Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz KaitouP #8848 üzenetére
Nem kell éjjel nappal játszani ahoz, hogy valaki végig vigye a BP-t. Van sokszor dupla XP is stb. Öcsém 4 hét alatt fejezte be pedig csak hétvégente játszott. A másik ismerősöm aki nagyon ritkán játszott vele se gold fegyvere nincs és csak 2 maxos fegyvere van ő 56ig jutott. + van +10% XP boost és ott van az új Regiments rész (arany klán tagos cucc) ahol megint sok extra XP jár + a BP lévő XP tokenek. Aki nem hiszi járjon utána.
PS5
-
TommyS_27
senior tag
Egyet értek szerintem is simán teljesithető normál időbeosztás mellett is. Én munka és egyéb elfoglaltságok mellett napi max 3 óra játékkal(hétvégén 5-6) megcsináltam kevesebb mint 2hét alatt. HQ Domination módokkal. (azért a shipmentes 100+ killek meg multikillek sokat dobnak a tier emelkedésben)
(#8853) Deck Thx! Mindjárt vége a szenvedésnek aztán Damascus. Majd utána jönnek a Battle passos fegyverek aranyozásai. Azokhoz még nem volt kedvem hozzányulni.
hetvegen akkor tudok segiteni (free kill lenni ) azoknak akik szeretnek huzni a pajzsot
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
venom8888
őstag
BR mikor kerul be a jatekba? Vagy az meg titok?
-
TommyS_27
senior tag
Ugyan kár, hogy nem előbb jutott eszünkbe ez a lehetőség
Meg se merem nézni a KD-m
Amugy azt vettem észre, hogy a woodland-hoz(injured killek) javitottak/könnyitettek valamit.
10 injured kill kellett még és egy meccs alatt meglett. Szóval nézzetek rá majd akinek nincs meg, mert igy lényegesen egyszerübb lett.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
raggg
senior tag
válasz KaitouP #8844 üzenetére
Mások vagyunk, én pont az ellenkezőjét gondolom. Van egy csomó év mögöttük, a pályák közül kikristályosodott már melyik működik jól, szerintem az alap pályák legalább fele lehetett volna régi jó pálya. Szerintem nagyon nem könnyű jól összerakni egy pályát, kicsit a szerencse is közrejátszik és ha jól sikerült, akkor lehet tovább vinni. Persze az nagyon fain, mikor van egy új pálya, ami jó is, azokat a későbbi részekben szintén újra lehet használni. De most pl. 6-ból 1 olyan kb., ami hosszútávon jó.
ragklaatPS
-
laragirl83
őstag
SMG kategória, uzi kivételével (70%) arany, mivel ezt használom esetek nagy többségében, raszántam magam platinára.
De hogy az agyam kifolyik mar tőle, az fix. Elképzelni is fáj, milyen lehet damascusra rafekudnigigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
ates2
senior tag
Másnál nincs gond a grafikai résznél ?
Értem én,hogy pl geci világos a pálya,illetve olyan mintha megváltozna a FOV stb -
KaitouP
nagyúr
Akkor nekem azért nem sikerült heti max. 3 óra játék mellett nem?
Értékelhető bizonyíték nélkül butaság, de mindenki azt hisz a dologról amit akar, az én dolgom a tényszerű tájékoztatás. Azért nem hinném hogy azért, mert éppen téged valamivel megbántottalak (amiért bocsánatot is kértem btw), félretájékoztatnám az érdeklődőket. Időigényes a folyamat, ennyi.[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Ez is egy vélemény, mondjuk én épp úgy gondolom, ha fizetek valamiért nem kevés pénzt, akkor elvárhatom hogy a content túlnyomó része ne copy/paste, hanem új legyen.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Deck
titán
Ki ismeri Alex Zedra nevét?
PS5
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. Hol tudom megnezni h hany oram van a jatekban? Koszi elore is!
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Solesz84
aktív tag
válasz TommyS_27 #8878 üzenetére
Koszi!
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Solesz84
aktív tag
Hat nekem nem jon be a frissites! Eddig soha nem dobott ki a frissites elott, ma pedig kidobott Server Disconnected hibaval, es neha be is lassul a jatek 😕
-
stuka20
aktív tag
Nagyban játszok Ruston és kidob, hogy megszakadt a kapcsolat.
Közben 27 perc lett a háromból.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Olyanok lesznek ezek is mint a ubiSHIT a divisionnel, jönnek a patchek a játék meg a stabilitás egyre szarabb...
-
JSaN
addikt
En meg mindig ott tartok hogy 1 percet nem jatszottam, mert nincs egerrel nezes. Mintha controller beallitasra va ltott volna, vagy nem tom, 4 orat elcsesztem es mar mindent probaltam win reinstalon kivul. Van eger de csak felig meddig, jobb gombal ra kell mennem amire kattintatni akarok majd a bal gombbal, wtf?
Valakinek valami otlet???Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs