Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk a cod2-ben láttam olyat, hogy az mp 44 célkeresztje úgy állt mint a cövek a lövés pillanatába jóformán nem volt szórása a fegyónak
állítólag cfg volt de nem hiszem sztem csalás pedig nem is kis klán használta ezt vagy a csipánál a levegő vissza tartás azzal is lehetett játszani habár sokat láttam olyat is, hogy már nem is szórakozott azzal, hogy visszatartsa úgy is pontosan tudott lőni vele de sztem ez is csít ezt is rá fogták a cfg-re hát nem tudom sokat tanulmányoztam már a cfg-t /nem a cod4-ben de 2-ben de sztem hasonló/ ilyeneket nem találtam benne, de lehet
1 ismerősom azt állítja, hogy látott már fél megás cfg-t de én ilyenekben nem hiszek legalább is míg nem látom saját szememmel hogy mire képes ilyen cfg sztem ha nem csít akkor a PB kidobja ilyenekért
én a cod 2-ben nekem cfg-ben rate, maxpackets, maxfps van átírva és 1 lagmeter van beletéve - ennyiXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
gyerpi
aktív tag
válasz Balinov #3449 üzenetére
sztem ezek az emberek egyszerűen csak csalnak és rá fogják, hogy átírták a cfg-t pedig nem csak így jobban hangzik mert nem csíterzik le őket, de ha már kéred a cfg-t had nézzél bele azt már nem mert titok hát nincs itt semmiféle titok csak aimbot, mombot, wh meg a többi
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Boci_83
őstag
Szerintem pedig kutya dolgokat ki lehet hozni cfg-ből... a PB meg nincs annyira kihegyezve hogy kiszórja a cfg-seket.
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Mivel hogy nagy tapasztalatom nincsen, igy ne várd hogy fogom őket sorolni, de pl Saint elmondása alapján, ő próbált cfg.-t és mikor belenézett a csipába akkor egyből ment a lélegzet visszatartás, nem kellett külön nyomni a shifet, meg cod2-es korszakomból téma volt a cod2 topicban ez, és ott linkeltek egy 38K-s cfg-t abban voltak olyanok hogy blindre volt téve ha emlékezetem nem csal a maxpakets, méghozzá a 100-ra és egy jóval alacsonyabb értékre, pl 10 vagy 20 ami ugye lagot okoz, és ha mondjuk lőnek mint a baron, nyomsz egy ilyen blindet hogy levegye a maxpakets-ot akkor lagolsz, kvázi nem találnak be, igy "el lagolsz" a golyó elől, majd visszanyomod a bindet és ismét 100, hogy a pb ne vágjon ki, meg volt még ott sorolva, majd visszakeresek.
Külön Ts szobába emberek....![ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
mindegy hogy hívják,csak legyen egy borsodi.Rohadt spár,csak 0,5l-esbe volt,pedig 1L-es családi palackot akartam..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
gyerpi
aktív tag
válasz Boci_83 #3469 üzenetére
ezt meg tudod csinálni az F12-vel is laggot idézel elő
cod2-ben burgundi-nál használták a német átfutók, hogy ne tudják az amcsi csipások kiszedni őket a kezdőről"mikor belenézett a csipába akkor egyből ment a lélegzet visszatartás, nem kellett külön nyomni a shifet"
ez volt a co2-ben már itt is van[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Balinov
titán
-
gyiku
nagyúr
ha mar sor magyarbol csak dreher toni bacsi neduje, kulfoldi meg pilsner urqel (vagy hogy irjak), de angliaban rakaptam a budra meg fostersre csak itthon alig kapni ha meg lehet kapni qrva draga
hüllő
-
ent
őstag
Az 1v1 nyertesek ajándék felajánlását várom PÜ-ben. Lehet az hatalmas hülyeség, mint pl: aranyhal zacskóban, stb., vagy lehet hasznos holmi, mint pl: 1 doboz floppy disk.
Keressen mindenki aki tud vmit felajánlani.
A jelentkezés határidejét el ne felejtsétek, eddig 3 ember jelentkezett...
Este már én is jövök ölni!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
szabozeee
aktív tag
Jah. 3nt: Nálad kell jelentkezni pü-ben vagy Andrish-nál?? Mert az nem szerepelt a felhívásban.. Vagy nem vettem észre..
Hala Madrid :)
-
gyiku
nagyúr
kene lottozni... meg is vennem
hüllő
-
Balinov
titán
ugyammá,ennyiből olyan egyedi gépet lehetne még itthon is összrakni,hogy ihaj.azt xtremesystems-en nem menőzne iylennel 5db milliomoslevente johnny-ka ,hogy bibiii,apukám ilyet vett az ExxonMobile osztalékából
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest