Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2949 üzenetére
az hogy nekem pl gyenge a gépem hozzá én azért raktam vissza az XP-t...jah jó volt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #2956 üzenetére
a villám elmehet a g*cibe a gyorsaságod melett
4giga képet 3 nap alatt feltettél...isten vagy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2959 üzenetére
De gondolom a Vista mellé még dukálna 2 GB RAM nem???
Már úgy értem hogy most van 2 és még 2-t venni és úgy oké lenne...
[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
-
Balinov
titán
válasz szabozeee #2962 üzenetére
ja,de a 4gb mellé már az 64bitest illik,különben nem tudja megcímenzi rendesen az oprendszer ezt a ménkűsok ramot.x64-nél mehet bele 16gigági,legalább..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2962 üzenetére
2giga ram elég....persze jobb a 4 de elég 2Giga..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nah ha már Tominak köszönhatően végre kikerültek a 3 nappal előtti WAR eredmények akkor ideje a tegnapi vereséget is kitenni
Valaki csinált róla piccsört?és amugy azóta a tegnapi volt az első WARunk vagy csak az emlékeim viccelődnek?
[ Szerkesztve ]
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2965 üzenetére
Volt elötte is.. Nem emlékszel?? Tsunami megviccelt minket..
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #2966 üzenetére
jó de arról milyen eredményt tegyek ki?
"Első map...nyertünk ezaz"...
"második map...hát egy túlbuzgó Admin megviccelt minket és átrakta a Mapot a WAR közepén de valószinüleg nyertük volna..köszönöm"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
válasz szabozeee #2967 üzenetére
maga a hardwer le tudja. mondjuk 4x1gb simán megy kétcsatornás memóriakezeéssel,vagy akár a 2x2GB-is.csak az 32bites oprendszer (windows vista,Xp, win2k) nem tudja lekezelni.Ill. ha jól rémlik lekezel 4gb-ig,de abba beleértendő mondjuk a Sata vinyód 8mb vagy 16mb-s cache-je,a dvd firkantó 2mb puffere,a vga-d dedikált memóriája. boot.ini-s kapcsolókkal rá lehet bírni,hogy 3-3,5GB-ot lásson és kezeljen,ezért jobb a 64bites többek között,ott semmi trükközésre nincs szükség.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
szabozeee
aktív tag
-
Tsunami73
tag
válasz Sirandrish #2968 üzenetére
Micsodaaaa!
Hát nem ti mondtátok hogy véletlenül tegyem át a mapot hogy megóvjalak titeket egy csúfos vereségtől? Most meg én vigyem el a balhét mi? -
-
Sirandrish
legenda
válasz Tsunami73 #2972 üzenetére
nyerésre áltunk
aztán jól le lowoztak minket meg hasonlók
Bár mintah Kiflee kezdett volna félni..lehet ő szólt[ Szerkesztve ]
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #2973 üzenetére
Otthon megnézem van-e róla kép, csak azt nem tudom mi volt a nevük, kikeresni a sok kép közül...
Tsunami: Azt mondtuk, hogy csak akkor rakd át ha vesztésre állunk..
-
ent
őstag
válasz szabozeee #2975 üzenetére
Teljesen jó hozzá 2Gb. Viszont ha van zséd +2 Gb ra akkor se csüggedj. Ha jól emléxem trükközés mellett látja a 4Gb ot, Balinov te nem emléxel hogy hogy? Vmelyik fórumon olvastam itt a PH-n.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Balinov
titán
válasz szabozeee #2975 üzenetére
ilyen olcsó nem mostanába lesz a memória,sztem simán érdemes!
Ent: kapcsolóval,ini buherával a 32bites Vista/Xp lát 3,5GB-ot.A maradéktalan kihasználáshoz 64bites oprendszer kell.ewwan.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Gyerekek!!! felraktam az MSN-t
csak 22 ember várt visszaigazolásra
-
booz
senior tag
hy alig várom már a szombatok a nagy csipázások miatt
Andris engemis vegyél a cimem kérd a Bocitol -
Sirandrish
legenda
én??? örüljetek hogy felraktam nehogymá még én vegyek fel valakit
-
ovecs
senior tag
=NYEV= szervezzek wart estére, vagy inkább hétvégére?
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
ovecs
senior tag
=NYEV= szervezzek wart estére, vagy inkább hétvégére?
Ez minek ment el kétszer?[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
-
Sirandrish
legenda
IRC-n akármikor találsz ellent..azaz ha este lesztek elegen akkor irc kerestek fél pilla alatt..
-
booz
senior tag
ha engemis bevesztek a buliba akár péntek estétől -hétfö estig csipázhatunk beinditom az erömüvet és hajrá
asus triker+Q6600+4gb crucial ballistik+8800gtx sli és mehet a buli juhééééééé
akár szerverkén is müködhetne mit szolnátok hozzá csak valahogy megkéne buherálni a dolgot ha esetleg valakinek valami ötlete van irjon és müködtessünk 1 saját szervert[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
mondhatni,bár ez este volt a nyev szerőn,délután kinomba,hgoy se ot se a ph pubon senki se votl rajtam keresztül rámentem egy tdm szerverre az obineten,ott még tudtam 3-ik lenni a 40frag-gel az első 7x frag-ja után.estére meg már belázasodtam.
-
ent
őstag
FRISSÜLT AZ ADATLAPOM!
Tesztek és finomhangolás miatt csak holnap este lehetek teljes vértben a tietek...
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest