!
Gondolom a telepitést esetleg tömöritést nem kell senkinek elmagyarázni
Tehát elinditod a Progit akkor felül látsz egy fehár sávot ahol ezt látod: "Írd vagy másold be ide IPORT, hogy szervert adj hozzá"...nah oda beírjátok a szerveretek IP-jét portal együt majd a sáv jobb szélén rákattoltok a "plussz" jelre!Ha jól csináltátok akkor a sáv alatt és az "inform szervernév" alatt lesz a szerotok..
Kiírja a nevét,map/modot,pinget stb.Nah rákattoltok ballal egyszer a szero nevére aztán fent a szerverlistára..ott a legördülő sávból kiválasztjátok a "szerver szerkesztése" menüt ahol a szerver IP-jét látjátok...alá rconpass...oda beírjátok az rcon passt a saját szerver nevét pedig üresen hagyjátok majd ok!
Aztán bezárjátok a Miniadmint majd ujra megnyitjátok így aktiválódik az rcon és használhattok mindent.
Középtájt találtok olyat hogy játékoslista,maplista stb.
Nah ott a játékoslistára kattolva láthatjátok az éppen a szerveren lévők listáját...
Jobb klikk valamelyik névre és láthatjátok mit lehet csinálni...kirugás,ideiglenes bann stb...lehet indokkal és anélkül is.Maplista:
ott a mapokat találjátok...amelyiket be akarjáétok rakni arra rákatt majd fentebb a "kiválasztott map betöltése" gomb és kis fáziskéséssel ugyan de csinálja.Játéktipus:
Itt a játéktipust lehet variálni...elég egyszer rákattintani valamelyik fülre és rakja is..néha előfordul kihagyás így én pl 2szer szoktam inkább 2szer töltse a mapot de az legyen amit akarokfegyverek,perks,servervars,PB:
ezeket én nem használom nemis tudom hogy müködnek ugyhogy ti se baszogassátokPam mod:
értelemszerüen ha PAM van a szeron itt lehet beállitani fajtát..cb-t szoktak használni így ha PAM mod van és sok a perk akkor rákatt a fülre..kiválaszt cb majd alul pam-mod beállitása!rconkonzol,módok:
szintén nem használom őket...Remélem érthető volt ha kérdés van akkor jöhet
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2395 üzenetére
Nem csak Muter elé megyek mert be akar vásárolni és ne cipekedjen de ő meg vagy 14:10körül ér a bolthoz vagy 14:30körül...
akkor már 28 regisztrált lesz juhiii
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #2398 üzenetére
Jah...tegnap jól elvoltam vele..Ovecset kiosztotta kapásból én meg csak kagylóztam hogy nehogy nekem is beszoljon
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest